Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge med funktion inden for det medicinsk andrologiske område

Juliane Marie Centret

En 1-årig stilling som reservelæge med funktion inden for det medicinsk andrologiske område er ledig til besættelse 1. februar 2021 eller snarest herefter ved Afdeling for Vækst og Reproduktion, Rigshospitalet. Stillingen er vagtfri med arbejdstid i dagtimerne.

Arbejdsområde:
I samarbejde med afdelingens øvrige læger vil funktionsområderne blive:

  • Ambulatoriefunktion for adolescente og voksne patienter med medicinsk andrologiske sygdomme (udredning og behandling af mandlig infertilitet, primær og sekundær hypogonadisme, pubertas tarda, gynækomasti mm.)
  • Undersøgelse og rådgivning af patienter henvist til sæddeponering
  • Medvirke ved afdelingens kliniske undersøgelsesprojekter
Afdelingen kan tilbyde:
Ved ansættelse vil opnås et indgående kendskab til andrologiske problemstillinger på tværs af de traditionelle specialeopdelinger, inkl. oplæring i ultralydsskanning af testes. Afdeling for Vækst og Reproduktion er af European Academy of Androlgy (EAA) anerkendt som ”Andrology Training Center” (se EAA hjemmesiden: http://www.uni-leipzig.de/~eaa/index.html). Stillingen kan bidrage som relevant sideuddannelse til hoveduddannelsesstillinger i relevante specialer. Idet afdelingen desuden er yderst forskningsaktiv på internationalt niveau, vil mulighed for deltagelse i forskning sideløbende med de kliniske aktiviteter være til stede.

Afdeling for Vækst og Reproduktion beskæftiger omkring 90 personer og behandler patienter med medicinske sygdomme i de mandlige reproduktionsorganer - såsom ufrugtbarhed og mangelfuld kønshormonproduktion. Afdelingen modtager desuden børn fra hele landet med vækstproblemer og hormonelle sygdomme.

Afdelingen har en meget aktiv og tværfaglig forskergruppe med adskillige internationale forskningssamarbejder med hovedvægten lagt på sædkvalitetsstudier og forstadier til testikelkræft, forekomst af misdannelser i kønsorganer hos børn, samt børns vækst og udvikling. Afdelingen råder over flere laboratoriefunktioner; cyto- og histologiske laboratorium - som udfører sædanalyser og undersøgelser af testikelvæv, sædbank, hormon­laboratorium, molekylærbiologisk laboratorium samt et kemisk analytisk laboratorium.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overlæge Niels Jørgensen, telefon 3545 5064 eller e-mail Niels.Joergensen@rh.regionh.dk.

Ansøgningsfrist: fredag d. 15. januar 2021.

Stillinger i Juliane Marie Centret er omfattet af bekendtgørelse om indhentelse af børneattest. Det er derfor en forudsætning for ansættelse, at du har blank børneattest. Centret indhenter børneattesten hos Rigspolitiet, efter samtykke fra ansøger.

Rigshospitalet er en røgfri arbejdsplads.

Rigshospitalet er en del af Region Hovedstaden.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.