Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservedelsekspedient til vores afdeling i Slagelse

SLAGELSE AUTOOPHUG APS

Vi har travlt og søger endnu en reservedelsekspedient.

Arbejdet vil primært bestå af salg i vores ekspedition eller over telefon. At sælge og løse vores kunders ønsker og behov er af stor vigtighed for os.

Din primære rolle bliver at sælge og servicere vores kunder, men der vil også være opgaver såsom;  lagerføring/-registrering af reservedele fra biler, pakning og forsendelse af ordre samt ad-hoc opgaver.

Da vores lagerstyring er et online edb system, er det nødvendigt du besidder gode edb-kundskaber.

Jobbet retter sig primært mod uddannede automekanikere eller automontører som har stor erfaring indenfor autogenbrug eller som reservedelsekspedient.

Vi forventer, at du er; mødestabil, engageret, fleksibel, loyal, pligtopfyldende, kan lide at have travlt, kan arbejde selvstændigt og kan forblive fokuseret selvom du har mange bolde i luften.

Slagelse Autoophug er ejet af samme ejerkreds som Vojens Autoophug, Byens Autogenbrug og Møldrup Bjerregrav Autolager. Derfor foregår der et tæt samarbejde med kollegaer i de tre andre virksomheder.

Du er serviceminded, har let ved at omgås mennesker og er en god kollega som er nem at arbejde sammen med. Desuden kan du arbejde selvstændigt og kan holde hovedet koldt, når det går stærkt.

Fleksibitet i forhold til arbejdstider etc forventer vi også er en af dine egenskaber.

Jobbet indbærer at du også skal servicere og hjælpe vores mekanikere.

Vi tilbyder oplæring, samt et job hvor du kan have medindflydelse på dagens aktiviteter.

Kan du se dig selv i vores travle miljø, hvor vi dagligt arbejder på at forbedre os og styrke vores position på et konkurrencepræget marked, så hører vi gerne fra dig.

Løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse; hurtigst muligt

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her