Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Rengøringsmedarbejdere til hotelrengøring søges

Rengøringsmedarbejder søges til hotelrengøring

KHRS søger mødestabilt og arbejdsomt rengøringspersonale til klargøring af hotelværelser. Vi forventer, at du har gå på mod, og at du er imødekommende som person. Arbejdstiderne ligger i dagtimerne typisk mellem 8-16, og mængden af arbejdsdage planlægges med ledelsen.

Derudover er det et krav for ansættelse, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse. Erfaringen fra branchen er ikke krav, men vil være en fordel.

 

KHRS tilbyder:

  • En rummelig arbejdsplads, med gode muligheder for personlig udvikling
  • Et kompetent team som vil lære dig de påkrævede kompetencer
  • En arbejdsplads med højt til loftet og et godt kollegialt miljø
  • Løn efter overenskomst

Hvis dette lyder interessant, bedes du sende ansøgning samt cv til info@khrs.dk. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kontakt da HR-manager Dijana Simic på tlf. 35 36 22 09.

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329807050Phoenix-9bb14c5712018-05-07T00:00:00Rengøringsmedarbejdere til hotelrengøring søges

Rengøringsmedarbejder søges til hotelrengøring

KHRS søger mødestabilt og arbejdsomt rengøringspersonale til klargøring af hotelværelser. Vi forventer, at du har gå på mod, og at du er imødekommende som person. Arbejdstiderne ligger i dagtimerne typisk mellem 8-16, og mængden af arbejdsdage planlægges med ledelsen.

Derudover er det et krav for ansættelse, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse. Erfaringen fra branchen er ikke krav, men vil være en fordel.

 

KHRS tilbyder:

  • En rummelig arbejdsplads, med gode muligheder for personlig udvikling
  • Et kompetent team som vil lære dig de påkrævede kompetencer
  • En arbejdsplads med højt til loftet og et godt kollegialt miljø
  • Løn efter overenskomst

Hvis dette lyder interessant, bedes du sende ansøgning samt cv til info@khrs.dk. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kontakt da HR-manager Dijana Simic på tlf. 35 36 22 09.

 

 

 

2018-07-03T00:50:23.560 Rengøringsmedarbejder søges til hotelrengøring KHRS søger mødestabilt og arbejdsomt rengøringspersonale til klargøring af hotelværelser. Vi forventer, at du har gå på mod, og at du er imødekommende som person. Arbejdstiderne ligger i dagtimerne typisk mellem 8-16, og mængden af arbejdsdage planlægges med ledelsen. Derudover er det et krav for ansættelse, at du har en gyldig arbejds- og opholdstilladelse. Erfaringen fra branchen er ikke krav, men vil være en fordel. KHRS tilbyder: En rummelig arbejdsplads, med gode muligheder for personlig udvikling Et kompetent team som vil lære dig de påkrævede kompetencer En arbejdsplads med højt til loftet og et godt kollegialt miljø Løn efter overenskomst Hvis dette lyder interessant, bedes du sende ansøgning samt cv til info@khrs.dk. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kontakt da HR-manager Dijana Simic på tlf. 35 36 22 09.11Jobnet9bb14c57100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-02T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3239570KHRS ApS11Vibevej 202400København NVDKDanmark0
info@khrs.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent566964JobNet48196841000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bb14c57https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bb14c57https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bb14c57&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=9bb14c57&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgMed et job indenfor Hotel og restauration bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Hotelmedarbejder lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale935270Hotelmedarbejder18Hotel og restauration354839760Dejana Simicinfo@khrs.dkDKDanmarkDKDanmark330024933Housekeeping JobsRobot Housekeeping Jobs We are looking for permanent housekeeping assistant. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.we expect our employees to be positive and dedicated to their duties and responsibilities. Would you like to be a part of our organisation? Please send your application to the following email address.- dijana@khrs.dk

Housekeeping Jobs

We are looking for permanent housekeeping assistant. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.we expect our employees to be positive and dedicated to their duties and responsibilities.

Would you like to be a part of our organisation?

Please send your application to the following email address.-

dijana@khrs.dk

KHRS ApSKøbenhavn NV2019-05-15T00:00:002019-07-09T00:00:00
330023549Housekeeping Positions Scandic SluseholmenRobot We are looking for energetic, committed, and flexible people to come work in a team that offers a great working environment based on Scandics values - Be You, Be Caring, Be a Pro, Be Bold. Scandic Sluseholmen is looking for cleaning assistance. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement. Spoken language is English. We are also looking for summer team members. The hours are from 8-16. You must be availabe to work from Monday to Sunday. Applications must be sent per e-mail. Absolutely no telephone applications. Applicants must speak understand instructions in English.

We are looking for energetic, committed, and flexible people to come work in a team that offers a great working environment based on Scandics values - Be You, Be Caring, Be a Pro, Be Bold.

Scandic Sluseholmen is looking for cleaning assistance. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.  Spoken language is English.

We are also looking for summer team members. The hours are from 8-16.  You must be availabe to work from Monday to Sunday.

Applications must be sent per e-mail. Absolutely no telephone applications. Applicants must speak/understand instructions in English.

Scandic SluseholmenKøbenhavn SV2019-05-13T00:00:002019-07-08T00:00:00
330017962Cleaning staff to Hotel cleaningRobot MEP Cleaning APS are looking for new staff to housekeeping. Working place is in Glostrup The job is week - end cleaning of hotelrum Workingtime: week-ends from 9:00 O`clock There will be prepared a schedule for every month

 

MEP Cleaning APS are looking for new staff to housekeeping.

Working place is in Glostrup

The job is week - end cleaning of hotelrum

Workingtime: week-ends  from 9:00  O`clock

There will be  prepared a schedule for every month

 

 

 

 

MEP CLEANING ApSKøbenhavn Ø2019-05-06T00:00:002019-07-01T00:00:00
330015655Winterspring dessertbar søger kok - deltid/fuldtidRobot En af vores dygtige kokke har besluttet sig for at søge nye udfordringer og vi søger derfor en kok deltid fuldtid til vores smukke dessertbar i hjertet af København. Vi fokuserer på enkle og raffinerede retter, skabt på de bedste sæsonbaserede råvarer. Ud over en helt særlig afternoon tea menu, serverer vi udsøgte desserter, morgenmad og lette frokostanretninger. Derudover har vi et stort og raffineret udvalg af kager. Vi er grundige og passionerede omkring alt, hvad vi gør. For os er det vigtigt, at vores gæster altid får den bedste oplevelse og det gælder selvfølgelig både i forhold til mad og service. Hvem er du? Vi forventer, at du har samme passion som os, og vil gøre dit bedste for at overgå gæsternes forventning. Du er en mester i det salte køkken, men vi tror dit hjerte særligt banker for det søde køkken. Som person er du positiv, ansvarsbevidst og detaljeorienteret. Du kan lide at have tæt kontakt til gæsten, da en del af dit arbejde vil foregå i et åbent køkken. Hvad vi kan tilbyde? Du bliver en del af et professionelt team i et internationalt miljø, hvor vi bestræber os på at have et godt og positivt samarbejde. Det er vigtigt for os, at du løbende udvikler dig og derfor vil vi tilbyde dig produkttræning såvel som servicetræning. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, attraktive arbejdstider, gode kolleger og en konkurrencedygtig løn. Ansøg om jobbet? Send venligst din ansøgning og CV med billede via linket, der vil løbende blive afholdt samtale. Winterspring producerer prisvindende desserter, iscremer og sorbetter i samme kvalitet, som man finder på Nordens førende restauranter. I foråret 2018 åbnede vi en dessertbar i hjertet af København og i samme efterår åbnede vi en Thesalon i Magasin, Kgs,Nytorv. Begge steder har fået flot international presse og vores dessertbar er blevet anmeldt med seks ud af seks hjerter i Politiken. https: politiken.dk ibyen anmeldelser cafeanmeldelser art6459387 Hvis-man-kunne-få-en-michelinstjerne-for-at-drive-et-dessertsted-er-Winterspring-en-oplagt-kandidat
En af vores dygtige kokke har besluttet sig for at søge nye udfordringer og vi søger derfor en kok deltid/fuldtid til vores smukke dessertbar i hjertet af København. Vi fokuserer på enkle og raffinerede retter, skabt på de bedste sæsonbaserede råvarer. Ud over en helt særlig afternoon tea menu, serverer vi udsøgte desserter, morgenmad og lette frokostanretninger. Derudover har vi et stort og raffineret udvalg af kager.

Vi er grundige og passionerede omkring alt, hvad vi gør. For os er det vigtigt, at vores gæster altid får den bedste oplevelse og det gælder selvfølgelig både i forhold til mad og service.

Hvem er du?
Vi forventer, at du har samme passion som os, og vil gøre dit bedste for at overgå gæsternes forventning. Du er en mester i det salte køkken, men vi tror dit hjerte særligt banker for det søde køkken. Som person er du positiv, ansvarsbevidst og detaljeorienteret. Du kan lide at have tæt kontakt til gæsten, da en del af dit arbejde vil foregå i et åbent køkken.

Hvad vi kan tilbyde?
Du bliver en del af et professionelt team i et internationalt miljø, hvor vi bestræber os på at have et godt og positivt samarbejde. Det er vigtigt for os, at du løbende udvikler dig og derfor vil vi tilbyde dig produkttræning såvel som servicetræning. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, attraktive arbejdstider, gode kolleger og en konkurrencedygtig løn.

Ansøg om jobbet?
Send venligst din ansøgning og CV med billede via linket, der vil løbende blive afholdt samtale.


Winterspring producerer prisvindende desserter, iscremer og sorbetter i samme kvalitet, som man finder på Nordens førende restauranter. I foråret 2018 åbnede vi en dessertbar i hjertet af København og i samme efterår åbnede vi en Thesalon i Magasin, Kgs,Nytorv. Begge steder har fået flot international presse og vores dessertbar er blevet anmeldt med seks ud af seks hjerter i Politiken.  https://politiken.dk/ibyen/anmeldelser/cafeanmeldelser/art6459387/Hvis-man-kunne-få-en-michelinstjerne-for-at-drive-et-dessertsted-er-Winterspring-en-oplagt-kandidat 


 

Winterspring DessertsKøbenhavn K2019-05-02T00:00:002019-06-27T00:00:00
330014045GUEST RELATIONS HOSTRobot D& 39 ANGLETERRE IS SEARCHING FOR A GUEST RELATIONS HOST Are you passionate about hospitality luxury service? Do you have the desire to be part of an ambitious motivated Front Office team in a privileged environment? If so, we would like to hear from you. We are looking for an experienced Guest Relations Host to join our dedicated Front Office team. Hotel d& 39 Angleterre seeks not only a high level of experience and education, but also dynamic, pragmatic and flexible people with a highly developed sense of guest service and luxury. WE OFFER A professional work environment where we always strive to provide our guests with personalized, stylish and elegant experiences of international standard. We are a young dynamic team with high ambitions and room for development. We are dedicated to our guests, our colleagues and our workplace. We offer a healthy work environment a culture where you will work with colleagues from all over the world. Through our internal d Anglecademy you will be trained in various programs to give you best possible circumstances for growth and success. ABOUT THE JOB As Guest Relation Host, you will be our ambassador and host of the d Angleterre referring to our Guest Relations Manager. Your mission will be to elevate our guests by fulfilling their individual needs and building enduring relationships. You will play a key role before, during and after our guests stay. In other words, your goal will be to achieve maximum guest satisfaction, create memorable and smooth stays for all guests. You will be the contact for our VIP guests and entertainment groups. In close cooperation with our Guest Relation Manager you will monitor, analyze and communicate internally about our Guest experience As well as you will be part of our dedicated Front Office Team you will also have regular shift at the reception. WE EXPECT You are a dedicated person with excellent communication skills and a solid knowledge of customer service and you enjoy the role as a host. It is important that you have strong work ethic, along with creativity and elegance. You must be organized, proactive and meticulous, and consider yourself to work efficiently in a fast-paced demanding environment. As well as we expect you have previous relevant work experience in a similar role. We also expect you speak and understand English and a Scandinavian language and perhaps a third language. You can start as soon as possible, and interviews will be held on an ongoing basis.D'ANGLETERRE IS SEARCHING FOR A GUEST RELATIONS HOST
Are you passionate about hospitality & luxury service? Do you have the desire to be part of an ambitious & motivated Front Office team in a privileged environment? If so, we would like to hear from you.
We are looking for an experienced Guest Relations Host to join our dedicated Front Office team. Hotel d'Angleterre seeks not only a high level of experience and education, but also dynamic, pragmatic and flexible people with a highly developed sense of guest service and luxury.

WE OFFER
A professional work environment where we always strive to provide our guests with personalized, stylish and elegant experiences of international standard. We are a young dynamic team with high ambitions and room for development. We are dedicated to our guests, our colleagues and our workplace. We offer a healthy work environment & a culture where you will work with colleagues from all over the world. Through our internal d’Anglecademy you will be trained in various programs to give you best possible circumstances for growth and success. 

ABOUT THE JOB
As Guest Relation Host, you will be our ambassador and host of the d’Angleterre referring to our Guest Relations Manager. Your mission will be to elevate our guests by fulfilling their individual needs and building enduring relationships. You will play a key role before, during and after our guests´ stay. In other words, your goal will be to achieve maximum guest satisfaction, create memorable and smooth stays for all guests. You will be the contact for our VIP guests and entertainment groups. In close cooperation with our Guest Relation Manager you will monitor, analyze and communicate internally about our  Guest  experience  As well as you will be part of our dedicated Front Office Team you will also have regular shift at the reception.

WE EXPECT
You are a dedicated person with excellent communication skills and a solid knowledge of customer service and you enjoy the role as a host. It is important that you have strong work ethic, along with creativity and elegance. You must be organized, proactive and meticulous, and consider yourself to work efficiently in a fast-paced demanding environment. As well as we expect you have previous relevant work experience in a similar role. We also expect you speak and understand English and a Scandinavian language and perhaps a third language.
You can start as soon as possible, and interviews will be held on an ongoing basis.
 

Hotel d'AngleterreKøbenhavn K2019-04-30T00:00:002019-05-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Housekeeping Jobs

KHRS ApS

København NV
Housekeeping Jobs We are looking for permanent housekeeping assistant. If you have previous cleaning experience it is preferred, but not a requirement.we expect our employees to be positive and dedicated to their duties and responsibilities. Would y...
Indrykket:15. maj 2019
Udløbsdato:9. juli 2019

Housekeeping Positions Scandic Sluseholmen

Scandic Sluseholmen

København SV
We are looking for energetic, committed, and flexible people to come work in a team that offers a great working environment based on Scandics values - Be You, Be Caring, Be a Pro, Be Bold. Scandic Sluseholmen is looking for cleaning assistance. If y...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:8. juli 2019

Cleaning staff to Hotel cleaning

MEP CLEANING ApS

København Ø
MEP Cleaning APS are looking for new staff to housekeeping. Working place is in Glostrup The job is week - end cleaning of hotelrum Workingtime: week-ends from 9:00 O`clock There will be prepared a schedule for every month
Indrykket:6. maj 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Winterspring dessertbar søger kok - deltid/fuldtid

Winterspring Desserts

København K
En af vores dygtige kokke har besluttet sig for at søge nye udfordringer og vi søger derfor en kok deltid fuldtid til vores smukke dessertbar i hjertet af København. Vi fokuserer på enkle og raffinerede retter, skabt på de bedste sæsonbaserede råvar...
Indrykket:2. maj 2019
Udløbsdato:27. juni 2019

GUEST RELATIONS HOST

Hotel d'Angleterre

København K
D& 39 ANGLETERRE IS SEARCHING FOR A GUEST RELATIONS HOST Are you passionate about hospitality luxury service? Do you have the desire to be part of an ambitious motivated Front Office team in a privileged environment? If so, we would like to hear fro...
Indrykket:30. april 2019
Udløbsdato:31. maj 2019