Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelæge/speciallæge til psykiatrisk akutmodtagelse ved Psykiatrisk Afdeling Vejle

Psykiatrisk Afdeling Vejle søger en reservelæge/speciallæge til ansættelse i vores psykiatriske akutmodtagelse (PAM).

Opstart: Efter aftale. 

Er du vores nye kollega?  

Har du lyst til opgaven som fast læge i PAM?

Vi løser alle slags opgaver i psykiatrisk akutmodtagelse, og har desuden en integreret mobil skadestue og en akut udrykningsfunktion.

Psykiatrisk Akutmodtagelsen er et afsnit, hvor vi både modtager lægevisiterede og ikke-visiterede patienter/borgere og arbejder med udgangspunkt i Region Syddanmarks ”Koncept for akutmodtagelse”. Vi ønsker at der er en god tilgængelighed for psykiatrisk hjælp.

Endvidere har vi patienter med behov for ambulant ECT-behandling, patientstyrede indlæggelser og indlæggelser på op til 48 timer i vores psykiatriske akutmodtagelse.

Arbejdet er spændende og varierende og spiller godt ind i afdelingens overordnede mål med at sikre et stærkt samarbejde på tværs. Det udspiller sig bl.a. i gode samarbejdsrelationer med politiet, kommunale bosteder og de somatiske sygehusafdelinger.

Vi har et særdeles godt samarbejde med de somatiske specialer på Sygehus Lillebælt (Kolding og Vejle). Som et eksempel herpå går overlæger fra medicinsk afdeling stuegang én gang ugentligt på de psykiatriske sengeafsnit i Vejle. Fra psykiatrien går vi også tilsyn på indlagte patienter på Sygehus Lillebælt, der samtidig kan have psykiatriske problemstillinger. Der er derudover faste samarbejdsmøder med somatikkens akutmodtagelse

Stillingen er som udgangspunkt med deltagelse i vagter i Psykiatrisk Afdeling Vejle.

Afdelingen tilbyder: 

På Psykiatrisk afdeling i Vejle findes 5 sengeafsnit (affektiv afsnit (02/03), psykose afsnit (06/07), ældre afsnit (04), afsnit for dobbeltdiagnoser og medicinnedtrapning (05) og PAM

Afdelingen har desuden tre lokalpsykiatrier i henholdsvis Kolding, Vejle og Fredericia, som har følgende udredning og behandlingstilbud:

 • Udrednings- og behandlingsteam 
 • Teams for psykose- og affektive lidelser (herunder bl.a. angst og ADHD)
 • OPT – opsøgende psykose teams
 • OPUS 
 • Almenpsykiatriske teams
 • Team for gerontopsykiatri
 • Demensklinikken Lillebælt
 • Team for Oligofreni 

Der foreligger en samlet udviklingsplan for Psykiatrien i Region Syddanmark, således at videreudvikling af afdelingens behandlingstilbud pågår, og du forventes at tage aktivt del heri. 

Du vil blive del af en særdeles engageret og dynamisk lægegruppe, der bidrager i afdelingens udvikling, nytænkning og ledelse.

PAM er ofte indgangsporten til Psykiatrien i Vejle og er et vigtigt knudepunkt og også en væsentlig del af psykiatriens ansigt udadtil. Derfor tager vi det for givet at du har gode kommunikative færdigheder, krydret med masser af empati og toppet med en god del humor.

Krav til ansøgning: 

Ansøgningen skal indeholde følgende: cpr.nr., eksamensår og resultat samt tidligere ansættelser. Derudover bør ansøgningen indeholde oplysninger vedrørende opnåede kompetencer i relation til de 7 lægeroller: 

Ansøgningen bedes opstillet herefter: 

 • Den medicinske ekspert 
 • Kommunikator 
 • Samarbejder 
 • Leder/administrator 
 • Sundhedsfremmer 
 • Akademiker 
 • Professionel 

Løn og ansættelsesforhold: sker i henhold til indgåede aftaler mellem Danske Regioner og Foreningen af speciallæger/FAS eller Yngre Læger.

Stillingen er omfattet af lokal løndannelse. 

Ansøgningsfrist: 23. november

Ansættelsessamtaler: 27. november

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Mikkel Rasmussen på mrr@rsyd.dk eller på telefon 51487551

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.