Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge til introduktionsstillling i Akutmedicin til Akutmodtagelsen, Hvidovre Hospital

1 Introduktionsstilling i Akutmedicin til ansættelse pr. 01.04.2021 eller efter aftale.

Drømmer du om at stå i første række mhp. modtagelse, undersøgelse, diagnostik og behandling af den akutte patient? Så er det ny speciale i Akutmedicin noget for dig.

Vi tilbyder introduktion til specialet med mulighed for personlig udvikling og forskning på en af landets største akutmodtagelser.

Det er vores ambition at skabe en af landets bedste akutmodtagelser mhp. patientbehandling, uddannelse, forskning og arbejdsmiljø. Vi ønsker at skabe patientforløb, som er karakteriseret af et sikkert og hurtigt udrednings-/behandlingsforløb med få overgange.

Som yngre læge skal du føle dig tryg ved at være læge for akutte patienter, som ofte lider af flere sygdomme. Vi har fokus på uddannelse og faglig udvikling superviseret tæt af en af vores speciallæger, hvoraf 4 aktuelt har speciallægeanerkendelse i Akutmedicin. Du vil indgå i et team med flere kollegaer i introstillinger samt et stort tværfagligt forskningsmiljø med vores professor.

I løbet af de 12 måneders ansættelse på Akutmodtagelsen, Hvidovre Hospital får du 3 måneders kontinuerligt ophold i Skadestuen, 3 måneders ophold i Gastroenhedens Akutmodtagelse og 6 måneder intern medicin (Akutmodtagelsens sengeafsnit) hvoraf 1 måned er dedikeret Geriatrisk Team. Alle enheder er placeret på Hvidovre Hospital og er vores daglige samarbejdspartnere. Introduktionslæger bliver tilknyttet en personlig vejleder på alle afdelinger og uddannelsesforløb bliver monitoreret og superviseret af den uddannelsesansvarlige overlæge i Akutmodtagelsen.

På matriklen findes følgende specialer: kardiologi, lungemedicin, gastroenterologi, endokrinologi, infektionsmedicin, abdominalkirurgi, anæstesi/intensiv terapi og ortopædi.

Du vil derfor få kendskab til og erfaring med behandling af størstedelen af det akutmedicinske spektrum. Vi sørger for en grundet introduktion til de 3 store specialer nævnt i målbeskrivelsen (intern medicin, ortopædkirurgi og organkirurgi) med hovedvægten på intern medicin.

Vi har speciallæger i med front 24/7/365 (tilstedeværelsesvagt) samt velfungerende tværfaglige teams, som styrer flow og logistik i en travl afdeling. Det er vores målsætning, at alle yngre læger arbejder superviseret i Akutmodtagelsen.

Uddannelsens sammensætning

Du bliver undervist i triagering, visitation, flowstyring og behandling. Du lærer at anvende ABCD-gennemgang samt Ultralyd. Vi har formaliseret og skemalagt undervisning af lægerne ansat i Akutmodtagelsen. EMCC (Emergency Medicine Core Competence) kurset indgår i introduktionsstillingen (Grundet Covid er det usikkert hvornår næste kursus afholdes. Deltagelse kræver at man er ansat i Akutmodtagelsen på det tidspunkt kurset afholdes).

Afdelingen har egen professor med speciel fokus på bl.a. biomarkører ved akutte tilstande. Vi er påbegyndt projekter i både klinisk og organisatorisk forskning relateret til akutmedicin. Der vil derfor være rig mulighed for at deltage i forskning.

Arbejdsområder

Kerneopgaven for introduktionslægen er at modtage, vurdere, undersøge, diagnosticere samt behandle den akutte patient i tæt samarbejde med afdelingens akutmedicinere.

Du vil herudover få kompetencer indenfor bl.a. triage, visitation og flowstyring, kliniske procedurer som fx pleuradræn, lumbalpunktur og ultralydsvejledt PVK-anlæggelse, modtagelse af den ustabile patient samt vejledning af KBU-læger og medicinstuderende.

Vi forventer at du:

  • er god til at kommunikere og samarbejde både mono- og tværfagligt
  • er engageret og har interesse for den akutte patienter
  • har gå på mod, er udadvendt og læringsvillig
  • kan trives i et omskifteligt og udfordrende arbejdsmiljø
  • altid sætter patienten først – også i en travl hverdag
  • trives med en uforudsigelig arbejdsdag
  • byder dig til, når dagligdagen er presset
  • deltager aktivt i den daglige kliniske vejledning af yngre kolleger samt plejepersonale
  • altid holder den gode tone i hverdagen – både overfor patienter, pårørende og kolleger
Introduktionsstilling i Akutmedicin forpligter ikke til videre kontinuation af uddannelsen i Akutmedicin. Der kan heller ikke garanteres et Hoveduddannelsesforløb i specialet, men vi vil sørge for, at du bliver kvalificeret til et Hoveduddannelsesforløb og giver dig kompetencer, som værdsættes højt i alle andre somatiske specialer.

Yderligere oplysninger

Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: Akutmodtagelsen (hvidovrehospital.dk

Du er meget velkommen til at kontakte overlæge Mario J. Perko som er uddannelsesansvarlig: mario.perko@regionh.dk, hvis du har yderligere spørgsmål.

Ansøgningsfrist og ansættelsesvilkår

Ansøgningsfrist: mandag den 22 februar 2021 klokken 12.00.

Søg jobbet ved at klikke på Søg job

Vi forventer at afholde samtaler torsdag d. 25. februar 2021

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til aftale mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Foreningen af Yngre læger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.