Resource Manager

Som Resource Manager kommer du bl.a. til at fokusere på at udvikle og fastholde en attraktiv, tidssvarende og konkurrencedygtig arbejdsplads.

Med reference til Head of Resource and HR vil du som Resource Manager være ansvarlig for, at de forskellige projekter i BMS Heavy Cranes A/S er planlagte og har optimal bemanding. Du vil være ansvarlig for, at der er styr på både kontrakter og ansættelsesret. Opgaven kræver bl.a. et tæt internt samarbejde med projektlederne og et velfungerende samarbejde med eksterne og lokale underleverandører af arbejdskraft.

Af arbejdsområder kan nævnes :

 • Matche bemanding i forhold til projekternes rammer herunder sikkerhed, tidsplan, udgifter og kvalitet
 • Skabe effektive og professionelle processer inden for bemanding og planlægning i BMS Heavy Cranes A/S
 • Gennemgang af, og rådgivning om, ansættelseskontrakter – fastansættelser og projektansættelser
 • Samarbejde med Head of Resource and HR og projektlederne om sammensætning af projektteams
 • Håndtering af ændrings- og tilpasningsforslag på igangværende projekter i forhold til bemanding
 • Rapportering til økonomiafdelingen samt projektlederen om ændringer og konsekvenserne heraf – herunder ændring af turnus, tillæg etc.
 • Deltagelse i forhandlinger med underleverandører
 • Deltage som support til den ansvarlige projektleder angående diverse aspekter med relation til bemanding
 • Den ideelle kandidat har en baggrund med lignende erfaring med resource management gerne fra en kompleks og international projektvirksomhed. Du har stor forretningsforståelse og flere års erfaring fra en rolle, hvor du har bidraget til udvikling og systematisering af ressource planlægning. Du har gennem dine erfaringer bevist, at optimering og forbedring af processer ligger dig nært. Har du erfaring fra en kompleks teknisk industri fx vindindustrien, vil det være at foretrække.

  Du har relevant uddannelse som Cand.merc.jur eller lignende.

  Som person er du empatisk, selvdreven og resultatorienteret. Som Resource Manager har du en naturlig og personlig autoritet og evner at opbygge tillidsfulde relationer. Du er udadvendt af natur og formår ubeværet at kommunikere med kolleger på alle niveauer. Den ideelle kandidat er en handlekraftig person, der kan håndtere mange sideløbende opgaver, og som kan sætte struktur på sin dagligdag. Det vil være en styrke, hvis du tænker innovativt og gerne arbejder med relativ korte deadlines.

  BMS Heavy Cranes A/S tilbyder en spændende og nyoprettet stilling, hvor den flade organisationsstruktur giver mulighed for stor indflydelse og ansvar. Du vil derfor skulle balancere både praktiske og operationelle opgaver med mere strategiske aspekter af resource management. BMS Heavy Cranes A/S står overfor forretningsmæssig og organisatorisk udvikling. Som Resource Manager forventes det, at der vil være gode udviklingsmuligheder af faglig og personlig karakter i takt med, at organisationen vækster.

  Rejsedage : Der må indregnes, hvad der svarer til ca. 2-3 ugers rejseaktivitet årligt. Dette er hovedsageligt rejseaktiviteter til datterselskaber eller nye potentielle markeder.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.