Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge i introduktionsstilling, Kirurgisk Afdeling. Holbæk Sygehus

Reservelæge ved Kirurgisk afdeling i Holbæk

Klassificeret introduktionsstilling i kirurgi, ESK nr. 3800J00-30-i-03

Ét årig stilling fokuseret mod at opnå de forventede forudsætninger for et senere hoveduddannelsesforløb i kirurgi.

Uddannelsesforløb prioriteres højt, idet afdelingen har uddannelsessøgende læger i KBU, kirurgisk introduktionsstilling og kirurgisk hoveduddannelse.

Med en omfattende introduktion sikres, at du hurtigt bliver en del af afdelingen. En del af dine kompetancer kommer du til at opnå gennem korte fokuserede forløb (f.eks. én måned i endoskopien).

Du sikres en god begyndelse på din kirurgiske karriere ved en struktureret start på oplæring i appendectomi, åben hernie kirurgi, cholecystectomi og endoskopi. Samtidig ønsker afdelingen at sikre en kirurgisk tankegang i forhold til kirurgiske beslutningsprocesser og hele patientforløb.

I forbindelse med oplæringen har Holbæk Sygehus et læringslaboratorium, hvor det er muligt at træne laparoskopisk appendektomi og cholecystektomi ligesom der i læringslaboratoriet er mulighed for at træne koloskopi.

Med en forskningsansvarlig overlæge og tre kliniske lektorer støtter afdelingen, at du kommer i gang med eller fortsætter forskning. Afdelingen deltager i studenterundervisningen (3. Sem,Cand.)

Akutte indlæggelser foregår via Akutafdeling med selvstændig lægebemanding. Det betyder, at du i praksis fungerer på mellemvagtsniveau.

Kirurgisk forvagt går i 8-skiftet vagt, 2-holdsdrift med 3-holdsværdi. Bagvagt i bunden vagt i tilstedeværelse.

Kirurgisk Afdeling har akut kirurgi, benign elektiv kirurgi og børnekirurgi. Daglig kirurgisk aktivitet på to til tre operationslejer, to ambulatoriestuer samt endoskopiafsnit med 6 stuer med 8000 skopier om året. Holbæk Sygehus er akutsygehus og modtager 300 traumer om året. Optageområdet er på 200.000 borgere.

Har du spørgsmål kan du kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Lars Borly, lbry@regionsjaelland.dk 26 24 63 50 eller ledende overlæge Claus Juul, claj@regionsjaelland.dk 59 48 43 60.

Hvis du vil vide mere om hvad der rør sig blandt læger under uddannelse på Holbæk Sygehus kan du gå på FB siden "Lægers Uddannelse på Holbæk Sygehus".

Holbæk Sygehus råder over lægeboliger. Idet KBU læger har fortrinsret er det nødvendigt i konkrete tilfælde at undersøge om der er ledige boliger.

Du kan læse mere om Holbæk Sygehus på www.Regionsjaelland.dk under sygehuse.

Læse mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.