Reparatør

JKS søger for kunde beliggende i Taastrup, en reparatør, der bliver en del af et vigtigt team.
 
Virksomheden er kendt for et godt arbejdsmiljø og for altid at udvikle sine medarbejdere ved at tilbyde efteruddannelse og kurser. 
 
Der er tale om en fast stilling og processen vil blive kørt som et Try & Hire forløb hvor ansættelse sker for den rette efter en periode på 16 uger via JKS. 
 
Arbejdsbeskrivelse: 
Ved at udvikle og optimere maskiner og anlæg vil du være med til at holde gang i store produktionslinjer. Du vil stå for fejlsøgning og reparationer og have fokus på en langsigtet kvalitet således, at anlæggene har maksimal oppetid. Da virksomheden benytter kvalitetsudstyr kan produktionen holdes i gang hele døgnet. Din arbejdstid vil derfor være fast aften og nat. 
 
Krav til uddannelse og erfaring: 
Du er uddannet automatiktekniker, elektriker, reparatør el. lign. Din erfaring er sikkert med automatiske processer og maskiner - og du ved hvad det kræver at varetage vedligeholdelsen af dem. Det er en fordel men ikke et krav at du har kendskab til PLC-styring. 
 
En del af teamet: 
Du bliver en del af et engageret team hvor I sammen vidensdeler, og hjælper hinanden. Derfor er det vigtigt at du trives i et samspil med gode kollegaer. Som person tager du naturligt ansvar for opgaverne og din indstilling er positiv med en humoristisk vinkel. 
Du vil få en grundig oplæring af dit team og din leder vil arbejde side om side med dig. Således vil du opleve en seriøs indkøring og en varm velkomst. Af natur er du løsningsorienteret, glad for at lære nyt og abstrakt tænkende. 
 
Der tilbydes sundhedsforsikring, løn og pension i henhold til gældende overenskomst.
 
For at høre mere om stillingen kan du kontakte JKS i Køge på 56 30 07 50.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her