Reparation af telefoner / butiksmedhjælper

Vi søger en medarbejder til reparation af telefoner.

Vi reparerer både Apple og Android produkter.

Der vil også være butiksarbejde / kundebetjening.

Stillingen er 37 timer pr. uge i vores åbningstid, som er:
Mandag til fredag fra 10 til 17
Lørdag fra 10 til 14.

Erfaring med butik og reparation af elektronik/telefoner er en stor fordel.Har du ingen erfaring med reparation, men har fingersnilde og gåpåmod kan vi lære dig op.

Vil du søge stillingen, så ring til Roland på 42726442.

Søg med det samme, vi holder løbende samtaler, og ansætter når den rigtige person er fundet.

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329945184Phoenix-babffb9712019-01-21T00:00:00Reparation af telefoner / butiksmedhjælper

Vi søger en medarbejder til reparation af telefoner.

Vi reparerer både Apple og Android produkter.

Der vil også være butiksarbejde / kundebetjening.

Stillingen er 37 timer pr. uge i vores åbningstid, som er:
Mandag til fredag fra 10 til 17
Lørdag fra 10 til 14.

Erfaring med butik og reparation af elektronik/telefoner er en stor fordel.Har du ingen erfaring med reparation, men har fingersnilde og gåpåmod kan vi lære dig op.

Vil du søge stillingen, så ring til Roland på 42726442.

Søg med det samme, vi holder løbende samtaler, og ansætter når den rigtige person er fundet.

 

 

 

Vi søger en medarbejder til reparation af telefoner. Vi reparerer både Apple og Android produkter. Der vil også være butiksarbejde kundebetjening. Stillingen er 37 timer pr. uge i vores åbningstid, som er:Mandag til fredag fra 10 til 17Lørdag fra 10 til 14. Erfaring med butik og reparation af elektronik telefoner er en stor fordel.Har du ingen erfaring med reparation, men har fingersnilde og gåpåmod kan vi lære dig op. Vil du søge stillingen, så ring til Roland på 42726442. Søg med det samme, vi holder løbende samtaler, og ansætter når den rigtige person er fundet.11Jobnetbabffb97100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-28T00:00:000000https://job.jobnet.dk/CV/FindJob/details/49328130EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3439646Foneservice11Sct Peders Gade 2B6760RibeDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent696606JobNet493281349328131000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=babffb97https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=babffb97https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=babffb97&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=babffb97&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/IT_Ingenioer_og_energi/IT/10.jpgMed et job indenfor IT bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Teletekniker lige noget for dig.12008001Dansk3Læse/ tale311409Teletekniker1IT32Tele360258931Rolandnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark329959758Smartphone tekniker til Wecoveryou, KoldingRobot Til Wecoveryou i Kolding storcenter søger vi en deltids smartphone tekniker til butikkens værksted. Motiveres du af, at arbejde med teknikken og brug af fingrene til at løse opgaver, skal du søge ind til os. Som tekniker har du fokus på reparationer og kundeservice. Du arbejder tæt sammen med din butikschef og teknikeransvarlig, om de overordnede rammer og målsætninger, og du får et meget selvstændigt ansvar for værkestedets daglige reparationer. Det er vigtigt, at du i dit arbejde er kvalitetsbevidst og altid ønsker at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Som tekniker hos Wecoveryou er du medansvarlig for at give vores kunder de bedste oplevelser i butikken og værkstedet. Det er selvfølgelig vigtigt, at du bliver klædt godt på til at være tekniker hos Wecoveryou. Erfaring fra en lignende stilling er derfor ikke et krav, men en fordel - det vigtigste er, at du har lysten og viljen til at blive en del af en virksomhed hvor kundeservice, udvalg, pris og kvalitet er de absolutte nøgleord. Dine primære arbejdsopgaver: Reparation af smartphones og tablets, hovedsageligt iPhone og iPads Salg og kundebetjening Sikre et dynamisk og indbydende værksted og et højt kundeservice niveau Ad-hoc opgaver. Som tekniker hos Wecoveryou forventer vi, at: Du er selvstændig og arbejdsom Du forstår at arbejde systematisk og organiseret. Du har gerne praktisk erfaring med reparation af smartphones Du har gode samarbejdsevner og har gennemslagskraft. Har du lysten til at arbejde et sted med fuld fart på hverdagen med fantastiske kollegaer og et stort ansvar, så skynd dig at sende din ansøgning CV til HR. Thanh T. på job@wecoveryou.dk Har du yderlige spørgsmål til stillingen, kan du kontakte: HR. på hr@labtech.dk Ansøgningsfrist: 28.02.2019 Tiltrædelse: Hurtigst muligt Arbejdstid: ca. 20 timer ugentligt. Arbejdsdage: Dag, aften og weekender Arbejdssted: Wecoveryou Kolding Har du ikke hørt fra os senest d. 10-03-2019 er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen og vi har valgt en anden kandidat.

Til Wecoveryou i Kolding storcenter søger vi en deltids smartphone tekniker til butikkens værksted.

Motiveres du af, at arbejde med teknikken og brug af fingrene til at løse opgaver, skal du søge ind til os.

Som tekniker har du fokus på reparationer og kundeservice. Du arbejder tæt sammen med din butikschef og teknikeransvarlig, om de overordnede rammer og målsætninger, og du får et meget selvstændigt ansvar for værkestedets daglige reparationer. Det er vigtigt, at du i dit arbejde er kvalitetsbevidst og altid ønsker at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Som tekniker hos Wecoveryou er du medansvarlig for at give vores kunder de bedste oplevelser i butikken og værkstedet. Det er selvfølgelig vigtigt, at du bliver klædt godt på til at være tekniker hos Wecoveryou. Erfaring fra en lignende stilling er derfor ikke et krav, men en fordel - det vigtigste er, at du har lysten og viljen til at blive en del af en virksomhed hvor kundeservice, udvalg, pris og kvalitet er de absolutte nøgleord.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Reparation af smartphones og tablets, hovedsageligt iPhone og iPads
  • Salg og kundebetjening
  • Sikre et dynamisk og indbydende værksted og et højt kundeservice niveau
  • Ad-hoc opgaver.  

Som tekniker hos Wecoveryou forventer vi, at: 

  • Du er selvstændig og arbejdsom
  • Du forstår at arbejde systematisk og organiseret.
  • Du har gerne praktisk erfaring med reparation af smartphones
  • Du har gode samarbejdsevner og har gennemslagskraft.

Har du lysten til at arbejde et sted med fuld fart på hverdagen med fantastiske kollegaer og et stort ansvar, så skynd dig at sende din ansøgning + CV til HR. Thanh T. på job@wecoveryou.dk  

Har du yderlige spørgsmål til stillingen, kan du kontakte:  
HR. på hr@labtech.dk

Ansøgningsfrist: 28.02.2019

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Arbejdstid: ca. 20 timer ugentligt.

Arbejdsdage: Dag, aften og weekender

Arbejdssted: Wecoveryou Kolding


Har du ikke hørt fra os senest d. 10-03-2019 er du desværre ikke kommet i betragtning til stillingen og vi har valgt en anden kandidat.

WCY KoldingKolding2019-02-12T00:00:002019-02-24T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Smartphone tekniker til Wecoveryou, Kolding

WCY Kolding

Kolding
Til Wecoveryou i Kolding storcenter søger vi en deltids smartphone tekniker til butikkens værksted. Motiveres du af, at arbejde med teknikken og brug af fingrene til at løse opgaver, skal du søge ind til os. Som tekniker har du fokus på reparationer...
Indrykket:12. februar 2019
Udløbsdato:24. februar 2019