Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

reservelæge - Ortopædkirurgisk Klinik, HovedOrtoCentret.

En 1-årig stilling som reservelæge ved Ortopædkirurgisk Klinik, er ledig til besættelse 1. april 2018 eller snarest herefter. 
 
Går du med en ortopædkirurg i maven, har brug for sideuddannelse eller lyst til at komme i gang med ortopædkirurgisk forskning, så har vi et godt tilbud til dig. 
 
Ortopædkirurgisk Klinik er en del af HovedOrtoCentret på Rigshospitalet. Vi er 185 ansatte i klinikken, heraf 45 læger. Klinikken er inddelt i 5 sektioner: Alloplastiksektionen, Traumesektionen, Tumorsektionen, Rygsektionen samt Børne- og Håndsektionen. Disse sektioner varetager alle højt specialiserede funktioner i forhold til Sundhedsstyrelsens specialeplan for ortopædkirurgi. 
 
Din hverdag 
Du vil indgå i afdelingens forvagtslag sammen med de tilknyttede uddannelseslæger, og en stor del af arbejdet vil bestå i at deltage i traumemodtagelse og behandle akutte skadepatienter i Traumecenteret.  
Klinikken tilbyder derfor deltagelse i et ATLS-kursus som en del af ansættelsen, og man vil således under ansættelse kunne forvente at få stor erfaring med traumemodtagelse. 
Klinikken har tilknyttet to professorer, og der er således god mulighed for at udføre forskning i løbet af ansættelsen. Herudover vil der være god mulighed for at assistere til større operationer og superviseret foretage mindre indgreb 
Grundet afdelingens forpligtelser i Traumecenteret er der en speciallæge i døgnvagt, og man vil således aldrig være alene i huset. 
Du skal have tilstedeværelsesvagt med 2-holds drift, hvor vagten skifter kl. 08.00 og kl. 15.30. 
 
Ansættelsesvilkår 
Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for underordnede læger indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre Læger. 
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til  
Klinikchef Claus Munk Jensen  telefon: 3545 2569, e-mail: claus.munk.jensen@regionh.dk  eller afdelingslæge Jacob Eschen, 3545 3586, e-mail: joergen.jacob.tofte.eschen@regionh.dk 
 
Ansøgningsfrist den 16. februar 2018.
 
Rigshospitalet er røgfrit.
 
Klik her for stillingsbeskrivelse.
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her