Reservelægestilling, Neurologi (demensfunktionen)

En 1-årig uklassificeret reservelægestilling ved Demensfunktionen, Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød er ledig til besættelse pr. 1. april 2018.   
 
Du har autorisation til selvstændigt virke og interesse for udredning og behandling af demens. Vi tilbyder et godt kollegialt miljø og et dagligt tæt samarbejde med afdelingens speciallæger og neuropsykologer som basis for udvikling af dine faglige kompetencer indenfor området. Du sikres en individuelt sammensat uddannelsesplan tilpasset dine kvalifikationer og ønsker, et 2 ugers formaliseret introduktionsprogram, en høj grad af supervision i det daglige kliniske arbejde samt skemalagt formaliseret klinisk undervisning. Derudover har du mulighed for 1 kursusdag med løn pr. måned.    
 
Afdelingen består på matriklen i Hillerød desuden af to sengeafsnit, ét for blandet akut neurologi (22 senge) og ét for akut apopleksi (22 senge). Dertil en stor ambulant virksomhed med for - og efterundersøgelsesambulatorier og specialambulatorier for bl.a. epilepsi, apopleksi, multipel sklerose og hjernekræft. 

Aktuelt er (med varierende antal dage pr uge) tilknyttet 3 speciallæger i neurologi, 2 speciallæger i psykiatri, 1 speciallæge i almén medicin, 2 reservelæger. Desuden 4 sygeplejersker og 3 neuropsykologer. 
Vi udreder og behandler godt 600 nye patienter årligt og har et velfungerende samarbejde med Billeddiagnostisk og Klinisk Fysiologisk Afdeling. Udover de daglige interne konferencer er der mulighed for daglig konference med speciallæger i neurologi indenfor næsten alle neurologiens subspecialer.  
Demensfunktionen er tilrettelagt i henhold til Region Hovedstadens ”Forløbsprogram for demens” og monitoreres via ”Dansk klinisk kvalitetsdatabase for demens”. 
Regionsfunktion indenfor demensområdet varetages i et formaliseret samarbejde med Hukommelses- og demensklinikken, Rigshospitalet, Blegdamsvej. 
 
Du har mulighed for deltagelse i kvalitetsudviklingsprojekter samt videnskabelige aktiviteter afhængigt af interesse og kvalifikationer. Afdelingen bevilger også tilskud til deltagelse i relevante videnskabelige kongresser.   
 
Arbejdstilrettelæggelse: Stillingen er vagtfri og ansættelse på deltid er mulig efter nærmere aftale med afdelingsledelsen. 
 
Demensfunktionen tager helt nyindrettede ambulatorielokaler i brug 01.03.18.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst mellem Regionernes Løn- og Takstnævn og Yngre Læger.  
Information om stillingen kan fås ved henvendelse til ledende overlæge dr. med. Kai Jensen, kai.jensen@regionh.dk 
 
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.   
 
Ansøgningsfristen er mandag den 26.02.18 klokken 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag eftermiddag den 27.02.18.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Speciallæger i almen medicin til nye rehabiliterende sengeafsnit i Frederikssund

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Hillerød
Vi søger netop færdige speciallæger i almen medicin, der er interesseret i at arbejde tværfagligt og med misbrugsbehandling, før I skal ud i egen praksis. Stillingen er vagtfri. Har du lyst til at være med til at etablere nye åbne afsnit i Frederiks...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Introduktionsstilling, Neurologi

Neurologisk Afdeling

Hillerød
Neurologisk Afdeling, Nordsjællands Hospital - Hillerød 1-årig introduktionsstilling i neurologi er ledig til besættelse pr. 1. april 2018. Afdelingen består af to sengeafsnit, ét for blandet akut neurologi (22 senge) og ét for akut apopleksi (22 se...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Afdelingslæge, mavetarm sygdomme, Nordsjællands Hospital, til besættelse snarest

Kirurgisk Afdeling

Hillerød
Vil du være en del af Det nye Hospital, Nordsjælland, som fusionerer kirurgi og gastroenterologi? Vil du være en del af en afdeling som ønsker at skabe en faglig og forskningsaktiv afdeling, som kan konkurrere med de andre akutafdelinger i Region Ho...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Afdelingslæge/overlæge til endokrinologien på Nordsjællands Hospital

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Nordsjællands Hospital reorganiserer aktuelt dele af det medicinske område. Der er herunder truffet beslutning om at opprioritere den endokrinologiske virksomhed. Der er derfor brug for 1 eller flere endokrinologer, som har lyst til at være aktive i...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Afdelingslæge i kirurgi eller medicinsk gastroenterologi, Afdelingen for mave-tarmsygdomme, Nordsjællands Hospital

Kirurgisk Afdeling

Hillerød
Afdelingen for mave-tarm sygdomme, Nordsjællands Hospital har en stilling som afdelingslæge med interesse for endoskopi til besættelse snarest. Afdelingen ønsker at udvide den endoskopiske aktivitet i takt med de krav der stilles til et velfungerend...