Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistenter til offentlige institutioner i Herning-området

VKAREN.DK søger selvstændige og erfarne rengøringsassistenter til bl.a. kontor- og institutionsrengøring. Opstart er hurtigst mulig, og vi forventer, at perioden kan være længerevarende i forhold til COVID-19.

Jobbet:

Arbejdssteder vil være på forskellige institutioner i Herning-området, og opgaverne vil være rengøring af kontorer, lokaler, gangarealer, køkkenområder, toiletter m.m.

Arbejdstiden ligger fra mandag til fredag. Mødetidspunktet kan variere, men ligger i dagtimerne. Dog skal du være indstillet på, at vagterne kan starte allerede fra kl. 04:30. Nogle vagter vil fordele sig over flere lokationer.

Vi forventer:

Du har gerne erfaring med rengøring, hvor du har gjort rent privat såvel som i virksomheder. Har du erfaring med institutionsrengøring og brugen af maskiner til gulvvask m.m., vil dette klart være en fordel.

Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk, og at du kan fremvise en straffeattest.

Din person:

Som person er du omhyggelig og arbejder struktureret. Du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at efterlade dine omgivelser, så der aldrig kan sættes en finger på dit arbejde. Du har et positivt og imødekommende væsen, og du trives med at arbejde alene og har det bedst med at stå tidligt op om morgenen.

Vi tilbyder:

Spændende vikariater, hvor du får god rengøringserfaring.

Løn efter gældende overenskomst.

Stiller man egen bil til rådighed mellem arbejdssteder honoreres dette efter statens takster.

Din ansøgning:

Har overstående din interesse og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende en kort ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Institutionsrengøring Herning”.  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Vivi Hauge og Pia Christensen på 70 20 15 12 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.