Reservelæge til Kirurgisk Afdeling, Holbæk Sygehus


Klassificeret introduktionstilling i kirurgi, ESK nr. 3800J00- 30-i-01

Ét årig stilling fokuseret mod at opnå de forventede forudsætninger for et senere hoveduddannelsesforløb i kirurgi.

Uddannelsesforløb prioriteres højt, idet afdelingen har uddannelsessøgende læger i KBU, kirurgisk introduktionsstilling og kirurgisk hoveduddannelse.

Med en omfattende introduktion sikres det, at du hurtigt bliver en del af afdelingen. En del af dine kompetencer kommer du til at opnår gennem mindre fokuserede forløb (f.eks. én måned i endoskopien).

Du sikres en god begyndelse på din kirurgiske karriere ved en struktureret start på oplæring i appendectomi, åben hernie kirurgi, cholecystectomi og endoskopi. Samtidig ønsker afdelingen at sikre en kirurgisk tankegang i forhold til kirurgiske beslutningsprocesser og hele kirurgiske patientforløb.

Med forskningsansvarlig overlæge og tre kliniske lektorer støtter afdelingen, at du kommer i gang med eller fortsætter forskning. Desuden deltager afdelingen i studenterundervisningen (3. Sem.Cand. fra KU).

Akutte indlæggelser foregår via Akutafdelingen med selvstændig lægebemanding. Det betyder,at du i praksis fungerer på mellemvagts niveau.

Kirurgisk forvagt går i 8-skiftet vagt, 2-holdsdrift med 3-holdsværdi. Bagvagt i bunden vagt i tilstedeværelse.

Kirurgisk Afdeling har akut kirurgi, benign elektiv kirurgi og børnekirurgi. Daglig kirurgisk aktivitet på to til tre operationslejer, to ambulatoriestuer samt endoskopiafsnit med 6 stuer med 8000 skopier om året . Holbæk Sygehus er akutsygehus og modtager små 300 traumer om året. Optageområde på ca. 200.000 borgere.

Har du spørgsmål kan du kontakte uddannelsesansvarlig overlæge Lars Borly, lbry@regionsjaelland.dk, 26 24 63 50 eller ledende overlæge Claus Juul, claj@regionsjaelland.dk, 59 48 43 60.

Hvis du vil vide mere om hvad der rør sig blandt læger under uddannelse på Holbæk Sygehus kan du gå på FB siden ” Lægers Uddannelse på Holbæk Sygehus”

Holbæk Sygehus råder over lægeboliger. Idet KBU læger har fortrinsret er det nødvendigt i konkrete tilfælde at undersøge om der er ledige boliger.

Du kan læse mere om Holbæk Sygehus på http://www.Regionsjaelland.dk under sygehuse.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.

Om Holbæk Sygehus
Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om Holbæk Sygehus her.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Sessionslæge til Rekrutteringscenter Slagelse

Civile stillinger

Har du lyst til at blive en vigtig del af et professionelt lægefagligt team, der på landsplan årligt helbredsundersøger ca. 40.000 unge ved Forsvarets Dag, så har du her muligheden.Om os Vi er en værnsfælles enhed på Antvorskov Kaserne i Slagelse, d...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:19. februar 2018

Afdelings- og overlæge til gastroenterologisk speciale, Slagelse Sygehus

Region Sjælland

En stilling som over- eller afdelingslæge ved gastroenterologisk afsnit, Medicinsk Afdeling 1, Slagelse Sygehus, er ledig til besættelse snarest muligt efter aftale. Vi søger en speciallæge i Intern medicin, gastroenterologi, eller en afdelingslæge ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Introduktionsstilling i anæstesi til Slagelse Sygehus

Region Sjælland

En etårig introduktionsstilling er ledig til besættelse. Stillingen ønskes besat 01.04.18 Slagelse Sygehus ligger i bekvem transportafstand fra København og Odense. Afdelingen yder ca. 9.000 anæstesier årligt indenfor ortopædkirurgi, kirurgi, karkir...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:3. marts 2018

Afdelingslæge til audiologisk afsnit, Øre-, næse-, hals- og kæbekirurgisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital Køge

Region Sjælland

Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Vi er i gang med at skabe et fuldt udbygget Universitetshospital. Vil du med på holdet? Sjællands Universitetshospital er midt i en enestående udvikling. Henover det næste årti vil vi...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Klinisk overlæge til Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatrisk klinik i Næstved

Region Sjælland

Ved Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri i Region Sjælland, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Klinik i Næstved er en stilling ledig for klinisk overlæge. Funktionen er fortrinsvis knyttet til et børnepsykiatrisk udrednings-team. Stillingen er på 37 ti...