Respirationscenter Syd (RCS) søger socialrådgiver 32-37 timer/uge hurtigst muligt eller senest d. 01.04.2018

Respirationscenter Syd (RCS) søger socialrådgiver 32-37 timer/uge hurtigst muligt eller senest den 01.04.2018
 
Hvem er vi: 
Respirationscenter Syd undersøger og behandler voksne, der lider af sjældne og kroniske vejrtrækningshandicap eller komplekse søvnforstyrrelser samt børn med lettere respiratoriske vanskeligheder. Afdelingen er en højt specialiseret afdeling, som primært modtager patienter fra Region Syddanmark. 
 
Hvem er du: 
Du er uddannet socialrådgiver og har erfaring/bredt kendskab til den sociale lovgivning. Der arbejdes primært ud fra sundhedsloven samt voksenparagrafferne i serviceloven, men et kendskab til børneparagrafferne i Serviceloven samt lovgivningen omkring førtidspension vil også være en fordel.  
 
Du skal som socialrådgiver arbejde tæt sammen med afsnittets sygeplejefaglige gruppe, inklusiv forløbskoordinator, sekretær, socialrådgiver, afdelingssygeplejerske og overlæger. 
 
Du skal samarbejde tæt sammen med kommunale sagsbehandlere/socialrådgivere og hjælperbureauer for at finde de rigtige løsninger for patienter med hjælperordninger tilknyttet respirationscenteret. Fælles for patientgruppen er, at de har behov for respiratorisk behandling og overvågning i eget hjem.  
 
Du skal være med til at tilrettelægge og koordinere hensigtsmæssige patientforløb og kunne deltage i hjemmebesøg, hvor kvaliteten sikres for den enkelte borger, der er afhængig af en koordineret indsats af hjælpen.  
 
Du vil blive inddraget i opgaven omkring de økonomiske aftaler, som er forbundet med disse hjælperordninger. Der vil endvidere være opgaver omkring undervisning af hjælperhold, hvorfor du skal have lyst til at undervise. 
 
Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner. 
 
Du evner at arbejde helhedsorienteret og tværsektorielt. 
 
Du har mødeledererfaring samt praktisk erfaring som socialrådgiver. 
 
For nærmere information:  
Vi ser gerne, at du giver dig tid til et ”inspirationsbesøg” på afdelingen. Vi bor i højhuset: indgang 20, 7. sal.
Kontakt afdelingssygeplejerske Mette Riis Ladefoged elle stedfortræder Signe F. Jensen på tlf. 65412531 for nærmere aftale eller uddybende spørgsmål.  
 
Løn og ansættelsesforhold: 
I henhold til overenskomst mellem DS og Regionernes Lønnings- og Takstnævn og er omfattet af aftale om udmøntningsgaranti af nye midler til lokal løndannelse.
 
Vi bede dig benytte linket nederst på siden, når du fremsender din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist tirsdag d. 20.02.2018.
Ansættelsessamtaler afholdes tirsdag d. 27.02.2018.
 
Der vil ved ansættelse blive indhentet børneattest.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Jobrådgiver til Jobcenter Nordfyn - barselsvikariat

Nordfyns Kommune

Om jobbet Vi søger til tiltrædelse hurtigst muligt en jobrådgiver til jobafklaringsforløb. Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer om ugen med en forventet varighed på et år. Teamet, du ansættes i består af 5 jobrådgivere, der arbejder som koor...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Babyboom…..derfor søger Opvækst og Læring socialrådgivere til vikariater.

Faaborg-Midtfyn Kommune

Center for Opvækst og Læring, Faaborg-Midtfyn Kommune, søger 3 socialrådgivere til barselsvikariater med forventet tiltrædelse den 1. maj 2018. To af stillingerne er i Børnegruppen (6-12 år) og en i handicapgruppen. Der er tale om stillinger på 37 t...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Socialrådgivere til Myndighed Social, Voksenhandicap

Assens Kommune - Myndighed - Social

Assens
Vil du være med til at sikre vores drift og udvikle indsatsen for handicappede borgere i Assens Kommune? Er du klar til et spændende og ansvarsfuldt job, som du selv har muligheden for at sætte retning på? Har du et lyst livssyn, og kan du bidrage p...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

2 socialrådgivere til institution Midtfyn, Søbysøgård Fængsel

Kriminalforsorgen Syddanmark

Faaborg-Midtfyn
Institution Midtfyn søger 2 socialrådgivere med primært arbejdssted i Søbysøgård Fængsel. Begge stillinger er fuldtidsstillinger, den ene er et vikariat på 6 mdr. og den anden en fast stilling. Stillingerne ønskes besat pr. 1. april 2018 eller snare...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

For kunde på Sydfyn søges Socialrådgiver / socialformidler med bred erfaring indenfor kontanthjælpsområdet til spændende opgave

Socialfagligt Fokus

Vi søger en socialfaglige medarbejder med indgående erfaring med sagsarbejdet på kontanthjælpsområdet til en tre måneders opgave for en af vores kunder. Opgaven er indenfor kontnathjælpsområdet dvs. primært sagsarbejde med aktivitetsparate borgere, ...