Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reparatør (nathold)

Hos Thermo Fisher Scientific fremstiller vi produkter der bruges i banebrydende forskning og til produktion af livsvigtig medicin. Vores kunder er laboratorier, hospitaler, forskningscentre samt diagnostik- og medicinalvirksomheder i hele verden. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere, hvoraf størstedelen er ansat i Roskilde.

Om jobbet
Vi søger to nye Reparatør til vores Vedligeholdelse afdeling til vores produktion site i Roskilde på fast nathold med arbejdstid fra 22.12 – 06.00 (søndag-fredag).

Som Reparatør vil du støtte produktionen i forhold til reparation og vedligeholdelse af automater til plast sprøjtestøbemaskiner.

Hvad vil du lave?
• Fejlfinding på automater og sprøjtestøbemaskiner
• Drift, vedligeholdelse og service af produktionsudstyr og installationer
• Sørge for ryddelighed og 5S på området
• Sætte kvalitet i højsædet i samråd med QR
• Bidrage til et sikkert arbejdsmiljø
• Blandet ad hoc-opgaver

Vi stræber efter en dagligdag med godt humør, engagement, faglige udfordringer og løbende forbedringer. Du bliver en del af et større team med forskellige kompetencer, så der vil være rig lejlighed for sparring og faglig udvikling

Hvad er din baggrund?
Uddannelse

• Vi forventer, at du har en faglig teknisk baggrund som automatik mekaniker, industritekniker eller anden relevant teknisk baggrund med erfaring indenfor vedligehold på automatiske anlæg (gerne fra plastindustrien)

Erfaring
• 2-5 års erfaring med drift, vedligeholdelse og service af produktionsudstyr

Viden, Evner og Kompetencer
• Læser, forstår og taler dansk
• Gode IT-evner da vi bruger IT i vores daglige arbejde
• Kendskab til LEAN, 5S og GMP er en fordel men ikke et krav
• Evnen til at strukturere og prioritere arbejdsopgaver efter fastlagte deadlines og foretage selvstændige beslutninger hvor påkrævet
• Fleksibel og forandringsparat i forhold til at påtage sig nye arbejdsopgaver


Vi lægger vægt på, at du kan tage ansvar og er omhyggelig og kvalitetsbevidst i dit arbejde. Du er energisk, og arbejder selvstændigt og er god til at bevare overblikket selvom du har mange bolde i luften.

Du har gode samarbejdsevner, er forandringsparat og værdsætter et godt arbejdsklima, hvor fleksibilitet, sammenhold og faglig stolthed er nøgleord.

Hos Thermo Fisher Scientific har alle vores 70,000 fantastiske medarbejdere hver en særlig historie at fortælle. Bliv en del af os og tag del i vores mission – få vores kunder til at gøre Verden til et sted der er sundere, renere og mere sikker. Du kan læse mere om vores danske kontorer her - http://jobs.thermofisher.com/page/show/Denmark

Vi kigger løbende ansøgninger igennem så send os dit CV og motiveret ansøgning i dag! http://jobs.thermofisher.com

Thermo Fisher Scientific er en EEO/Affirmative Action Employer og diskriminerer ikke på baggrund af race, hudfarve, religion, køn, seksuelle tilhørsforhold, kønsidentitet, nationalitet, handikap eller andre juridisk beskyttede områder.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.