Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge i introduktionsstilling i ortopædkirurgi på Nordsjællands Hospital.

GENOPSLAG
En stilling som reservelæge i introduktionsstilling, ved Ortopædkirurgisk Afdeling på Hillerød Hospital, er ledig til besættelse den 1. maj 2018 eller snarest herefter (2000320-i-3).
Stillingen er med en funktionstid på 1 år, hvorefter der er mulighed for fortsat ansættelse i afdelingen, i mellemvagtslaget, med henblik på færdiggørelse af evt. forskningsprojekt. Der er selvfølgelig tutor og uddannelsesansvarlig overlæge.
Ortopædkirurgisk Afdeling varetager ortopædkirurgisk behandling i hele Planområde Nord.
Ortopædkirurgisk Afdeling omfatter skadestue, traumatologi, håndkirurgi, fod/ankel kirurgi, skulder/albuekirurgi, idrætsklinik, alloplastikkirurgi og nogen børneortopædi.

Skadestuen dækkes af forvagter, og et særligt skademellemvagtslag i dag/aftenvagt med henblik på bl.a. supervision. Forvagtens arbejde indbefatter i øvrigt stuegang og operationsassistance/oplæring og superviseret ambulatoriefunktion. Artroskopioplæring starter med Artro-SIM.

Mellemvagternes arbejde indbefatter, ud over vagtarbejdet som indebære en del operationer, operationsdage og stuegang. I vagterne er der ud over bagvagten en overlæge, der kan supervisere til kl 21. Vagterne er dag eller aften/nat tjeneste. Derudover er der et mellemvagts-ambulatorium, hvor mellemvagten kan fungere under supervision.
Afhængig af kvalifikationer tilstræbes det, at man bliver indplaceret som forvagt de første måneder, og i de sidste mange måneder som mellemvagt.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos overlæge Hans Henrik Strange-Vognsen, telefon 4829 7187 eller på mail: Hans.Henrik.Strange-Vognsen@regionh.dk

Ansøgning om stillingen inkl. CV og gyldig dansk autorisation, søges elektronisk via nedenstående link.

Ansøgningsfrist fredag d.20.april 2018


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her