Rengøringsassistenter til offentlige institutioner på Nordfyn

VKAREN.DK søger selvstændige og erfarne rengøringsassistenter til bl.a. skolerengøring. Opstart er hurtigst mulig, og vi forventer, at perioden kan være længerevarende i forhold til COVID-19.

Jobbet:

Arbejdssteder vil være på skoler og institutioner, og opgaverne vil være rengøring af kontorer, klasselokaler, gangarealer, køkkenområder, toiletter m.m.

Arbejdstiden ligger fra mandag til fredag. Mødetidspunktet kan variere, men ligger i dagtimerne, som regel mellem kl. 8.00 og 16.00. Der er som udgangspunkt tale om arbejde på deltid, idet de fleste vagter er mellem 4-6 timer. Nogle vagter vil fordele sig over flere lokationer.

Vi forventer:

Det er et krav, at du kan bruge egen bil i jobbet.

Du har gerne erfaring med rengøring, hvor du har gjort rent privat såvel som i virksomheder. Har du erfaring med skolerengøring og brugen af maskiner til gulvvask m.m., vil dette klart være en fordel.

Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk, og at du kan fremvise en straffeattest.

Din person:

Som person er du omhyggelig og arbejder struktureret. Du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at efterlade dine omgivelser, så der aldrig kan sættes en finger på dit arbejde. Du har et positivt og imødekommende væsen, og du trives med at arbejde alene og har det bedst med at stå tidligt op om morgenen.

Vi tilbyder:

Spændende vikariater, hvor du får god rengøringserfaring.

Din ansøgning:

Har overstående din interesse og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende en kort ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Skolerengøring Nordfyn”.  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70 15 20 10 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.