Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge (introduktionsstilling) søges til Klinisk Genetisk Klinik, Diagnostisk Center

En et-årig introduktionsstilling i klinisk genetik er ledig til besættelse den 1. september 2020 (stillingsnr. 1301800-68-i-03).

Klinisk Genetisk Klinik er en højt specialiseret enhed i Region Hovedstaden, som tilbyder genetisk udredning og rådgivning for arvelige sygdomme herunder prænatal diagnostik, samt diagnostik og behandling af medfødte stofskiftesygdomme og andre sjældne sygdomme. Klinisk Genetisk Klinik er fysisk opdelt på to matrikler, hhv. Blegdamsvej i København og Gl. Landevej i Glostrup.

Arbejdsopgaverne omfatter bl.a. genetisk rådgivning og udredning samt tolkning og afgivelse af laboratoriesvar. Ansættelsen vil være på Blegdamsvejmatriklen, hvor den genetiske rådgivningsklink er beliggende.

Klinikken består af Genetisk Rådgivningsklinik, flere speciallaboratorier og Center for Fragilt X.

Rådgivningsfunktionen betjener årligt mere end 2000 familier med henblik på udredning af monogene sygdomme, herunder arvelige kræftsygdomme.

Laboratorierne foretager prænatale og postnatale kromosom- og molekylærgenetiske undersøgelser samt undersøgelser ved maligne hæmatologiske sygdomme. Andre analyser omfatter undersøgelser for medfødte metaboliske sygdomme.

Introduktionsreservelægen refererer til den uddannelsesansvarlige overlæge i Klinisk Genetisk Klinik. Der er ingen vagtforpligtelse.

Yderligere oplysninger og stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til uddannelsesansvarlige overlæge Tina Duelund Hjortshøj på tlf. 35 45 82 54.

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til overenskomsten for underordnede læger indgået mellem Yngre Læger og Regionernes lønnings- og takstnævn.

Ansøgningsfrist mandag den 6. juli 2020, kl. 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt kort efter i uge 28 (evt. over video).

Stillingen er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet efter samtykke fra ansøger.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.