Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge i introduktionsstilling i Intern Medicin til Hjerte og Hormonafdelingen (Medicin 2) på Slagelse Sygehus

VIL DU GERNE VÆRE MEDICINER? ER DU INTERESSERET I KARDIOLOGI ELLER ENDOKRINOLOGI?

Vi søger en reservelæge i introduktionsstilling, der gerne vil være en del af en stor, aktiv og travl kardiologisk og endokrinologisk afdeling på Slagelse Sygehus.

Du vil primært skulle arbejde i Slagelse, men afdelingen har også ambulatorier i Næstved.

Vi tilbyder

  • ALS kursus i løbet af din ansættelse

  • Ambulatoriefunktion i enten endokrinologi eller kardiologi (inkl. oplæring i ekkokardiografi) afhængig af din interesse

  • En måneds ophold i Enhed for tværfaglig udredning og behandling, hvortil der henvises ambulante ”diagnostiske nødder”

  • Et udfordrende job på et højt fagligt niveau

  • En foranderlig, udfordrende og afvekslende arbejdsdag i et tværfagligt samarbejdsmiljø, hvor åbenhed og respekt for hinanden værdsættes højt

  • Gode mulighed for forskning indenfor fx diabetes, med en professor der starter 1. januar 21

Vagter

Afdelingen dækker 1½ vagtlag, hvor du vil skulle indgå i dem begge. De 1½ vagtlag dækkes af 13-14 reservelæger.

Det ene vagtlag er et fælles medicinsk mellemvagtslag, hvor den primære funktion er i akutafdelingen. Den fælles medicinske mellemvagt dækker alle medicinske specialer, og deles med den anden medicinske afdeling, hvor hver afdeling dækker halvdelen af vagterne. Vagten er to skiftet. Her vil du få stor erfaring med modtagelse og indlæggelse af akutte uselekterede medicinske patienter.

Det andet vagtlag er afdelingens eget – vi kalder det en huslægevagt. Der passer du sengeafdelingerne, når du har vagt. Dvs. det er dig, der bliver tilkaldt, hvis der er en dårlig patient, eller andre ting der skal håndteres af en læge i vagten. Hjerteafdelingen modtager patienter med brystsmerter direkte i afdelingen uden om akutafdelingen. Det er huslægen, der modtager dem. Om dagen hjælper huslægen med stuegang, hvis der er tid for huslægeopgaverne. Vagten er to skiftet. Her vil du få stor rutine i håndtering af kardiologiske problemstillinger, vurdering af EKG’er, modtagelse af akutte hjertepatienter og håndtering af mere brede intern medicinske problemstillinger hos indlagte medicinske patienter.

Dine dagfunktioner vil bestå af stuegang enten på hjerteafsnittet eller stuegang på daghospital og sengeafsnit for hormon og multisygdom. Du vil også blive oplært til at se patienter i ambulatorierne.

Vi forventer

At du vil være med til at præge afdelingen med høj faglighed og engagement

At du bidrager til godt tværfagligt samarbejde

Hjerte og Hormonafdelingen

Vi er en stor afdeling, der rummer specialerne kardiologi og endokrinologi. Derudover har vi også en ETUB (Enhed for tværfaglig udredning og behandling). Der er ansat 14 speciallæger i kardiologi og 7 speciallæger i endokrinologi. Vi deltager i hoveduddannelsen både i endokrinologi og kardiologi. Vi har også hoveduddannelseslæger i nogle af de andre intern medicinske specialer samt i almen medicin. Derudover har vi introduktionslæger og enkelte KBU læger. Der er i alt ca. 13-14 reservelæger, og 3-4 1. reservelæger.

Udover kerneopgaven med klinisk funktion har afdelingen en stor uddannelsesforpligtelse indenfor alle afdelingens faggrupper. Desuden prioriterer vi forskning højt og afdelingens forskning udvides i disse år, både lægefagligt og sygeplejefagligt. Afdelingen er i øjeblikket meget forskningsaktiv indenfor diabetes, hvor vi har en professor og flere ph.d. studerende.

Har du lyst til at høre mere om stillingen og de muligheder, der ligger i jobbet, så kontakt ledende overlæge Susette Krohn Therkelsen, 22 32 57 85, skth@regionsjaelland.dk

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.