Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reparatør til Energiproduktion i Lisbjerg

Vil du være med til at få driften til at køre i topform og har du erfaring med forebyggende vedligehold? Så er du måske vores nye reparatør til et af landets største affaldsenergi- og biomassefyrede kraftvarmeværk.

Bliv en del af en dynamisk hverdag
AffaldVarme Aarhus arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug med en ambition om at skabe gevinster for klimaet, vores kunder og bysamfund. For Energiproduktion betyder det, at vi har fokus på at energiudnytte affald, halm og flis til energi.

Du bliver en del af et stærkt team af håndværkere og maskinmestre, som har til opgave at vedligeholde og fejlfinde det biomassefyrede kraftvarmeværk samt vores affaldsfyrede anlæg, så produktionen fungerer optimalt. Teamet deltager også i planlægning og udførelse af revisioner på det biomassefyrede kraftvarmeværk og de 3 ovnlinjer på affaldsforbrændingsanlægget.

Dine opgaver og succeskriterier
Som reparatør spiller du en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores produktionsanlæg i topform. Din vigtigste opgave er fejlfinding og reparation samt vedligehold inden for det mekaniske. Derudover udføres der mindre projekter i forbindelse med optimering af anlæg. Det betyder, at du bliver udfordret på dine tekniske evner inden for mange forskellige fagområder. Ikke to dage er ens og dine opgaver kan variere meget fra dag til dag.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver omfatte:

  • Reparations –og vedligeholdelse arbejder.
  • Deltagelse i fejlfindings -og optimeringsopgaver.
  • Aktiv deltagelse i opgaver i forbindelse med revisioner.
Som håndværker i Vedligehold indgår du i vagtordning hver 5. uge, og der kan forekomme overarbejde i form af aften- og weekendarbejde.

Din profil
Som person er du vant til at tage ansvar for dine opgaver og sørger for, at kvaliteten er i top. Du er åben og serviceminded, proaktiv og har gode samarbejdsevner.
For at få succes i stillingen, lægger vi vægt på følgende:
  • Du er uddannet smed, maskinarbejder eller lignende.
  • Du har tidligere arbejdet med vedligehold af procesanlæg – eller brænder for det.
  • Du har kørekort og gerne truckcertifikat.
  • Du kan bruge IT som en naturlig del af dit arbejde til fejlfinding og dokumentation.
  • Du ser ingen udfordring i at gå på stiger, bruge faldsikring og arbejde i højden.
AffaldVarme Aarhus som arbejdsplads
Hos os får du en attraktiv stilling, hvor du får mulighed for at tilegne dig endnu mere teknisk indsigt. Vi er virksomhed med fart på og helt fremme i udviklingen af fjernvarme, hvor ikke to dage er ens. Derfor har vi fokus på gode udviklingsmuligheder, som din nærmeste leder understøtter.

Vil du være med i den grønne omstilling?
Så send din ansøgning til os så hurtigt som muligt og senest den 24. februar 2021. Vi kigger ansøgningerne i gennem løbende og lukker stillingen, så snart den rette kandidat er fundet.

Du er velkommen til at kontakte teamleder for Mekanisk Afdeling, Flemming Kolding Johansen på 4185 5294, hvis du vil vide mere om stillingen. Forventet tiltrædelse senest den 15. marts 2021.

Stillingen er fuldtid og aflønnes efter kvalifikationer.
Arbejdssted: Ølstedvej 20, 8200 Aarhus N.

Vi ser frem til at høre fra dig!

AffaldVarme Aarhus går forrest i den grønne omstilling. Vi arbejder for fremtidens bæredygtige løsninger inden for energi, varme og genbrug. AffaldVarme Aarhus har ansvaret for, at den samlede affaldsmængde i Aarhus Kommune håndteres og bearbejdes miljømæssigt forsvarligt og leverer klimavenlig fjernvarme til mere end 90 % af Aarhus Kommunes indbyggere og til flere omegnskommuner. Vi beskæftiger ca. 400 medarbejdere, har en omsætning på over 3 milliarder og er en koncern på otte selskaber fuldt ejet af Aarhus Kommune.
Læs mere på www.affaldvarme.dk

Ansøg
Stillinger hos AffaldVarme Aarhus skal søges online. Klik på linket og følg instruktionerne for at søge den ledige stilling. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.