Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Reservelægestilling ved Ortopædkirurgisk Afdeling

GENOPSLAG
To stillinger som reservelæge i uklassificeret stilling ved Ortopædkirurgisk Afdeling på Nordsjællands Hospital, Hillerød, er ledige til ansættelse den 1. maj eller snarest herefter.

Ortopædkirurgisk Afdeling varetager ortopædkirurgisk behandling i hele Planområde Nord.

Vi tilbyder
Ortopædkirurgisk Afdeling omfatter skadestue, traumatologi, håndkirurgi, fod/ankel kirurgi, skulder/albuekirurgi, idrætsklinik alloplastikkirurgi og nogen børneortopædi.
Skadestuen passes af forvagter, og et særligt skademellemvagtslag i dag/aftenvagt m.h.p. bl.a. supervision. Forvagtens arbejde indbefatter i øvrigt stuegang og operationsassistance/oplæring. Der kan trænes på artroskopisimulator under vejledning.
Mellemvagternes arbejde indbefatter, ud over vagtarbejdet med operationer, stuegang samt oplæring til selvstændig operativ virksomhed. Derudover er der et særligt ambulatorium, hvor mellemvagten kan fungere under supervision.

Afhængig af kvalifikationer tilstræbes det, at man bliver indplaceret som forvagt eller mellemvagt. Vi er dog primært interesseret i yngre læge, som kan indgå i mellemvagtslaget. Vi har 4 introstillinger om året.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for underordnede læger, indgået mellem Yngre læger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Overlæge Hans Henrik Strange-Vognsen, tlf. 4829 7187, Hans.Henrik.Strange-Vognsen@regionh.dk

Ansøgningsfrist
Ansøgning, autorisation og CV sendes online via nedstående link senest:
D. 20. april kl. 12.00


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her