Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsassistent/sanitør i dyrestaldene ved Institut for Biomedicin (961227)

1 service- og rengøringsassistent på 37 timer/uge i en 12 mdrs. tidsbegrænset stilling med mulighed for forlængelse 
 
Hvem er vi:  
Institut for Biomedicin er et ungt institut med ca. 460 medarbejdere. På instituttet er der 3 mindre dyrestalde, hvor der er 8 dyrepassere og en større dyrestald med 7 dyrepassere og 1 service-/rengøringsassistent. Vi samler i fremtiden alle dyrestaldene i en stor og moderne stald i den nye bygning for Biomedicin. Dyrestaldene ved Biomedicin er en serviceenhed på århus Universitet, hvor alle i personalegruppen er med til at sikre høj faglighed, service og imødekommenhed for alle brugerne i staldene; dvs. såvel for det videnskabelige personale og studerende, som for det teknisk administrative personale. 
 
Arbejdsopgaver:  
Alt forefaldende arbejde i dyrestaldene. Det vil hovedsageligt omfatte tømning og vask af bure, vandflasker og låg, rengøring af fællesarealer og inventar, samt varemodtagelse. En væsentlig arbejdsopgave er desuden at være tilgængelig for henvendelser i staldene og sammen med den øvrige personalegruppe at sikre, at brugerne i staldene får den bedste service og derved opnår den højeste kvalitet i arbejdet. Du kommer derfor til at arbejde tæt sammen med den øvrige personalegruppe. Flere grupper af brugere er engelsktalende, hvorfor gode engelskkundskaber er en fordel. 
 
Kvalifikationer:  

  • Du har gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt.  
  • Du er initiativrig, fleksibel og omhyggelig med sans for detaljer.  
  • Du er ansvarsbevidst.  
  • Du er serviceminded.  
 
Arbejdstid:  
Arbejdstiden i dyrestaldene vil sædvanligvis være i tidsrummet 06.45-14.45, fredag dog 06.45-11.45, men kan tilpasses efter behovet i staldene. 
 
Samtalerne forventes afholdt i uge 9, 2018. 
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til leder af dyrestalden, Jakob Harslund tlf. 9350 8631, email: jakob@biomed.au.dk 
 
Ansættelsesstart fra d. 15. marts 2018 eller snarest derefter.  
 
Formalia 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Ansættelse sker i henhold til relevant organisationsaftale og fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten). 
 
Ansøgning 
Ansøgningen skal vedlægges CV, og herudover opfordrer vi til, at der vedlægges kopi af relevante eksamensbeviser og anbefalinger/referencer. 
 
Ansøgninger, der indsendes på anden vis end via nedenstående online ansøgningsformular eller som modtages senere end ansøgningsfristen, vil ikke blive taget i betragtning. 
 
For vejledning i udfyldelse af ansøgningsformular se her  http://health.au.dk/fileadmin/www.health.au.dk/Aktuelt/Ledige_stillinger/Udfyldelse_af_ansoegningformular_TAP.pdf
 
Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge. 
 
Ansøgningsfrist 
Alle ansøgninger skal være lavet online og modtaget senest: 18/2/2018 
 
Søg online her  http://www.au.dk/om/stillinger/teknisk-administrative-stillinger/stillinger/Vacancy/show/961227/6588/


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her