Rengøringsleder der vil være faglærer til TAMU Odense

Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser (TAMU) søger en faglærer inden for rengøringsområdet på TAMU Odense. Rytterkasernen 13, Ryttergade 5000 Odense C. Tiltrædelse snarest muligt.

Til stillingen søges en erfaren, og gerne uddannet, serviceassistent med en bred erfaring og ledelse i arbejdet indenfor rengøringsbranchen, som er interesseret i, at bruge sin erhvervskompetence i en læringssammenhæng i forhold til unge på kanten, så de bliver parate til et fast job efter endt uddannelse i TAMU.

Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser henhører under Undervisningsministeriet, og gennemfører praktisk tilrettelagte og kompetencegivende uddannelser for unge fra 18 - 30 år. Målgruppen er unge, der på grund af personlige og sociale forhold har vanskeligt ved at opnå uddannelse eller job. TAMU er en landsdækkende uddannelse med i alt 6 afdelinger.

Indhold
Den praktiske del af uddannelsen gennemføres ved, at eleverne i rengøringsuddannelsen varetager rengøringsopgaverne inden for kontorrengøring, trappevask, håndværkerrengøringer og diverse opgaver for firmaer i Odense området og på skolen. Uddannelsen består af faste opgaver og ad hoc-opgaver. Der er desuden hele servicedelen som omfatter anretning, servering og kundebetjening. 


Vores nye medarbejder vil få til opgave:

 • At vejlede eleverne i at indgå socialt på en arbejdsplads
 • At stille driftsmæssige krav, der fører til uddannelse i overensstemmelse med uddannelsesbeskrivelsen
 • At fungere som arbejdsleder og indgå i det praktiske arbejde på uddannelsesområdet
 • At planlægge og tilrettelægge arbejdsopgaverne på området, så eleverne lærer mest muligt
 • At medvirke til uddannelsesområdets fortsatte udvikling
 • At sikre overholdelse af uddannelsesområdets budget


Vi forventer at vores nye medarbejder:

 • Er handlingsorienteret og tror på, at eleverne kan forandre sig
 • Har viljen og lysten til at arbejde med en målgruppe, der skal lære hvad det vil sige at indgå i et arbejdsfællesskab
 • Har en bred erfaring med at lede og planlægge driftsopgaver inden for branchen
 • Er i stand til at skabe struktur og fastholde en god stil på området
 • Kan trives med at have mange bolde i luften
 • Har kørekort B

 


Ansættelsesbetingelser.
Ansøgere skal være indstillede på at arbejde ud fra den konsekvenspædagogiske holdning og på at deltage i en pædagogisk efteruddannelse på akademiniveau. Desuden være indstillet på at indgå i kostskolens vagtordning med ca. 3 vagter pr. måned.

Løn og pension
Løn og pensionsforhold er fastlagt i overenskomsten mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Stillingen er omfattet af aftalerne om Ny Løn.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 18. september 2020. Samtaler afholdes den 24. september 2020. Ansøgning og relevante uddannelsespapir, sendes til Direktør Peter Staun Kastholm, Træningsskolens Arbejdsmarkedsuddannelser, Sekretariatet, Kalvebodvej 231, 2791 Dragør.
Forespørgsel vedrørende stillingen kan rettes til koordinator Lotte Brobyskov tlf. 22449174 Yderligere information kan ses www.tamu.dk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.