Gem job

Rengøringsteknikerelev til Regionssekretariatet, Regionshuset Viborg

Har du lyst til at være en del af Regionshuset Viborg i en udadvendt funktion, hvor du kommer rundt i hele huset, så er stillingen som rengøringsteknikerelev i Regionssekretariatet måske noget for dig. Regionssekretariatet i Region Midtjylland søger en frisk og positiv elev til rengøringsenheden.


Dit nye job
Stillingen er placeret i Intern Service, hvor du er en del af rengøringsteamet. Arbejdsstedet er Regionshuset Viborg, som rummer ca. 450 kontorarbejdspladser med et areal på ca. 17.000 m2. Arbejdstiderne er kl. 6.00-13.30 mandag-torsdag og kl. 6.00-13.00 fredag.

Blandt de opgaver, du kommer til at varetage, kan blandt andet nævnes rengøring af:

  •  Kontorer og cafeområder
  •  Mødelokaler
  •  Gangarealer
  •  Toiletter

Din baggrund
Vi forventer, at du:
  •  Har afsluttet eller afslutter grundforløbet for rengøringsteknikerelever inden ansættelsesstart
  •  Har lyst til at prøve kræfter med rengøringsarbejde
  •  Er god til at samarbejde og til at indgå i et team
  •  Er positiv og udadvendt
  •  Er fleksibel
Det bedes fremgå tydeligt af din ansøgning, at du har taget grundforløbet, eller hvornår du forventer, at det afsluttes. 


Hvem er vi
Regionssekretariatet varetager sekretariatsbetjening af regionsrådet og direktionen og har
ansvaret for den interne drift af regionshusene, herunder rengøringsfunktionen. Du kan læse mere om Regionssekretariatet og Region Midtjylland på
https://www.rm.dk/om-os/organisation/regionssekretariatet/


Ansættelsesvilkår
Der er tale om et praktikophold som rengøringstekniker efter grundforløbet. Arbejdsstedet er Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg.


Ansøgning
Du kan søge stillingen som elev ved at sende en ansøgning, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du søger elevpladsen. Ansøgningen sendes gennem vores elektroniske ansøgningssystem via https://www.rm.dk/job/ - hvor der søges på Regionshuset Viborg.

Ansøgningsfrist den 7. maj 2021. Samtaler forventes afholdt den 17. maj 2021.
Forventet tiltrædelse den 16. august 2021 eller snarest derefter.

For yderligere oplysninger om stillingen kan Jens Glud på telefon +45 2943 9341 kontaktes.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.