Rengøringsassistent som ønsker et par timer ekstra

Er du serviceminded og har lyst til at gøre et godt stykke arbejde?  

Lige nu søger vi personale som har lyst til at arbejde et par timer om ugen med rengøring ved forskellige kunder. Dette job tænkes at kunne passe perfekt til dig som studerer til dagligt eller bare har brug for et par timer ekstra om ugen.

Arbejdstiden kan placeres enten tidligt morgen eller om aftenen.

Arbejdssted: Sjælland

 

Om jobbet  

Som servicemedarbejder hos os vil du varetage forskellige former for rengøring både ved vores kunder. Vi vil sikre at du blive klædt ordentlig på, og i stand til at levere et godt resultatet.

 

Om dig  

  • Du er engageret og serviceminded 
  • Du kan tale og skrive dansk eller engelsk på et rimeligt niveau 
  • Du er selvstændig og struktureret og formår selv at prioritere din opgaver 

 

Om os   Vi er en af Danmarks største udbydere af Facility Services, og vi udbyder mange former for services. Vores erfarne fagfolk sætter en ære i at opfylde vores kunders ønsker og gøre arbejdet ordentligt, hver gang.  

 

Vi tilbyder: 

  • En spændende stilling  
  • Løn ifølge overenskomst 
  • En arbejdsplads der er i rivende udvikling 
  • God oplæring og gode muligheder for at udvikle sig 
  • Gode kollegaer og ordnede forhold 
  • Personalegoder 
  • Mulighed for at leje attraktive ferieboliger i både ind- og udland.

 

Ansøgning  Kan du nikke genkendende til overstående og finder stillingen interessant? Så send din ansøgning og CV nedenfor. Ansøg gerne hurtigst muligt, men senest inden 1 november. Vi holder løbende samtaler, og ønsker stillingen besat pr. 1 november. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tilsynsassistent Mirjeta på telefon 30382648 i tidsrummet 8-16

 

Green Circle er en af Danmarks største udbydere af facility services. Vores ydelser omfatter bygningsservice, arealpleje, vinduespolering, viceværtservice, trappevask og vintertjeneste. Vores kunder er boligforeninger, offentlige institutioner og private virksomheder, fra de mindste til de største.   Green Circle er en del af Forenede Service A/S, som hører under den dansk- og familieejede Forenede Koncernen. Selskabet blev grundlagt i 1959 og er i dag blandt Nordens største udbydere af facility management, kantinedrift, rengøring, ældrepleje, vikarservice m.m. Koncernen har 8.000 medarbejdere og en årlig omsætning på DKK 2,5 mia. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.