Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistenter til skolerengøring

VKAREN.DK søger selvstændige og erfarne rengøringsassistenter til skolerengøring. Opstart er hurtigst mulig.

Jobbet:

Arbejdssteder vil være på skoler og institutioner i omegnen af Herning. Opgaverne vil være rengøring af kontorer, klasselokaler, gangarealer, køkkenområder, toiletter m.m.

Arbejdstiden ligger mandag til fredag. Mødetidspunktet kan variere. Dog skal du være indstillet på, at vagterne kan starte allerede fra kl. 05.00.

Vi forventer:

Du har erfaring med rengøring fra institutioner eller virksomheder. Da opgaverne ligger i omegnen af Herning, er det et krav, at du enten har en scooter eller har egen bil, da offentlig transport ikke er muligt på de skæve tidspunkter.

Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk, og at du kan fremvise en straffeattest.

Din person:

Som person er du omhyggelig og arbejder struktureret. Du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at efterlade dine omgivelser, så der aldrig kan sættes en finger på dit arbejde. Du har et positivt og imødekommende væsen, og du trives med at arbejde alene og har det bedst med at stå tidligt op om morgenen.

Vi tilbyder:

Spændende vikariater, hvor du får god rengøringserfaring.

Løn efter gældende overenskomst.

Din ansøgning:

Har overstående din interesse og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende en kort ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Skolerengøring Herning Kommune”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70 20 15 12 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.