Rengøringsassistenter & Vinduespudsere søges

Norfac søger dygtige rengøringsassistenter og vinduespudsere.

Har du et højt serviceniveau, og kan du koordinere og planlægge din egen arbejdsdag? Så er det netop dig, vi står og mangler i vores dygtige team.

I norfac, som står for Nordic Facility Management, er kvaliteten altid i højsæde, og vi leverer serviceydelser til større og mindre erhvervsvirksomheder, der gerne vil leve op til markedets strengeste hygiejnekrav.

 

Om jobbet

Hos norfac bliver du en del af et dedikeret og sjovt arbejdsmiljø med højt til loftet. Vi forventer, at du kan samarbejde på tværs af forskellige personligheder, da du kan være i kontakt med mange erhvervskunder i løbet af din arbejdsdag.

Stillingen kan både være i dag- og aftentimerne fra mandag til fredag, og din arbejdsplads varierer afhængig af kundens beliggenhed.

Vi stiller firmabil til rådighed, og jobbet kræver, at du selv kan tilrettelægge dine køreruter og overholde kundernes deadlines.

I norfac er der gode muligheder for videreudvikling, så har du sans for kvalitet og formår at levere en tilfredsstillende service hver eneste gang, så er du den helt rette til jobbet.

 

Om dig:

  • Gerne professionel rengøringserfaring
  • Have kendskab til Vinduespolering.
  • Omstillingsparat
  • Arbejde selvstændigt og struktureret
  • Have masser af gå-på-mod
  • Begå dig på dansk både på skrift og tale
  • Have almindeligt kørekort B

 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte driftschef Toke Nielsen Thanning på tlf. 53641226 eller skrive en mail til toke@norfac.dk hvis du vil vide mere om stilingen. Løn forhandles efter kvalifikationer.

Send din ansøgning og CV til kontakt@norfac.dk

Vi afholder løbende samtaler og ser frem til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.