Rengøringsassistent til Gummerup Skole

Trives du med at gøre rent, og har du erfaring med rengøring? Er du smilende og imødekommende, og vil du være med til at sikre en høj kvalitet i rengøringen på Gummerup Skole? Så er du måske vores nye kollega.

Rengøringsteam Assens søger pr. 1. april 2018 eller snarest derefter en dygtig og engageret rengøringsassistent til rengøring på Gummerup Skole.
 
Stillingen er en fastansættelse og er på ca. 35 timer ugentligt i 40 uger om året plus 1 time pr. dag i SFO'en, i de uger, hvor skolen er lukket, og kun SFO'en er åben.  
 
Mødetiden er kl. 05:30.
 
Hvem er vi     
Rengøringsteam Assens er placeret i Aarup og er en decentral enhed under Entreprenørgården. Vores arbejde omfatter for øjeblikket den daglige rengøring på skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner i hele Assens Kommune.
 
Vi er p.t. 65 rengøringsassistenter fordelt på 100 arbejdspladser rundt om i kommunen, samt 2 rengøringsledere som har til opgave at sikre den daglige drift af teamet.  
 
Hvem er du     
Vi forventer, at du:     
  • har erfaring inden for rengøring  
  • kan tale, læse, skrive og forstå dansk   
  • er smilende, præsentabel og imødekommende  
  • er mødestabil, kvalitetsbevidst og har et godt overblik over dine opgaver  
  • udfører og overholder rengøringsinstruktionerne som beskrevet     
  • har rengøringskursus fra AMU.        
Om jobbet  
Gummerup Skole er en skole, hvor der er mange niveauforskelle og mange trapper, hvilket naturligvis har betydning for arbejdet. I jobbet kommer du til at arbejde alene på skolen, og derfor er det vigtigt, at du er god til at samarbejde med de andre personalegrupper på skolen og i SFO'en.
 
Løn og ansættelsesvilkår     
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.    
 
Vil du vide mere     
Har du brug for flere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Mariann Lindemose på tlf. 64 74 67 95 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 12.00.   
 
Der vil løbende blive indkaldt ansøgere til samtale.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Erfaren rengøringsassistent

Kjær Vikar & Rekruttering

Assens
Kjær Vikar Rekruttering søger medarbejder til utrolig spændende moderne vækst-orienteret industrivirksomhed i Assens. Krav Du har god erfaring med rengøring. Du brænder for at gøre rent. Du er A menneske og klar på fysisk hårdt arbejde Opfylder du d...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Dalum Landbrugsskole søger rengøringsassistent

DALUM LANDBRUGSSKOLE

Odense
Dalum Landbrugsskole søger pr. 1. april 2018 eller snarest muligt en rengøringsassistent til skolens afdeling i Odense. Stillingen er på 37 timer om ugen, og arbejdstiden ligger med start fra kl. 05.00 alle hverdage. Vi forventer, at du: Er uddannet...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

5 Afløsere

Assistance Rengøring

Assistance Rengøring søger 5 faste afløsere til rengøring For os er det vigtigt, at du: er udadvendt og servicemindeder grundig og kvalitetsbevidst - kan levere en høj kvalitetkan fremvise en straffeattestkan læse, forstå og skrive danskat du har kø...
Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:18. marts 2018

Rengøringsassistent til 20 timer pr. uge.

Lyngs rengøring & ejendomsservice

Rengøringsassistent til teambil i Odense, skal kunne starte med det samme. Dygtig rengøringsassistent med god erfaring, selvstændighed og stabilitet. Der indgåes et samarbejde med en anden medarbejder, men man køre også nogen dage alene. Arbejds opg...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Vi søger 2 stabile og kvalitetsstærke rengøringsassistenter til Bov

Rent Rengøring ApS

Kunne du tænke dig at blive en del af en virksomhed i stor fremdrift? Vi søger i øjeblikket 2 rengøringsassistenter, som har sans for detaljen og går op i at levere den bedste kvalitet. Hos os er det engagementet, der driver arbejdet og vi forventer...