Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge til Plastikkirurgisk afdeling

Uklassificeret stilling som Reservelæge på Plastikkirurgisk Afdeling på Herlev Gentofte Hospital, Herlev matriklen, er ledig til besættelse pr. 1. april og 1. maj 2018 eller snarest derefter. 
Stillingen er gældende for et år og er vagtfri. 
 
Plastikkirurgisk Afdeling har hoved- og regionsfunktion indenfor plastikkirurgi for et område, der omfatter ca. 735.000 indbyggere (område midt og nord i Region Hovedstaden). Derudover har afdelingen højt specialiseret funktion i rekonstruktiv mikrokirurgi med fri vævstransplantation og kirurgisk behandling af lymfødem. Afdelingen har for Region Hovedstaden funktionen: Plastikkirurgi efter excessivt vægttab. 
 
På uddannelsesområdet skal afdelingen varetage præ- og postgraduat lægeuddannelse samt uddannelsen af sygeplejersker, lægesekretærer og operationsteknikere svarende til landsstandard. 
 
Afdelingsledelsen består af en ledende overlæge og en ledende oversygeplejerske. 
Der er aktuelt 22 læger, heraf 9 overlæger, 2 afdelingslæger, 5 læger i hoveduddannelses- og introstillinger og 6 i uklassificeret stilling. Øvrig medarbejderstab består af sygeplejersker, SOSU ass., lægesekretærer og en klinisk fotograf, i alt ca. 90 medarbejdere. 
 
Ansøgning 
Ansøgningen sendes med autorisationsbevis, curriculum vitae og operationsliste. 
Ansøgningsfrist den 18. februar 2018 kl. 12.00. Ansættelsessamtaler snarest derefter. 
 
Hvis du er uddannet læge i et land uden for Danmark og gerne vil arbejde som læge i Danmark, skal du være opmærksom på at søge dansk autorisation hos Sundhedsstyrelsen. 
 
Løn og ansættelsesforhold 
Ansættelse sker i henhold til den mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre læger indgåede overenskomst. 
 
Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge Line Breiting tlf. 3868 2832. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her