Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reparatør til Spangsberg chokolade i Tåstrup

Maskinreparatør til Spangsberg Chokolade

REPARATØR SØGES

Til Spangsberg Chokolade i Tåstrup, som er en innovativ og fremgangsrig salgs- og produktionsvirksomhed med produkter indenfor  konfekturesektoren, søges en maskinreparatør til snarest mulig tiltrædelse.

Vi søger en rutineret medarbejder, der med energi og interesse vil passe vores maskinpark og sørge for, at den til enhver tid er funktionsdygtig. Som reparatør vil du indgå i produktionsorganisationen, hvor vores målsætning er at holde et højt og fleksibelt effektivitetsniveau. Vi kan tilbyde dig et interessant og udfordrende arbejde, der udover det løbende og forebyggende vedligehold også omfatter deltagelse i et spændende arbejde med udvikling af såvel vort udstyr som vore processer. Du er en person, der gennem dine tidligere ansættelsesforløb har tilegnet dig en bred erfaring med produktionsmaskiner og procesudstyr fortrinsvis indenfor levnedsmiddelindustrien. Du har en uddannelsesmæssig baggrund som reparatør, mekaniker, elektriker, elektronikmekaniker eller lignende. Du har stor interesse for produktionsanlæg og maskiner, og gennem denne interesse evner du at kunne sætte dig ind i maskinparkens funktioner.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her