Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge søges til 4 måneders uklassificeret stilling (barselsvikariat) i intern medicin ved Nefrologisk klinik P/PE, Abdominalcentret

En 4 måneders uklassificeret stilling (barselsvikariat) ved Nefrologisk Klinik P/PE er ledig til besættelse pr. 1. maj 2018.

Vagttilrettelæggelse: 9 læger i P/PE fællesvagt med 2-holdsdrift både hverdage og weekender.

Dagfunktionen vil væsentligst foregå i Nefrologisk Klinik P, der har behandlingsforpligtelsen i Region Hovedstaden, optageområde ”Byen og dele af Syd”. Det drejer sig om patienter med akut og kronisk nefrologisk behandlingsbehov omfattende: Akut og kronisk dialyse, plasmaferesebehandling samt dialysekrævende forgiftninger. Udredning og behandling af akutte og kroniske nyresygdommme samt svær og/eller renal hypertension.

Klinikken er en højt specialiseret enhed, der udover at passe hovedfunktion i nefrologi også varetager specielle nefrologiske sygdomme samt alle akutte nefrologiske sygdomme, nyretransplantation og pædiatrisk nefrologi (specielt dialyse og nyretransplantation).

Endokrinologisk Klinik PE varetager den medicinske behandling af patienter med hormon- og kirtelsygdomme. Klinikken er en højt specialiseret enhed i grenspecialet endokrinologi og behandler foruden thyreoideasygdomme og diabetes mellitus, hypofyse- og binyresygdomme.
Desuden modtager begge klinikker patienter fra Grønland og Færøerne.

Læs mere om Nefrologisk Klinik på http://www.rigshospitalet.dk/menu/AFDELINGER/Abdominalcentret/Nefrologisk Klinik

Klinikken hører under Københavns Universitet, er forskningsaktiv og deltager i studenterundervisningen.

Stillingen er omfattet af Rigshospitalets retningslinier for indhentelse af børneattester, og det er en forudsætning for ansættelse i stillingen, at du har en blank børneattest.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Yngre Læger.

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til klinikchef professor, dr.med. Bo Feldt-Rasmussen, tlf. 3545 2135.

Ansøgningsfrist: 25. april kl. 12.00


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her