Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge i introduktionsstilling i Intern Medicin til Hjerte og Hormonafdelingen (Medicin 2) på Slagelse Sygehus

VIL DU GERNE VÆRE MEDICINER?

ER DU INTERESSERET I KARDIOLOGI ELLER ENDOKRINOLOGI?

Vi søger en reservelæge i introduktionsstilling, der gerne vil være en del af en stor, aktiv og travl kardiologisk og endokrinologisk afdeling på Slagelse Sygehus.

Du vil primært skulle arbejde i Slagelse, men afdelingen har også ambulatorier i Næstved.

Vi tilbyder

ALS kursus i løbet af din ansættelse

Ambulatoriefunktion i enten endokrinologi eller kardiologi (inkl. oplæring i ekkokardiografi) afhængig af din interesse

En måneds ophold i Enhed for tværfaglig udredning og behandling, hvortil der henvises ambulante ”diagnostiske nødder”

Et udfordrende job på et højt fagligt niveau

En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt

Vagter

Afdelingen dækker 1½ vagtlag, hvor du vil skulle indgå i dem begge. De 1½ vagtlag dækkes af 13-14 reservelæger.

Det ene vagtlag er et fælles medicinsk mellemvagtslag, hvor den primære funktion er i akutafdelingen. Den fælles medicinske mellemvagt dækker alle medicinske specialer, og deles med den anden medicinske afdeling, hvor hver afdeling dækker halvdelen af vagterne. Vagten er to skiftet. Her vil du få stor erfaring med modtagelse og indlæggelse af akutte uselekterede medicinske patienter.

Det andet vagtlag er afdelingens eget – vi kalder det en huslægevagt. Der passer du sengeafdelingerne, når du har vagt. Dvs. det er dig, der bliver tilkaldt, hvis der er en dårlig patient, eller andre ting der skal håndteres af en læge i vagten. Hjerteafdelingen modtager patienter med brystsmerter direkte i afdelingen uden om akutafdelingen. Det er huslægen, der modtager dem. Om dagen hjælper huslægen med stuegang, hvis der er tid for huslægeopgaverne. Vagten er to skiftet. Her vil du få stor rutine i håndtering af kardiologiske problemstillinger, vurdering af EKG’er, modtagelse af akutte hjertepatienter og håndtering af mere brede intern medicinske problemstillinger hos indlagte medicinske patienter.

Dine dagfunktioner vil bestå af stuegang enten på hjerteafdelingen eller på hormonafdelingen. Du vil også blive oplært til at se patienter i ambulatorierne.

Vi forventer

At du vil være med til at præge afdelingen med høj faglighed og engagement

At du bidrager til godt tværfagligt samarbejde

Hjerte og Hormonafdelingen

Vi er en stor afdeling, der rummer specialerne kardiologi og endokrinologi. Derudover har vi også en ETUB (Enhed for tværfaglig udredning og behandling). Der er ansat 14 speciallæger i kardiologi og 7 speciallæger i endokrinologi. Vi deltager i hoveduddannelsen både i endokrinologi og kardiologi. Vi har også hoveduddannelseslæger i nogle af de andre intern medicinske specialer samt i almen medicin. Derudover har vi introduktionslæger og enkelte KBU læger. Der er i alt ca. 13-14 reservelæger, og 3-4 1. reservelæger.

Afdelingen varetager al kardiologi og endokrinologi på hovedfunktionsniveau, og der er store ambulatorier på både Slagelse og Næstved sygehuse. I hjerteambulatoriet har vi nyt udstyr til ekkokardiografi inkl. mulighed for 4D og TEE. Vi har lavet Hjerte CT igennem mange år er lige startet på klinisk Hjerte MR. Vi har hjertesvigtsklinik og atrieflimrenklinik samt flere uddannede ekkoteknikere. Vi udfører de gængse undersøgelser indenfor arytmidiagnostik (holter og R-test) samt arbejdstest og døgnblodtryk. Hormonambulatoriet har udover stor aktivitet indenfor diabetesbehandling. Vi har en professor i endokrinologi undervejs og der er gode muligheder for forskning. Derudover har vi flere endokrinologiske regionsfunktioner: Hypofyse og hypothalamus sygdomme og gestationel diabetes.

Vi har i alt fem afsnit:

  • Sengeafsnit for hjertesygdomme med i alt 48 senge i Slagelse

  • Sengeafsnit for hormonsygdomme i Slagelse

  • Ambulatorium for hjertesygdomme, hvor der er funktion både i Slagelse og Næstved

  • Ambulatorium for hormonsygdomme, hvor der er funktion både i Slagelse og Næstved

  • Enhed for tværfaglig udredning og behandling (Etub) i Næstved

Udover kerneopgaven med klinisk funktion har afdelingen en stor uddannelsesforpligtelse indenfor alle afdelingens faggrupper. Desuden prioriterer vi forskning højt og afdelingens forskning udvides i disse år, både lægefagligt og sygeplejefagligt. Afdelingen er i øjeblikket meget forskningsaktiv indenfor diabetes, hvor vi har en forskningslektor og flere ph.d. studerende.

Slagelse Sygehus er et af Region Sjællands fire akutsygehuse.

Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt ledende overlæge Susette Krohn Therkelsen, 22 32 57 85, skth@regionsjaelland.dk

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.