Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Resocialiseringskonsulent søges til Kriminalforsorgen Syddanmark, institution Sydvestjylland

Kriminalforsorgen Syddanmark søger en resocialiseringskonsulent, der har lyst til at blive en del af et dynamisk områdekontor med ca. 90 medarbejdere. Stillingen er til tiltrædelse 1. april 2021 eller hurtigst muligt derefter.

Om jobbet

Stillingen er forankret i resocialiseringsenheden i Områdekontoret i Kolding, men er indtil videre fysisk placeret i institution Sydvestjylland. Institutionen rummer Renbæk fængsel, Esbjerg arrest og den fri Kriminalforsorg i Esbjerg.

Selve resocialiseringsenheden har ansvaret for den generelle og konkrete koordinering af de resocialiserende indsatser i område Syddanmark og på tværs af områderne via input og deltagelse i arbejdsgrupper og underpartnerskaber. Resocialiserende indsatser omfatter blandt andet beskæftigelsestilbud i form af programvirksomhed, misbrugsbehandling, uddannelse og arbejde, socialfaglige indsatser, kriminalpræventivt samarbejde med andre myndigheder samt alternativer til afsoning.

Den enkelte resocialiseringskonsulent har på daglig basis til opgave, at kvalitetssikre og koordinere de faglige indsatser internt i institutionen - og eksternt på tværs af hele området. Det være sig i form af understøttelse ved f.eks. facilitering af processer, ledelse af projekter, faglig sparring med henblik på udvikling, kvalitetssikring og driftsoptimering, konkret og generel vejledning og undervisning i f.eks. fælles faglige standarder, ændrede arbejdsgange eller regler m.m. Resocialiseringskonsulenten griber boldene fra Områdekontoret og hjælper institutionsledelsen og personalet med at holde fokus på de sammenhængende klientforløb og målene for resocialiseringsområdet.

Som resocialiseringskonsulent skal du favne hele det socialfaglige arbejdsfelt, beskæftigelses- og behandlingstiltag og med baggrund i LS/RNR-principperne arbejde for at fremme resocialisering med klientens behov i centrum og på tværs af Kriminalforsorgen. Du må gerne være hjemmevant med at undervise og udøve faglig bistand til kolleger, ligesom du skal have en god teoretisk ballast. Forandringsprocesser og faglige udviklingsforløb for grupper eller individuelt, må gerne være en del af dine kompetencer.

Vi ser gerne, at du fagligt har:

  • en uddannelsesmæssig baggrund som socialrådgiver, lærer, vejleder, jobkonsulent m.v.
  • kompetencer, viden og erhvervserfaring indenfor resocialiserende arbejde i bred forstand
  • viden og erfaring med klientarbejdet
  • erfaring med og gode færdigheder i formidling og undervisning
  • evt. ledelseserfaring og/eller uddannelse inden for ledelse, konsulent eller projektledelse
Vi ser gerne, at du som person:

  • trives med at arbejde sammen med andre på tværs af faglighed og geografisk placering
  • er proaktiv og har øje for udviklingsmuligheder
  • har gode kommunikationsevner
  • er fleksibel og serviceminded
  • kan arbejde selvstændigt, struktureret og har et godt overblik
Vi kan tilbyde:

Du bliver en del af et tværfagligt stærkt, dynamisk miljø i Områdekontoret med tæt kontakt til områdets institutioner, mange kolleger og samarbejdspartnere. Vi er en arbejdsplads i udvikling, der samtidig lægger vægt på, at der i vores travle hverdag er en god omgangstone, hjælpsomhed og fokus på, at der for den enkelte medarbejder er gode udviklingsmuligheder og en god balance mellem arbejdsliv og familieliv.

Adresse

Områdekontoret er beliggende Domhusgade 24, 6000 Kolding. Der vil blive udvalgt et hovedsæde for din placering med udgangspunkt i institution Sydvestjylland, f.eks. Renbæk fængsel, Renbækvej 12, 6780 Skærbæk og derudover kan du forvente at bistå i andre institutioner i område Syddanmark (efter behov). Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Er du interesseret

Ansøgning samt CV og andre relevante papirer skal sendes elektronisk via knappen ”søg stillingen”, senest den 1. februar 2021. Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling. For flere informationer om jobbet kan du kontakte resocialiseringschef Maibrit Christensen tlf. 72 55 47 42.

Der er tale om en fuldtidsstilling med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer om ugen. Ansættelse som resocialiseringskonsulent sker efter relevant gældende overenskomst afhængig af din uddannelse. Aflønning sker på Ny Løn.

En forudsætning for ansættelse i stillingen er, at du, såfremt du indkaldes til samtale, giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden en eventuel ansættelse skal vi modtage dokumentation for dit CV, f.eks. ansættelsesbeviser og eksamensbeviser. Hvis du indkaldes til samtale, skal du medbringe billedidentifikation, f.eks. pas eller kørekort.

Alle interesserede opfordres – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.