Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Researcher

I The Right People researcher vi, hvem der er hvem i større private & offentlige organisationer v.h.a. en masse forskellige online/offline offentlige kilder. Hjemmesider, sociale medier, job-annoncer m.m. Det gør det muligt for vores kunder at få gode leads, kvalificerede ansøgere til deres stillinger og de rigtige respondenter til værdiskabende markedsanalyse.

 

Men data er en ”ferskvare”. Folk skifter job, og vi søger en researcher og projektleder, der vil hjælpe med at vedligeholde og berige vores database, og være projektleder på databestillinger. Vores kunder skal have den bedst mulige datakvalitet, når de bestiller data fra os! Dine opgave bliver også at vurdere om firmaer kan have glæde af vores data, og finde de relevante beslutningstagere.

 

Om dig

Du har et positivt livssyn og elsker at få ting gjort. Du er hurtig – meget hurtig – men sætter en ære i at tingene gøres ordentligt. Og så elsker du at google – researche – og finde oplysninger, som skaber værdi for vores kunder. Du trives i ”dit eget univers”, med lange lister, tænker hurtigt og arbejder i et højt tempo. Din alder og kvalifikationer er underordnet, men du mestrer blindskrift, og fingrene på dit tastatur står ikke stille. Du holder øjet imod målet (ser katedralen), og sætter en ære i at nå mest muligt. Du er god til at kombinere information fra forskellige kilder og glædes over at finde ”puslespils-brikken”. Du arbejder selvstændigt og træffer egne beslutninger. Vi vil gerne give dig de bedst mulige forudsætninger for at vurdere, om det her job er det helt rette for dig, og vi har derfor lavet en video (lidt quick & dirty) hvori Adm. Direktør Nikolai Boe fortæller mere om jobbets indhold, stedet, forventninger etc. https://youtu.be/lBze0GMJ3Y8 

 

Arbejdsmiljøet

Vi elsker vækst. Vi har selv fået flere Gazellepriser og jagter den næste, og vil også gerne gå ”the extra mile” for at vores kunder, får de bedst mulige vækstbetingelser. Vi behandler hinanden ordentligt, respekterer forskelle og har uformel omgangstone på kontoret. Vi har alle det til fælles at vi arbejder ”med hjertet”, og kan lide at vores indsats gør en forskel. Og medvirke til at skabe en succes. Firmaet har kun eksisteret siden 2011, så der er stadig masser af mulighed for at sætte sit eget præg på arbejdsgangene og få indflydelse på udviklingen.

 

Jeg henstiller til, at evt. spørgsmål bliver besvaret under de samtaler, der indkaldes til.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.