Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsmedarbejdere søges til højt prioriteret opgave i Horsens, Randers og Holstebro

- midlertidig ansættelse til rengøring af Covid19 telte i Horsens, Randers og Holstebro

Vil du være med til at gøre en aktiv forskel i forbindelse med håndtering af Covid-19 i Danmark? Som en del af genåbningsstrategien for Danmark, har Regionerne opstillet testtelte over hele landet for at kunne øge testkapaciteten for Covid-19.

Sodexo søger erfarene rengøringsmedarbejdere som kan varetage den daglige rengøring af de opstillede testområder samt tilhørende personaleområder. Vi har i øjeblikket brug for medarbejdere i Horsens, Randers og Holstebro, gerne med opstart hurtigst muligt (kan være med dags varsel) eller fra uge 43-46.

Om jobbet
Jobbet består af rengøring i de udendørs opstillede testtelte og skurvogne. Arbejdet foregår i hold af 2 personer. Arbejdstiden vil være 6 timer dagligt i tidsrummet 6:30 til 13, hvor du arbejder 7 dage i træk og dernæst holder 7 dages fri.

I Sodexo er vores medarbejders og kunders sikkerhed højeste prioritet. Der er derfor udarbejdet nøje instrukser for arbejdets udførelse og medarbejdere udstyres med de rette værnemidler. Inden opstarten af arbejdet på site vil du modtage grundig instruktion og oplæring. På den måde opretholder vi et sikkert arbejdsmiljø.

Din profil
Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst og sætter en ære i at levere høj rengøringskvalitet dagligt. Ansøgere med tidligere erfaring fra rengøringsarbejde vil blive prioriteret i udvælgelsen af medarbejdere. Vi forventer, at du er serviceminded og præsentabel, og at du kan tale, læse og forstå dansk på et rimeligt niveau, så du bl.a. kan føre dialog med kunden, dine kollegaer og forstå de sikkerhedsmæssige instrukser du gives for at udføre jobbet.

Vi tilbyder
Udover attraktive arbejdstider vil du modtage overenskomstmæssig løn i henhold til Serviceoverenskomsten mellem SBA og 3F og forhøjet genetillæg tilpasset ud fra arbejdets karakter. Du vil ligeledes modtage den rette arbejdsbeklædning, værnemidler og få stillet professionelle og ergonomiske arbejdsredskaber til rådighed. Der vil være gode muligheder for efterfølgende fast ansættelse på en af Sodexos andre kontrakter/arbejdspladser.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Ansøg", hvor du kan uploade CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgninger. Tiltrædelse hurtigst muligt.

Ønsker du at høre mere om stillingen kan du kontakte Multi Site Manager Martin Monsrud på telefon: +45 21 44 09 61 i tidsrummet 10:00 – 15:00.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.