Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

RESSOURCEPLANLÆGGER

Er du en ørn til at skabe overblik? Kan du etablere arbejdsgange og processer og formidle disse til dine kolleger gennem dialogskabende kommunikation? Trives du i en varieret hverdag med et bredt spektrum af opgaver? Så glæder vi os til at høre fra netop dig!

Som ressourceplanlægger hos Adsbøll Service i Kolding får du ansvaret for, i samarbejde med afdelingslederen, at skabe et overblik og planlægge vores personalemæssige ressourcer i produktionen. Du vil få til opgave at indsamle, bearbejde og præsentere data, således vi i Adsbøll Service kan skabe overblik over produktionens effektivitet, lave forecast og identificere kapacitetsudfordringer. Yderligere, vil du få det efterfølgende ansvar for at foretage kapacitetsudjævning med henblik på en optimal udnyttelse af vores ressourcer.

Opgaven

Vi forventer, at du proaktivt bidrager planlægningsrollen – du ved hvad der skal til, både når det gælder om at skabe det fornødne overblik, men også når løsningen skal kommunikeres til og udføres af dine kolleger. Mere specifikt vil dine opgaver omfatte følgende:

  • Grov- og finplanlægning af ressourcerne i produktionen
  • Drift og planlægning i vores IT system – Microbizz
  • Opfølgning og kommunikation i relation til fremrykkelse og forsinkelser på projekter
  • Lagerstyring og administration af lagerføringsaftaler
  • Løbende disponering af ordre/indkøb i forhold til behov
  • Daglig kommunikation med kollegerne i produktionen
  • Sparring i relation til økonomi, salg og IT
  • Administrative opgaver – herunder on-/offboarding af personaleressourcer

Din profil

Du er uddannet inden for logistik, supply chain eller lignende. Du er erfaring med planlægning, ressourceoptimering og/eller bemanding.  Du har en rigtig god forståelse både for værdikæden og økonomi. Derudover håndterer du de daglige værktøjer i Officepakken på højt niveau – særligt Excel.

Du besidder en god forståelse for systemer og proces og evner at skabe overblik over hele værdikæden. Du har et kommercielt mind-set og vi ser gerne, at du har erfaring fra lagerstyring og indkøb. Personligt agerer du konstruktivt, roligt og løsningsorienteret, da du ofte vil opleve, du står i krydsfeltet mellem økonomi, produktion og IT. I dit samarbejde med andre bruger du dine veludviklede kommunikative evner, din gennemslagskraft og en god portion humor. Du bidrager til, at vi løfter i fællesskab – altid ordentligt – altid konstruktivt.

Sammen bygger vi videre på din karriere
Du får en arbejdsplads med gode og kompetente kollegaer, der ligesom dig går hele vejen for at sikre, at projekterne bliver en succes. Du vil få en grundig introduktion til dine opgaver og undervejs lægger vi en plan for dig, så du er med til at forme din faglige og personlige udvikling og mål.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.