Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge til uklassificeret stilling i Akutmodtagelsen, Hvidovre Hospital


En 12 måneders uklassificeret stilling som medicinsk reservelæge i Akutmodtagelsen er ledig til besættelse pr. 1. marts 2018 eller efter aftale. 
 
Visioner og planer  
Det er vores ambition at skabe en af landets bedste akutmodtagelser indenfor patientbehandling, uddannelse, forskning og arbejdsmiljø. Vi arbejder allerede med tidsstyrede patientforløb (i Region Hovedstaden fremover kaldet ”Akutpakker”), som sætter patienten i centrum. Dette er med til at skabe patientforløb, som er karakteriseret af et sikkert og hurtigt udrednings/behandlingsforløb med få overgange.  
 
Vi har speciallæger i med front 24/7/365 samt velfungerende tværfaglige teams, som kan styre flow og logistikken i en travl afdeling. Det er vores målsætning, at alle Yngre Læger skal arbejde superviseret i Akutmodtagelsen. Fra september 2018 vil afdelingen deltage i uddannelse af introduktionslæger og senere hoveduddannelseslæger til specialet Akutmedicin. I 2. halvdel af 2020 tager vi en ny Akutmodtagelse i brug, som bliver indgangsporten for næsten alle akutte patienter til Hvidovre Hospital.  
 
Vi har indgået aftale med vores Forsknings Enhed og får en professor affilieret til os således, at vi kan starte både klinisk og organisatorisk forskning relateret til akutmedicin i 2018.  
 
Din muligheder:  
Har du lyst at prøve kræfter med Akutmedicin?  
Kvalificere dig til at søge ind i Akutmedicin?  
Ønsker du mulighed at deltage i forskning?  
Kvalificere dig yderligere mhp. andet speciale?  
Kvalificere dig yderligere i en eller flere af de syv lægeroller?  
 
Vi tilbyder:  

 • Et hospital og en afdeling med store visioner og planer på akutområdet og integrationen mellem akutområdet og det øvrige hospital
 • En fagligt udfordrende men også travl arbejdsplads  
 • Mulighed for faglig sparring med speciallæger
 • Mulighed for relevant efteruddannelse
 • Mulighed for deltagelse i forskning
 • Superviseret og selvstændig gennemgange af akutte medicinske patienter  
 • Modtagelse af akutte medicinske patienter
 • En afdeling hvor der er fokus på det gode samarbejde og et godt arbejdsmiljø  
 • At opnå rutine i håndtering af den akutte medicinske patient mhp. at søge videre i et andet speciale eller søge ind i det nye speciale i Akutmedicin  
Vi forventer at du:  
 • Er færdig som KBU læge  
 • (Gerne) Har gennemført introduktionsstilling i relevant speciale  
 • Har evner og lyst til selvstændigt at vurdere patienter samt at skabe sikre og hurtige patientforløb
 • Har erfaring med modtagelse og behandlingsansvar for overvejende medicinske patienter
 • Ønsker at udvikle evner som klinikker, vejleder og leder
 • Er god til at kommunikere og samarbejde på tværs
 • Ønsker at undervise
Arbejdstilrettelæggelse  
Arbejdet tilrettelægges som dagarbejde på hverdage og weekender. Du indgår ikke i A/N vagter.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen sker som uklassificeret reservelæge. Ansættelsesvarighed er som udgangspunkt 12 måneder og iht. gældende overenskomst mellem Danske Regioners lønnings- og takstnævn og Yngre Læger.  
 
Yderligere oplysninger  
Ved henvendelse til ledende overlæge Christian Rasmussen.
 
Send din ansøgning ved at klikke på "Søg job" 
 
Ansøgningsfrist:  Fredag d. 23. februar 2018, kl. 10.00.
Der afholdes samtaler mandag d. 26. februar 2018.
 
Om afdelingen  
Vi modtager i øjeblikket dagligt i gennemsnit ca. 50 akutte medicinske patienter og har 29 senge. Knap 70 % udskrives direkte fra Akutmodtagelsen indenfor 48 timer. I nærmeste fremtid vil alle patienter blive indlagt i akut/ambulant regi med behandlingsansvar i Akutmodtagelsen. Akutmodtagelsen har egne overlæger/speciallæger. De yngre læger er alle ansat i diverse medicinske specialer, men har vagttjeneste i akutområdet.  
 
Derudover rummer afdelingen et Akutambulant afsnit med traumemodtagelse, lægevagt, et følge-hjem-team, et Geriatrisk team samt CVI og kørselskontor. Vi modtager ca. 150 patienter på hverdage og op imod 200 skadepatienter i weekenden. Vores afdeling er travl, fagligt udfordrende og bemandet af en stor tværfaglig gruppe af professionelle og dygtige kolleger. Vi er ca. 100 sygeplejersker, 50 sekretærer og speciallæger (6 i akutmodtagelsen, 2 i geriatrisk team og 3 på skadegangen).  
 
Amager og Hvidovre Hospital  
Amager og Hvidovre Hospital er en af Region Hovedstaden store virksomheder. Med til hospitalerne hører også Medicinsk Afdeling på Glostrup Hospital. Det fælles optageområde er hele den sydlige del af København. De fusionerede hospitaler er særdeles aktive inden for forskning og udvikling, og målet er at tilbyde patienter den bedste kvalitet af pleje og behandling.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her