Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæger i introduktionsstilling (mellemvagt) - 1. november 2020

Vi søger Reservelæger i introduktionsstilling til vores mellemvagtslag for perioden 1. november 2020 til 31. oktober 2021 til Ortopædkirurgisk Afdeling i Slagelse Sygehus.

Afdelingen har regionsfunktion indenfor håndkirurgi og et stort flow af akutte patienter, samt et større sårcenter.

Du kommer til at indgå i en velfungerende vagtstruktur, hvor der er ni reservelæger til at varetage en døgndækket mellemvagtsfunktion. Der er bagvagt i tilstedeværelsesvagt, samt håndkirurgisk vagtfunktion i weekenden.

Afdelingen lægger stor vægt på uddannelse og der vil være god mulighed for at videreudvikle/opøve kirurgiske færdigheder og andre relevante kompetencer. Vi lægger vægt på at introlægen opnår kirurgiske færdigheder i forhold til et bredt spektrum af frakturer, amputationer og kirurgiske sår-behandlinger. Vi sætter en ære i at alle indgreb er under supervision.

Afdelingens speciallæger er ansat i ét af 2 teams (traumatologi, og håndkirurgi), som udgangspunkt er du tilknyttet det traumatologiske team (7 speciallæger), men vi opfordrer til individualiserede uddannelsesforløb med introduktion til eksempelvis håndkirurgi og sår-behandling.

Såfremt der er ønske om ophold i skadestuen kan dette arrangeres, men fast funktion i skadestuen er ikke en del af mellemvagtens funktionsområde.

Alle introduktionslæger vil få tilbudt et fokuseret ophold på afdelingens matrikel i Næstved (elektiv kirurgi), med henblik på at opnå obligatoriske kompetence indenfor diagnostisk artroskopi.

Som introlæge i Slagelse kan man forvente at operere i vagten.

Afdelingen har fokus på grundig stuegang og optimerede sammenhængene forløb. Gode forløb er afdelingens kerneopgave for alle medarbejdere.

Der er god mulighed for betalt relevant kursusaktivitet (ex. ATLS, AO basic), da der i Sygehus NRS er afsat midler til en pulje mhp. kvalitetsudvikling af yngre lægers videreuddannelse.

Afdelingen deltager i den kliniske studenterundervisning under Syddansk Universitet. Afdelingen lægger stor vægt på, at give de studerende udbytterige kliniske ophold, og har de sidste år rangeret i toppen blandt samtlige klinikgivende afdelinger i Region Syddanmark. Det forventes at man som ansat i afdelingen er med til at løfte denne opgave.

Der skal gøres opmærksom på, at der vil blive indhentet børneattest som forudsætning for ansættelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Eventuelle samtaler forventes afholdt først i uge 40

Vi gør opmærksom på, at der vil blive indhentet børneattest som forudsætning for ansættelsen.

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Vi har viljen til at blive bedre hver dag

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse er både et akut- og specialsygehus. Vi er ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Vi ønsker at tiltrække de bedste medarbejdere, der tør tænke nyt og anderledes i hverdagen til patientens bedste.
Stærk faglighed og udvikling skal sikre god og ensartet høj kvalitet i behandlingen døgnet rundt. Vi skaber forbedringer og nye løsninger i fællesskab. Vi lægger vægt på datadrevet og synlig ledelse og tilsigter en uformel og uhøjtidelig omgangstone baseret på gensidig tillid mellem leder og medarbejder. Vi prioriterer uddannelse, forskning og udvikling, fordi vi mener, at faglighed er afgørende for at nå vores mål.
På Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse gør vi os umage med at skabe en udviklende og spændende arbejdsplads, og vi arbejder for at være Region Sjællands bedste uddannelsessted.

Dit behov – vores fælles opgave


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.