Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent til sundheds- og rehabiliteringscentret Louiselund 30-32 timer ugentligt

Vi søger snarest muligt en fleksibel og serviceminded rengøringsassistent til vores serviceteam på Louiselund, som ligger tæt på Kokkedal station.Hvad får du

Som rengøringsassistent vil din arbejdsdag indeholde både selvstændige samt fælles rengøringsopgaver med det øvrige serviceteam. Du vil opleve at vi altid hjælper hinanden i spidsbelastninger og sikrer at vi lever op til vores kerneopgave: ”Fælles om sundhed og livskvalitet”.Du vil derudover få et tæt samarbejde med husets øvrige personale bestående af administration, fysio- og ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter samt sygeplejersker.Du vil få en grundig introduktion, frihed under ansvar, gode kollegaer og en utrolig dejlig arbejdsplads i nogle enestående smukke omgivelser.Du får stabile arbejdsforhold, hvor grundlønnen er i henhold til overenskomsten med FOA. Arbejdstiden vil ligge indenfor kl. 6.00 - 14.30 alt efter turnusplanen. Antal timer pr. uge 30-32 mandag – fredag.Hvad søger vi?

Vi søger dig, der er stabil, pligtopfyldende, samarbejdsvillig og har et godt humør. Du kan lide at omgås mennesker og vil gerne gøre en forskel for borgernes dagligdag på Louiselund.

Du skal kunne tale, læse og skrive dansk. Du er som person positiv og er bevidst om, hvad du kan bidrage med i et godt samarbejde. Har du tilmed erfaring og kurser i daglig erhvervsrengøring vil det være et stort plus.Yderligere information:

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anita Olander på telefon 48 49 85 07 i tidsrummet kl. 10.00- 11.30, mandag-fredag.Sådan søger du:

Ansøgningsfrist mandag d. 18/1-2021Vi glæder os til at høre fra dig.Brug knap eller link til højre for at søge stillingen eller søg via www.horsholm.dk/job. Du vil blive bedt om kontaktoplysninger og om at uploade CV og ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.