Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge til introstilling ved Hjertemedicinsk Afdeling

Amager og Hvidovre Hospital er et af Danmarks største akuthospitaler.

Hjertemedicinsk Afdeling Amager og Hvidovre Hospital blev etableret som en selvstændig afdeling 1. februar 2020 med ny afdelingsledelse og organisation. Hjertemedicinsk Afdeling varetager kardiologien for Region Hovedstaden Planområde SYDs 547.000 borgere, sammen med kardiologien på Glostrup Hospital. Hjertepatienter kørsel A i SYD kører alle til Hvidovre Hospital, hvorfor akut kardiologi spiller en betydelig rolle i afdelingens funktioner.

Stillingen som reservelæge ved Hjertemedicinsk Afdeling på Amager og Hvidovre Hospital, er ledig til besættelse pr. 01. september 2020 eller efter aftale. Stillingen er af 12 måneders varighed.

Du vil indgå i et selvstændigt mellemvagtslag og der er desuden i vagtholdet omkring dig en kardiologisk bagvagt og en AMA-bagvagt, hvor sidstnævnte er i en døgndækkende tilstedeværelsesvagt. Der vil være tjeneste på både Hvidovre og Amager matriklen. På Amager matriklen indgår man kun i dagfunktioner.

Du vil få opgaver med superviseret planlægning af ambulante forløb for nye hjertepatienter, deltagelse i arbejdstest, stuegang og vagtarbejde. Der vil være mulighed for oplæring i basal ekkokardiografi.

Vores forventning er, at introlæger efter endt ansættelse har opnået stor rutine i EKG-tolkning og vurdering, og at man har erhvervet sig et, mindst, basalt kendskab til ekkokardiografi.

Der er konferencer to gange dagligt hvor kliniske situationer vendes og undervisningssessioner flere gange ugentligt. Hvis du har interesse for forskning, vil der være muligheder for dette.

Om afdelingen

Personalemæssigt består Hjertemedicinsk Afdeling af ca. 180 personer med aktuelt 66 senge fordelt med 27 på Amager-matriklen og 39 på Hvidovre-matriklen.

På begge matrikler findes et stort hjerteambulatorium med en række specialiserede ambulante funktioner. Der udføres dagligt TTE og TEE, Holter og eventdiagnostik, desuden hjerte-CT, hjerte-MR og andre billeddiagnostiske modaliteter.

Der findes veletablerede hjertesvigts-klinikker på både Hvidovre-matriklen og Amager-matriklen, med teams af engagerede og dygtige sygeplejersker og læger.

Der foregår på Hjertemedicinsk Afdeling en omfattende forskningsaktivitet indenfor især kardiovaskulær epidemiologi, avanceret billeddiagnostik og arytmi med projekter i samarbejde med ind- og udenlandske hjertecentre. Afdelingen har i øjeblikket 3 interne Ph.d.-studerende. Hjerteafdelingens forskning søges yderligere styrket ved snarlig etablering af et kardiologisk professorat.

Hjertemedicinsk Afdeling har en interesse for digital health, herunder telemedicin og andre innovative og patientinddragende initiativer.

Hjertemedicinsk Afdeling varetager desuden en støttefunktion for hospitalets øvrige funktioner og intensivafsnit, som udover akutmodtagelsen også omfatter Danmarks største infektionsmedicinske og mikrobiologiske afdelinger, samt velfungerende store kirurgiske funktioner.

I starten af 2022 flytter Hjertemedicinsk Afdelings Hvidovre matrikel til Ny Amager Hvidovre Hospital, som aktuelt er under opførelse. Den nye bygning vil udover Hjertemedicinsk Afdeling blandt andet huse den nye FAM, hvor der forventes at kardiologien vil spille en betydende rolle. I FAMs 1. sal planlægges der en Hjertesektor ("Hjerteklynge"/ "Brystsmerteklinik") med plads til 14 kardiologiske senge. Kardiologien vil derudover have til huse i Ny Amager Hvidovre Hospitals 2. sal, som vil rumme både senge og ambulatorier.

Løn og ansættelse:

Sker i henhold til gældende overenskomst og ny løn.

Yderligere oplysninger:

Er der spørgsmål eller ønske om uddybning af ovenstående kontakt venligst:

Ledende overlæge, PhD MSc Magnus T. Jensen

Tlf. 26 148 148 eller e-mail: magnus.thorsten.jensen@regionh.dk

Ansøgning:

Fremsendes online via linket, sammen med CV samt dokumentation for tidligere ansættelse.

Ansøgningsfrist: 08.07.2020

Samtalerne forventes at finde sted den 15.07.2020


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.