Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge til introduktionsstilling i intern medicin, Medicinsk Afdeling, Holbæk Sygehus #Pladstildig

Er du lægen der ønsker en bred intern medicinsk erfaring, og brænder for at stille diagnoser og iværksætte behandlinger i de tidligste stadier af et patientforløb?

På landets største intern medicinske afdeling giver vi dig denne mulighed.

Som introduktionslæge fungerer man som forvagt, og i dagtid er man tilknyttet et specialeafsnit i seks måneder, i dette tilfælde reumatologi med fast ambulatorie i det reumatologiske speciale, og et eller to andre specialer efter dit ønske i de efterfølgende seks måneder.

Vi tilbyder stuegang på intern medicinsk afsnit med patienter der har et bredt udvalg af de almindeligst forekommende lidelser, men også på et afsnit som varetager den indledende diagnostik af sjældne bindevævssygdomme og uafklarede systemiske sygdomme.

I vores ambulatorium vil vi tilbyde et forløb med faste ambulatoriedage, hvor man under supervision og med undervisning, lærer at kunne drive et ambulatorium selvstændigt.

Som en del af ambulatoriefunktionen indgår også ultralydsundersøgelser, hvor vores ultralydsansvarlige speciallæge vil sørge for oplæring.

Til gengæld forventer vi at møde en selvstændig læge, som vil indgå i et godt lærings- og arbejdsmiljø. Selvom der er travlt til tider, så prioriterer vi uddannelse og tæt kollegaskab, hvor vi passer godt på hinanden.

Vi tilbyder også:

  • Kompetencer fra seks intern medicinske specialer (reumatologi, kardiologi, nefrologi, gastroenterologi, endokrinologi og geriatri) i én og samme afdeling.

  • Kursus i Advanced Life Support (ALS).

  • Kursus I musculoskeletal ultralyd.

Vi vil sikre, at du bliver trænet I bred intern medicin, og at du opnår de specifikke kompetencer indenfor de ønskede specialer.

Medicinsk Afdeling vægter vores uddannelsesmiljø, og har ved alle morgenkonferencer faglige indlæg. Du kan få en uddannelsesdag hver måned til at tilegne dig de kompetencer du har særlig interesse for.

Vagtarbejdet består primært af tilsyn med indlagte patienter. Akutafdelingen på Holbæk Sygehus har selvstændig lægebemanding, og skriver den primære journal, fraset patienter som indlægges i de kardiologiske afsnit.

I starten af din ansættelse vil der være følgevagter, som introducerer dig til opgaven, og ved nattevagter er der en bagvagt i tilkaldevagt og en senvagt til kl. 21.

Vagtarbejdet er spændende og udfordrende, og man vil møde næsten alle medicinske tilstande i løbet af ansættelsen.

Som introduktionslæge er der gode muligheder for at søge organisatoriske stillinger som tillidsrepræsentant og UKYL.

Medicinsk Afdeling vægter ligeledes forskning meget højt. Afdelingen har en selvstændig forskningsenhed, og Holbæk sygehus har ligeledes en tværfaglig forskningsenhed.

Vi opfordrer til at søge relevante kurser, og her tilbydes betalt ALS-kursus.

Holbæk Sygehus er et akutsygehus, og indgår i Københavns Universitets Hospital, som er et samarbejde mellem Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ve Københavns Universitet og Sygehusene i Region Sjælland og Region Hovedstaden.

Arbejdstilrettelæggelse

Der arbejdes i 2-holdsdrift på alle ugens dage med tilstedeværelsesvagt fra vagtværelse, honoreret som 3-holdsdrift.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til uddannelsesansvarlige overlæge Vibeke Bønnelykke Sørensen på telefon 24 92 03 09, eller konst. ledende overlæge Niels Løkkegaard på telefon 59 48 45 01.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og invitere dig til en samtale om afdelingen og dine ønsker, og beder om at din ansøgning vedlægges relevant dokumentation.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.