Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge i introduktionsstilling i lungemedicinsk sektion

En stilling som reservelæge ved Medicinsk Enhed, Lungemedicinsk Sektion, Hvidovre Hospital, er ledig til besættelse pr. 1. juni 2018 eller efter aftale. Stillingen er af 12 måneders varighed og tæller som introduktionsuddannelse i intern medicin. Stillingen indgår i mellemvagt eller forvagt afhængigt af kvalifikationer.

Medicinsk Enhed består af 3 specialesektioner: Lungemedicinsk, Kardiologisk, og Endokrinologisk sektion. Lungemedicinsk sektion har et sengeafsnit med 18 senge, heraf 2 semi-intensive pladser til non-invasiv ventilation. Sektionen har stor ambulant aktivitet med ambulatorium, daghospital, rehabilitering, telemedicinsk enhed og forskningsenhed. Der er endvidere 10 palliative sengepladser og palliativt team tilknyttet den lungemedicinske sektion.

Medicinsk Enheds vagtstruktur er med et 8-skiftet forvagtslag bestående af basislæger fra alle 3 sektioner, to 8-skiftede mellemvagtslag bestående af reservelæger fra lungemedicinsk og endokrinologisk sektion, og et mellemvagtslag fra kardiologisk sektion. Der er endvidere en kardiologisk bagvagt og en AMA-bagvagt, hvor sidstnævnte er i en døgndækkende tilstedeværelsesvagt.

Lungemedicinsk Sektion er forskningsaktiv og der vil være mulighed for at indgå i forskningsprojekter, blandt andet inden for sektionens fokusområde som er obstruktive lungesygdomme (KOL, astma). Reservelæger med interesse for lungemedicin, eller som påtænker at søge hoveduddannelse i lungemedicin vil have gode muligheder for at komme i gang med et forskningsprojekt under ansættelsen. Der er ligeledes gode muligheder for at lære invasive teknikker som f.eks. drænage af pneumothorax, pleuravæske og empyemer, og der er mulighed for at få formaliseret oplæring i anvendelsen af ultralyd til akut diagnostik og til drænanlæggelse.

Løn og ansættelsesforhold:
Sker efter gældende overenskomst og principperne om Ny Løn.

Ønsker du yderligere oplysninger:
Er du velkommen til at kontakte specialeansvarlig overlæge Ejvind Frausing Hansen på mail: ejvind.frausing.hansen@regionh.dk,

Ansøgning:
Fremsendes online via linket, sammen med CV samt dokumentation for tidligere ansættelse.
Ansøgningsfristen er 20.04.2018.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her