Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistenter søges til Horsens

Horsens Rengøring har travlt… og mangler derfor igen nye medarbejdere.

Til faste pladser, der primært er kontorrengøringer, mangler vi:

Job A:

Torsted Vest. Onsdag 3 timer, kan tages fra kl. 16.00. Lørdag kl. 8.00-14.00, men kan tages fra fredag kl. 16.00 og være færdig senest søndag aften.

Job B:

Sønderby (mellem Glud og Juelsminde) : Mandag 2,5 time, tirsdag - onsdag og torsdag 1,5 time hver dag, alle dage fra kl. 16.00. Lørdag kl. 8.00 – 11.45, men kan tages fra fredag kl. 15.30 og være færdig senest søndag aften. Herudover 1 gang månedligt 4 ekstra timer. Kørekort nødvendig.

Job C: 

Torsted Vest. Lørdag 5,5 time kl. 8.00-13.30, men kan tages fra fredag kl. 15.30 og skal være færdig senest søndag aften.

Job D:

Torsted Vest. Lørdag 5 timer kl. 8.00-13.00, men kan tages fra fredag kl. 15.30 og skal være færdig senest søndag aften.

 

Til vores Kørende Teams (private rengøringer, flytte- og håndværkerrengøringer m.m.) mangler vi:

Job E (private rengøringer, flytte og håndværkerrengøringer):

Som opstart ca. 10-15 timer ugentlig, men med mulighed for at øge timeantallet ret hurtigt. Arbejdstiden ligger fortrinsvis mellem kl. 7.00 og 16.00 mandag til fredag, nogle gange lørdag. Det er et krav at du har kørekort.

Job F (håndværkerrengøring samt byggepladsservice):

Som opstart ca. 10-15 timer ugentlig, men med mulighed for at øge timeantallet ret hurtigt. Arbejdstiden ligger i dagtimerne og kan forekomme fra mandag – lørdag. Det er vigtigt at du har en god fysik og har kørekort. Håndværksmæssige evner er også en fordel.

 

For alle ansøgere er det et krav, at du taler og forstår dansk eller engelsk. Straffeattest skal forevises. Du får udleveret arbejdstøj og ID-kort. Du vil ofte arbejde i teams med gode kollegaer. Erfaring er ikke nødvendig, da du vil få en grundig oplæring. Opstart straks. Job A-B-C og D kan eventuelt deles af et par/venner.

Send hurtigst muligt din ansøgning til job@horsensrengoering.dk og skriv hvilket job du søger samt om du har kørekort. Du er velkommen til at søge flere jobs, hvis du ønsker flere timer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Samtaler og ansættelser vil ske løbende.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Munkebjerg Hotel søger oldfrueassistent

MUNKEBJERG HOTEL

Hedensted
Munkebjerg Hotel søger en erfaren og dygtig oldfrueassistent. Hotellet betjener selskaber på 10-500 personer samt et stort antal konferencegæster. Sammen med engagerede kolleger skal du være med til at opretholde og videreudvikle Munkebjerg Hotels h...
Indrykket:14. august 2018
Udløbsdato:9. oktober 2018

Teknisk servicemedarbejder til Firkløverskolen

Firkløverskolen

Hedensted
Har du hænderne skruet rigtigt på? Vil du være med til at forskønne og vedligeholde vores skole ude som inde? Så er det dig vi mangler. Firkløverskolen mangler en engageret og fleksibel teknisk servicemedarbejder med alsidige håndværksmæssige færdig...
Indrykket:5. september 2018
Udløbsdato:20. september 2018

Teknisk servicemedarbejder søges

Humanizer

Hedensted
Teknisk servicemedarbejder søges... Har du hænderne skruet ordentligt på og trives du i et til tider hektisk arbejdsmiljø med udfordrende og alsidige opgaver? Er du fleksibel og loyal og indstillet på at indgå i teamets daglige arbejde? Så er du mås...
Indrykket:11. september 2018
Udløbsdato:11. oktober 2018