Rengøringsassistenter søges til Horsens

Horsens Rengøring har travlt… og mangler derfor igen nye medarbejdere.

Til faste pladser, der primært er kontorrengøringer, mangler vi:

Job A:

Torsted Vest. Onsdag 3 timer, kan tages fra kl. 16.00. Lørdag kl. 8.00-14.00, men kan tages fra fredag kl. 16.00 og være færdig senest søndag aften.

Job B:

Sønderby (mellem Glud og Juelsminde) : Mandag 2,5 time, tirsdag - onsdag og torsdag 1,5 time hver dag, alle dage fra kl. 16.00. Lørdag kl. 8.00 – 11.45, men kan tages fra fredag kl. 15.30 og være færdig senest søndag aften. Herudover 1 gang månedligt 4 ekstra timer. Kørekort nødvendig.

Job C: 

Torsted Vest. Lørdag 5,5 time kl. 8.00-13.30, men kan tages fra fredag kl. 15.30 og skal være færdig senest søndag aften.

Job D:

Torsted Vest. Lørdag 5 timer kl. 8.00-13.00, men kan tages fra fredag kl. 15.30 og skal være færdig senest søndag aften.

 

Til vores Kørende Teams (private rengøringer, flytte- og håndværkerrengøringer m.m.) mangler vi:

Job E (private rengøringer, flytte og håndværkerrengøringer):

Som opstart ca. 10-15 timer ugentlig, men med mulighed for at øge timeantallet ret hurtigt. Arbejdstiden ligger fortrinsvis mellem kl. 7.00 og 16.00 mandag til fredag, nogle gange lørdag. Det er et krav at du har kørekort.

Job F (håndværkerrengøring samt byggepladsservice):

Som opstart ca. 10-15 timer ugentlig, men med mulighed for at øge timeantallet ret hurtigt. Arbejdstiden ligger i dagtimerne og kan forekomme fra mandag – lørdag. Det er vigtigt at du har en god fysik og har kørekort. Håndværksmæssige evner er også en fordel.

 

For alle ansøgere er det et krav, at du taler og forstår dansk eller engelsk. Straffeattest skal forevises. Du får udleveret arbejdstøj og ID-kort. Du vil ofte arbejde i teams med gode kollegaer. Erfaring er ikke nødvendig, da du vil få en grundig oplæring. Opstart straks. Job A-B-C og D kan eventuelt deles af et par/venner.

Send hurtigst muligt din ansøgning til job@horsensrengoering.dk og skriv hvilket job du søger samt om du har kørekort. Du er velkommen til at søge flere jobs, hvis du ønsker flere timer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Samtaler og ansættelser vil ske løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Servicemedarbejdere søges til Århus C - weekend

ELITE MILJØ, HORSENS A/S

Vi søger to servicemedarbejdere til weekend rengøring 3,5 time med mødetid kl. 6.00 til kl. 9.30. For os er det vigtigt, at du: er udadvendt og serviceminded er grundig og kvalitetsbevidst kan læse, tale og forstå dansk på et rimeligt niveau har erf...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Servicemedarbejdere søges til Brabrand - weekend

ELITE MILJØ, HORSENS A/S

Vi søger en servicemedarbejder til weekend rengøring 3,0 timer pr. dag - lørdag og søndag. For os er det vigtigt, at du: er udadvendt og serviceminded er grundig og kvalitetsbevidst kan læse, tale og forstå dansk på et rimeligt niveau Har du lyst ti...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Rengøringspersonale til fredag eftermiddag/aften,

KELSEN GROUP A/S

Kelsen Group A S søger rengøringspersonale til vores fabrik i Nr. Snede hver fredag eftermiddag aften. Arbejdet vil bestå i omfattende rengøring af vores produktionsanlæg på fabrikken i Nr. Snede efter afslutning af ugens produktion. Du skal være ov...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Servicemedarbejder søges til Aabenraa

ELITE MILJØ, HORSENS A/S

Vi søger en servicemedarbejder til daglig rengøring 1,5 time pr. dag mandag til torsdag samt 2 timer fredag med mødetid efter kl. 16.00. For os er det vigtigt, at du: er udadvendt og serviceminded er grundig og kvalitetsbevidst kan læse, tale og for...
Indrykket:26. februar 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Servicemedarbejder søges til Faaborg

ELITE MILJØ, HORSENS A/S

Vi søger en servicemedarbejder til rengøring 1,0 time med mødetide imellem kl. 6.00 - kl. 6.30 - mandag til fredag. For os er det vigtigt, at du: er udadvendt og serviceminded er grundig og kvalitetsbevidst kan læse, tale og forstå dansk på et rimel...
Indrykket:1. marts 2018
Udløbsdato:23. april 2018