Rengøringspersonale og opvaskere til burgerkæde i København

Vil du være en del af den fedeste rengørings – og opvasketeam? Lige nu er vi i gang med at skabe vores eget team, som skal stå for den daglige rengøring i vores restauranter samt have ansvaret for opvasken i vores travle køkkener om aftenen.

Du bliver en del af en burgerkæde, som på nuværende tidspunkt består af 8 restauranter i Danmark – med planer om endnu flere. 

Om Jobbet:

Du vil indgå i et team af 10-12 kollegaer, som skal stå for, at vores restauranter altid fremstår pæne og rene. Vores restauranter rengøres hver dag og du vil indgå i en fast vagtplan, så vi opnår det bedst mulige resultat og så du kender din arbejdsplan.

Rengøringsteamet vil være ”on the road” i løbet af morgen- og formiddagstimerne, hvor restauranterne rengøres én efter én inden vi åbner kl. 11.30. Det vil således være et rutinepræget job, hvor man arbejder selvstændigt og samtidig kommer lidt omkring og får kendskab til alle vores Københavnske restauranter. I vil altid arbejde i teams a 2 personer.

Opvasketeamet opererer primært om aftenen på de travleste dage/tidspunkter. Her vil du indgå i et ungt, energisk team af tjenere og kokke, hvor I alle arbejder sammen for at løfte hver aften til den ultimative Grillen oplevelse for vores gæster.

Om dig:

Vi sætter en ære i, at vores restauranter fremstår rene og nydelige, så du skal kunne tage ansvar for rengøringen og sikre, at det altid er gjort efter gældende standarder. Du skal trives i, at arbejde selvstændigt ud fra nogle tildelte rammer og du skal brænde for det du laver, fordi du motiveres af at se resultater og bidrage til et team og et godt miljø for kollegaer og gæster. Du er ikke bange for at tage fat og du går op i detaljen og ikke på kompromis med orden og renlighed. 

Vi tilbyder:

  • At blive en del af en virksomhed i vækst med en stærk kultur i et ungt team
  • Ordentlige lønforhold og personalegoder
  • Fastlagte rengørings – og opvaskeplaner
  • Deltid- og fuldtid efter ønske
  • Mulighed for at ”vokse” med opgaven, og få mere ansvar
  • Tæt sparring med restauranterne

Lyder det som noget for dig? Så send en ansøgning som PDF hurtigst muligt til clean@grillenburgerbar.dk Mærk emne med: ”Rengøring” og/eller ”Opvask”, hvis du har et særligt ønske hertil. Vi holder løbende rekrutteringsdage. Du skal kunne starte i din nye stilling pr. 01.08.2020


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.