Reservelægevikarer til stillinger som forvagt og mellemvagt på Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk afdeling på Nordsjællands Hospital

Har du interesse for behandling og udredning af akut kritisk syge patienter, er du måske vores kommende kollega fra 1. maj og i hvert fald 4 måneder frem – gerne længere.

Vi er en dynamisk medicinsk afdeling med ønske om at varetage afklaring og håndtering af akutte medicinske tilstande indenfor det generelle intern medicinske spektrum samtidig med at der varetages specialiseret endokrinologisk, nefrologisk og kardiologisk udredning og akutbehandling.

Der tilbydes tæt supervision ved speciallæge af den yngre læge sådan at man bliver klædt på til håndtering af akutte medicinske tilstande i forbindelse med arbejdet i den Fælles Akut Modtagelse.

Man er forankret i KNEA med et bredt kollegie af speciallister i kardiologi, nefrologi og endokrinologi - der vil derfor også være mulighed for at stifte indgående bekendtskab med disse specialistområder.

Der er en stor ambulant produktion med blandt andet flere dialyseafsnit, hjerte-CT, pacemakeranlæggelse samt ultralyd af gl thyroidea. Der er 2 sengeafsnit samt 22 akut medicinske 1 døgnssenge og 4 senge placeret i en Fast-Track Enhed. Sengene er fysisk placeret i Akutafdelingen og varetager her akut modtagelse af alle typer af medicinske patienter samt acceleret kardiologisk udredning i en Brystsmerteklinik. Der er en aktiv forskningsafdeling.

Som reservelægevikar kommer du primært til at varetage vagtarbejde i den fælles akutmodtagelse. Du vil efter aftale også have mulighed for at sætte fokus på de områder af den interne medicin, der interesserer dig.

I akutmodtagelsen er der 2 reservelæger fra kl. 10-22 samt 3 reservelæger til at dække vagten døgnet rundt:

  • Forvagt: KBU-læge
  • Mellemvagt: Introduktionslæge
  • Akut Modtage vagt: Hoveduddannelseslæge
Vi arbejder med at have speciallægen i front sammen med de yngre læger, hvorfor der er speciallæger i tilstedeværelse frem til 21, som varetager supervison og driftstyring mhp optimering af patientforløb samt sikre faglig kompetence udvikling hos de yngre læger.
Der er i løbet af aftenen/natten en beredskabsvagt indenfor hvert speciale.

Mellemvagtsfunktionen indebærer supervison af yngre kolleger, ansvar for sengeafdelingerne og deltagelse i hjertestopkald samt akutte medicinske kald.

Vagten er 2-holdsdrift med vagt på tjenestestedet alle ugens 7 dage og vagten er normalt 8-skiftet.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesvilkår følger overenskomsten for underordnede læger indgået mellem Yngre Læger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

For yderligere information er du meget velkommen til at kontakte ledende overlæge Lisbet Brandi på tlf. 48295993.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Læge til introduktionsstilling - på deltid - Psykiatrisk Center Nordsjælland

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Savner du tid til faglig fordybelse? Udfordres du af balancen mellem arbejds- og familieliv? Har du et deltids forskningsprojekt men ønsker andet end blot at være vikar ved siden af forskningen? Det er der mange som gør og det ved vi. Men vi mener i...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Afdelingslæge søges med tilknytning til den palliative funktion

Onkologisk og Palliativ Afdeling

På onkologisk og Palliativ Afdeling er der en stilling ledig, som afdelingslæge med tilknytning til den palliative funktion. Palliativ Enhed hører organisatorisk under Onkologisk og Palliativ Afdeling. Enheden er beliggende på Frederikssundsvej 30, ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:5. maj 2018

Speciallæge til pacemaker anlæggelse og arytmi diagnostik og behandling

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Vi søger en kardiologisk speciallæge med interesse for Pacemaker anlæggelse og arytmi diagnostik og behandling. Stillingen er ledig til besættelse nu eller efter nærmere aftale. Det kardiologiske område på Nordsjællands Hospital (NOH) blev 1. april ...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:18. maj 2018

Kom og vær med til at præge udviklingen på Kardiologisk afdeling på Nordsjællands Hospital

Kardiologisk, Nefrologisk og Endokrinologisk Afdeling

Hillerød
Vi søger en kardiologisk speciallæge, som vil være med til at styrke Imaging i en selvstændig kardiologisk afdeling på Nordsjællands Hospital, frem mod indflytning på Nyt Nordsjællands Hospital 2022. Stillingen er ledig til besættelse nu eller efter...
Indrykket:9. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018

Læge til Psykoterapeutisk Ambulatorium Hillerød, Psykiatrisk Center Nordsjælland

Psykiatrisk Center Nordsjælland

Vi søger en læge med kompetencer og interesse for psykiatri eller almen medicin eller neurologi, gerne på speciallægeniveau. Vi udreder, diagnosticerer og behandler voksne patienter i behandlingspakkeforløb. Vi har pakkeforløb for udredning, depress...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018