Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistenter til Ejendomscentret

Ejendomscentret søger rengøringsassistenter til nyetableret rengøringsafdeling, som skal varetage rengøringsopgaven i Vordingborg området.
 
Der søges rengøringsassistenter til ledige stillinger både morgen/ formiddag og eftermiddag/ aften samt til afløsning og ad-hoc opgaver med ansættelse pr. 1. april 2018.  
 
Jobbet  
Rengøring er et håndværk, som kræver viden, uddannelse og praktiske færdigheder hos assistenterne. Ejendomscentret sætter de nødvendige rammer og fornødne resurser, for du som assistent kan levere et arbejde, du kan være stolt af med vedvarende gode resultater.  
 
Hvem er vi  
Ejendomscentret leverer rengøringsservice på kommunale ejendomme og virksomheder som skoler, børneinstitutioner, administrationsbygninger, sundhedscenter og kulturhuse i Vordingborg området. Rengøringsteamet skal sammen med øvrige servicefunktioner sikre en høj brugertilfredshed af kommunens ejendomme og virksomheder. Ejendomscentret prioriterer et godt arbejdsmiljø, udvikling og efteruddannelse og har de bedste medarbejdere og ledere i branchen, som sammen med vilje, evner og tillid til hinanden sikre en høj grad af kvalitet på udført arbejde.  
 
Hvem er du  
Som medarbejder i Ejendomscentrets rengøringsteam kan du se dig selv i nedenstående:
  • Erfaren rengøringsassistent, gerne med serviceassistentuddannelsen eller anden relevant uddannelse
  • Kvalitetsbevidst med fokus på detaljen
  • Engagement og brænder for service
  • Let til smil og et imødekommende sind
  • Mødestabil, kollegial og fleksibel i forhold til løsning af rengøringsteamets opgaver
  • Kan forstå, udføre og overholde rengørings instruktioner
  • Kan læse, tale og forstå dansk  
Løn & ansættelsesvilkår  
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomster og reglerne om lokal løndannelse. Der skal afleveres en tilfredsstillende straffeattest samt en ren børneattest for ansættelse i Ejendomscentret.  
 
Ansøgningsfristen er den 18. februar 2018. Send en kort ansøgning og CV for at komme i betragtning til de ledige stillinger.  
 
Der afholdes løbende ansættelsessamtaler. Følgende datoer er foreløbigt afsat 13. februar – 14. februar – 16. februar 2018.  
 
Vil du vide mere om os eller om stillingerne, er du velkommen til at kontakte driftsleder Benjamin Christensen på telefon 20 52 91 73.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her