Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge i et årig Introduktionsstilling, Psykiatrien Syd

Ved Psykiatrien Syd, Vordingborg er der 3, 1-årige introduktionsstilling, nr. 3800250-50-I-01, nr. 3800250-50-I-02, nr. 3800250-50-I-04, som reservelæge ledig pr. 01.03.20 ellers snarest derefter.

Psykiatrien Syd har sengeafsnit samt Psykiatrisk Akut Modtagelse (PAM) og ECT-klinik i Vordingborg og ambulant psykiatri i Næstved, Vordingborg, og Maribo.Der er 106 sengepladser på afdelingen, heraf 10 i Psykiatrisk Akut Modtagelse og tre brugerstyrede senge. Vi behandler patienter på hovedfunktionsniveau. Afdelingen indgår i flere forskellige udviklingsprojekter, og vi ønsker at vores uddannelseslæger indgår i et af disse.

Udover at varetage uddannelsen af kommende speciallæger i psykiatri, deltager vi også i undervisningen af medicinstuderende samt uddannelsen af yngre læger i klinisk basisuddannelse, blokstillinger til speciallæge i almen medicin samt uddannelsen af specialpsykologer i psykiatri. Vi prioriterer uddannelse højt, og der er for eksempel en hel undervisnings dag om måneden samt planlagt undervisning ugentligt efter morgenkonferencen. Vi er lydhøre overfor, hvordan vi eventuelt kan forbedre uddannelsen. Herudover har vi fokus på arbejdsmiljøet - læs mere på Det Gode Lægeliv.
Du vil som introduktionslæge blive tilknyttet et behandlingsafsnit, og der er mulighed for at deltage i forskning, kvalitetsarbejde og undervisning. Der er en halv times morgensupervision på hverdage, hvor faglige udfordringer og andre vanskeligheder fra vagten kan drøftes med mere erfaren kollega inden morgenkonferencen.

Psykiatrien i Region Sjælland vil over de næste tre år øge recovery-orienteringen i behandling og pleje markant ved at udvikle og afprøve nye veje til styrket recovery-orienteret praksis. Recovery-strategien bliver rammen om eksisterende og nye tiltag og skal styrke det recovery-orienterede arbejde. Strategien sætter fokus på psykiatrifaglige kerneværdier. Recovery skal være et samlende fokus for arbejdet i Psykiatrien. De mennesker, der kommer i kontakt med Psykiatrien mødes med håb og viden om, at det er muligt at komme sig ved at styrke egne ressourcer i mødet med recovery-orienterede fagpersoner.

Du vil få mulighed for at deltage i Dansk Psykiatrisk Selskabs Introduktionskursus i Psykiatri og Regionens grundkursus i psykoterapi.

Hvis du – eventuelt inden du søger – ønsker at få et bedre indtryk af afdelingen, er du meget velkommen til at komme på fokuseret besøg en dag. I så fald bedes du kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Peter Christoffersen, pch@regionsjaelland.dk, tlf. 93 56 70 93
Løn - og ansættelsesforhold I henhold til gældende overenskomst. Ansættelses- og arbejdsforholdene kan forhandles.
Vagt todelt vagt i otte-skiftet vagtrul.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager den psykiatriske forsknings-, uddannelses- og akutforpligtelse i Region Sjælland. Vi udvikler og formidler løbende en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere.

Med ibrugtagning af det nye psykiatrisygehus i Slagelse i 2015 har Psykiatrien samlet sengeafsnit og specialiserede funktioner tre steder: Slagelse, Roskilde og Vordingborg. De ambulante enheder er placeret i de større byer i regionen.

Psykiatrisygehuset i Slagelse er et af Europas største og mest moderne sygehuse. I byggeriet er inddraget banebrydende elementer indenfor arkitektur, brugen af lys samt kunst og natur, der også har behandlingsmæssig betydning. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.