Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reparatør/tekniker søges til Scanfish, Hanstholm

Seafood Danmark A/S søger reparatør/tekniker til Scanfish, Hanstholm

Til vores vedligeholdelsesafdelingen på Scanfish søger vi snarest muligt en dygtig kollega med praktisk erfaring inden for fejlfinding og reparation af produktionsudstyr. Den ledige stilling er som udgangspunkt en dagholdsstilling.

Løbende vedligehold og reparation af maskin- og procesanlæg

Du bliver en del af et hold på 3-4 tekniker, hvor du kommer til at arbejde med samtlige maskiner og procesanlæg på fabrikken. Jobbet kræver stor selvstændighed og vil veksle mellem akutte nedbrud og planlagte opgaver.

Erfaren, serviceminded, fleksibel og selvstændig reparatør

Du er sandsynligvis automatiktekniker, elektriker, smed, skibsmontør, mekaniker eller har en anden relevant uddannelse gerne kombineret med erfaring fra en lignende stilling, hvor du har arbejdet med fejlfinding på maskiner og anlæg. Du er god til at bevare overblikket i pressede situationer og er fleksibel både i forhold til arbejdsopgaver og arbejdstider. Du har en positiv indstilling samt et godt humør, og du fremstår imødekommende og venlig – det er nemlig vigtigt, at du forstår at udvise god kundeservice, selv når det skal gå stærkt. For den rette vil der kunne blive tale om en funktion som teamleder for afdelingen.

Bliv en del af en alsidig afdeling

Du kan forvente alsidige arbejdsopgaver, hjælpsomme kolleger og et godt, behageligt uformelt arbejdsmiljø. Der vil blive tale om rigelig med sidemands oplæring.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning og dit cv hurtigst muligt på mail til pet@taabbel.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teknisk chef, Per Toft på tlf. 20343151 eller på ovenstående mail.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.