Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent til Gummerup Skole

Trives du med at gøre rent, og har du erfaring med rengøring? Er du smilende og imødekommende, og vil du være med til at sikre en høj kvalitet i rengøringen på Gummerup Skole? Så er du måske vores nye kollega.

Rengøringsteam Assens søger pr. 1. april 2018 eller snarest derefter en dygtig og engageret rengøringsassistent til rengøring på Gummerup Skole.
 
Stillingen er en fastansættelse og er på ca. 35 timer ugentligt i 40 uger om året plus 1 time pr. dag i SFO'en, i de uger, hvor skolen er lukket, og kun SFO'en er åben.  
 
Mødetiden er kl. 05:30.
 
Hvem er vi     
Rengøringsteam Assens er placeret i Aarup og er en decentral enhed under Entreprenørgården. Vores arbejde omfatter for øjeblikket den daglige rengøring på skoler, børnehaver, plejehjem og andre institutioner i hele Assens Kommune.
 
Vi er p.t. 65 rengøringsassistenter fordelt på 100 arbejdspladser rundt om i kommunen, samt 2 rengøringsledere som har til opgave at sikre den daglige drift af teamet.  
 
Hvem er du     
Vi forventer, at du:     
  • har erfaring inden for rengøring  
  • kan tale, læse, skrive og forstå dansk   
  • er smilende, præsentabel og imødekommende  
  • er mødestabil, kvalitetsbevidst og har et godt overblik over dine opgaver  
  • udfører og overholder rengøringsinstruktionerne som beskrevet     
  • har rengøringskursus fra AMU.        
Om jobbet  
Gummerup Skole er en skole, hvor der er mange niveauforskelle og mange trapper, hvilket naturligvis har betydning for arbejdet. I jobbet kommer du til at arbejde alene på skolen, og derfor er det vigtigt, at du er god til at samarbejde med de andre personalegrupper på skolen og i SFO'en.
 
Løn og ansættelsesvilkår     
Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, før ansættelsen kan finde sted. Straffeattesten skal du selv hente digitalt med NemID på www.borger.dk eller www.politi.dk.    
 
Vil du vide mere     
Har du brug for flere oplysninger, eller har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rengøringsleder Mariann Lindemose på tlf. 64 74 67 95 på hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 12.00.   
 
Der vil løbende blive indkaldt ansøgere til samtale.
 
Vi glæder os til at høre fra dig!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her