Restaurant Egå Marina søger uddannet kok

Om os

I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt.

Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lavet fra bunden, og en god service.

vore gæster skal have wauw opleveler både i Ala Carten og til vore mange selskaber

 

Du får:

Mulighed for at bruge din fantasi, afprøve nye vinkler og tage ansvar. Et arbejdsteam med sammenhold, som du skal passe ind i, fordi nøglen til succes går gennem personale og god mad.

Derfor venter vi også gerne på den rette kok.

Udover det, får du også attraktive arbejdsvilkår og en arbejds plads i Å arhus smukkeste omgivelser.

 

Om dig.

Vi søger en m/K der er kvalitetsbevidst. Du evner at levere dit ypperste, hver gang der er en bestilling.

Du er bekendt med at der i et køkken som vores er mangeartede opgaver og at to dage aldrig er ens. Ud over det er du ordentlig.

Kan du se dig selv i ovenstående, så skriv til Chefkok Ronald Jensen på Restaurant@egaamarina.dk

Vi holder løbende samtaler.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330003613Phoenix-728064c112019-04-09T00:00:00Restaurant Egå Marina søger uddannet kok

Om os

I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt.

Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lavet fra bunden, og en god service.

vore gæster skal have wauw opleveler både i Ala Carten og til vore mange selskaber

 

Du får:

Mulighed for at bruge din fantasi, afprøve nye vinkler og tage ansvar. Et arbejdsteam med sammenhold, som du skal passe ind i, fordi nøglen til succes går gennem personale og god mad.

Derfor venter vi også gerne på den rette kok.

Udover det, får du også attraktive arbejdsvilkår og en arbejds plads i Å arhus smukkeste omgivelser.

 

Om dig.

Vi søger en m/K der er kvalitetsbevidst. Du evner at levere dit ypperste, hver gang der er en bestilling.

Du er bekendt med at der i et køkken som vores er mangeartede opgaver og at to dage aldrig er ens. Ud over det er du ordentlig.

Kan du se dig selv i ovenstående, så skriv til Chefkok Ronald Jensen på Restaurant@egaamarina.dk

Vi holder løbende samtaler.

 

 

Om os I vores køkken kryder vi med respekt for hinandens forskelligheder og faglighed. Vi har en god tone og en spiseskefuld tør humor- også når vi har travlt. Vores mission er glade gæster, der besøger os igen, når de har fået god kvalitetsmad lavet fra bunden, og en god service. vore gæster skal have wauw opleveler både i Ala Carten og til vore mange selskaber Du får: Mulighed for at bruge din fantasi, afprøve nye vinkler og tage ansvar. Et arbejdsteam med sammenhold, som du skal passe ind i, fordi nøglen til succes går gennem personale og god mad. Derfor venter vi også gerne på den rette kok. Udover det, får du også attraktive arbejdsvilkår og en arbejds plads i Å arhus smukkeste omgivelser. Om dig. Vi søger en m K der er kvalitetsbevidst. Du evner at levere dit ypperste, hver gang der er en bestilling. Du er bekendt med at der i et køkken som vores er mangeartede opgaver og at to dage aldrig er ens. Ud over det er du ordentlig. Kan du se dig selv i ovenstående, så skriv til Chefkok Ronald Jensen på Restaurant@egaamarina.dk Vi holder løbende samtaler.11jobnet728064c1100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-01T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3504976EKC EGÅ ApS11Egå Havvej 318250EgåDKDanmark0
Restaurant@egaamarina.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent742273JobNet4972860497286010009-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=728064c1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=728064c1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=728064c1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=728064c1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgBrænder du for at blive Kok?12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361401918Ellen ChristensenRestaurant@egaamarina.dkDKDanmarkDKDanmark330012123Faglært fuldtids kok til sæsonansættelseBasic Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.Løn efter aftale. Opstart:Hurtigt muligt. Ansøgning:Send gerne din ansøgning samt CV via knappen send ansøgning . Med venlig hilsen F B Manager Kenneth Strunge Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01. Se mere på vores ansøgersite: https: lyg.brandero.com
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok.

Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30/9-19.

Beskrivelsen af job:
  • Service, opbakning, alm. rengøring.
  • Der vil være skiftende arbejdstider.
  • Du skal være: Mødestabil. Serviceminded. Gåpåmod. Imødekommende og soigneret da der også vil være kundeservicering når vi har travlt. Du skal være over 18år.
Vi tilbyder en lukrativ arbejdsplads, med flad struktur, gode medarbejder fordele, en positiv og meningsfuld hverdag.
Løn efter aftale.

Opstart:
Hurtigt muligt.

Ansøgning:
Send gerne din ansøgning samt CV via knappen "send ansøgning".

Med venlig hilsen

F&B Manager
Kenneth Strunge

Du er velkommen til og ringe til mig hvis du har spørgsmål angående jobbet. Mobil: 60 24 68 01.

Se mere på vores ansøgersite: https://lyg.brandero.com

ORS/Small/e27cf1a9_logo.pngLYNGBYGAARD GOLF DRIFTBrabrand2019-04-26T14:15:35.9102019-05-29T00:00:00
330026007Kok til Le PagnolBasic Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden Fransk italiensk restaurant. Kontaktperson Maria Kikos Hovednummer: 86122471 Email: post@lepagnol.dk Se mere på vores ansøgersite: https: lepagnol.brandero.com
Kok til Le Pagnol

Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt.

Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22

Dansk eller engelsktalende er forudsætning.

Send ansøgning + CV via knappen "Send ansøgning".

Ansøgningsfrist: 10. juli 2019


Beskrivelse af virksomheden 
Fransk/italiensk restaurant.

Kontaktperson 
Maria Kikos
Hovednummer: 86122471
Email: post@lepagnol.dk

Se mere på vores ansøgersite: https://lepagnol.brandero.com

ORS/Small/aef2589a_logo.pngLe pagnolAarhus C2019-05-16T16:01:24.2732019-06-19T00:00:00
329988132Neem Deli i Risskov søger udlært kokRobot Hos Neem Deli har vi forrygende travlt og søger derfor en udlært kok både til restauranten samt til vores take-away afdeling. Neem Deli er en del af Turbinehallen ApS, som ud over Neem Deli og Turbinehallen også har Restaurant Malt i Ceresbyen samt er forpagter af Café og Restaurant Johan r i Musikhuset. Du bliver derfor del af en større virksomhed med mange muligheder. NEEM Deli har stor succes med kvalitets take-away lavet på friske råvarer. Vi udbygger nu forretningen med restaurationsdrift og etablerer ca. 40 siddepladser til spisende gæster, som vi vil tage på en udsøgt rundtur i det orientalske køkken. Vores ønske er, ligeledes at udbygge udvalget af kvalitets take-away. Alt det og meget mere, vil du blive en vigtig del af. Vi tilbyder... At du bliver en del af byens fedeste arbejdsplads, med højt til loftet og plads til kreativitet og udfoldelse. Vi tilbyder dig en selvstændig og udfordrende stilling i en levende og vækstorienteret virksomhed, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du skal understøtte køkkenchefen og samtidig være stedfortræder, når køkkenchefen holder fri. Vi forventer at... Du har bred viden og erfaring som kok og det er ikke et krav, at du har haft berøring med det asiatiske køkken, men absolut heller ikke en hindring. Med din erfaring og færdigheder i køkkenet vil du, sammen med teamet og køkkenchefen være en vigtig spiller i forhold til at udvikle Neem Deli i fremtiden. Vi forventer, at du tager ejerskab og er vant til at arbejde effektivt og struktureret også når der er travlt. Som person er du... Faglig stolt, engageret med høje krav og forventninger til dit eget produkt. Vi søger en person som... Er uddannet kok Evt. har erfaring med tilberedning samt udvikling af asiatisk mad Har succes fra tidligere jobs og elsker sit fag Har erfaring med a la carte og evt. take-away Har overblik også i pressede situationer Er beslutsom kombineret med gode samarbejdsevner Har økonomisk forståelse Er stærk i kommunikation Har en praktisk og positiv tilgang til de mange forskelligartede opgaver Har lyst til at indgå i en levende virksomhed med højt til loftet og til tider pressede deadlines samt kort reaktionstid Om os... Turbinehallen ApS er en virksomhed i konstant udvikling. Vi griber idéerne og løber afsted i højt tempo. I skrivende stund består Turbinehallen ApS af Turbinehallen, Café Restaurant Johan r i Musikhuset Aarhus, Bumblebee Event samt MALT Restaurant Lounge Alt det praktiske... Kørekort B er ønskværdigt Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet Ansættelsesstart: Snarest muligt eller efter nærmere aftale Løn: Efter aftale og kvalifikationer Spørgsmål og ansøgning samt CV sendes til F B Manager Kim Hansen kh@turbinehallen.dk eller ring på telefon 25 48 70 71

Hos Neem Deli har vi forrygende travlt og søger derfor en udlært kok – både til restauranten samt til vores take-away afdeling.

Neem Deli er en del af Turbinehallen ApS, som ud over Neem Deli og Turbinehallen også har Restaurant Malt i Ceresbyen samt er forpagter af Café og Restaurant Johan r i Musikhuset. Du bliver derfor del af en større virksomhed med mange muligheder.

 

NEEM Deli har stor succes med kvalitets take-away lavet på friske råvarer. Vi udbygger nu forretningen med restaurationsdrift og etablerer ca. 40 siddepladser til spisende gæster, som vi vil tage på en udsøgt rundtur i det orientalske køkken. Vores ønske er, ligeledes at udbygge udvalget af kvalitets take-away. Alt det og meget mere, vil du blive en vigtig del af.

 

Vi tilbyder...

At du bliver en del af byens fedeste arbejdsplads, med højt til loftet og plads til kreativitet og udfoldelse. Vi tilbyder dig en selvstændig og udfordrende stilling i en levende og vækstorienteret virksomhed, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt. Du skal understøtte køkkenchefen og samtidig være stedfortræder, når køkkenchefen holder fri.

 

Vi forventer at...

Du har bred viden og erfaring som kok og det er ikke et krav, at du har haft berøring med det asiatiske køkken, men absolut heller ikke en hindring. Med din erfaring og færdigheder i køkkenet vil du, sammen med teamet og køkkenchefen være en vigtig spiller i forhold til at udvikle Neem Deli i fremtiden. Vi forventer, at du tager ejerskab og er vant til at arbejde effektivt og struktureret – også når der er travlt.

 

Som person er du...

Faglig stolt, engageret med høje krav og forventninger til dit eget produkt.

 

Vi søger en person som...

  • Er uddannet kok
  • Evt. har erfaring med tilberedning samt udvikling af asiatisk mad
  • Har succes fra tidligere jobs og elsker sit fag
  • Har erfaring med a la carte og evt. take-away
  • Har overblik – også i pressede situationer
  • Er beslutsom kombineret med gode samarbejdsevner
  • Har økonomisk forståelse
  • Er stærk i kommunikation
  • Har en praktisk og positiv tilgang til de mange forskelligartede opgaver
  • Har lyst til at indgå i en levende virksomhed med højt til loftet og til tider pressede deadlines samt kort reaktionstid

 

Om os...

Turbinehallen ApS er en virksomhed i konstant udvikling. Vi griber idéerne og løber afsted i højt tempo.

I skrivende stund består Turbinehallen ApS af Turbinehallen, Café & Restaurant Johan r i Musikhuset Aarhus, Bumblebee Event samt MALT Restaurant & Lounge

 

Alt det praktiske...

Kørekort B er ønskværdigt

Ansættelsessamtaler afholdes løbende indtil den rette kandidat er fundet

Ansættelsesstart: Snarest muligt eller efter nærmere aftale

Løn: Efter aftale og kvalifikationer

 

Spørgsmål og ansøgning samt CV sendes til F&B Manager Kim Hansen kh@turbinehallen.dk eller ring på telefon 25 48 70 71

 

TURBINEHALLEN ApSRisskov2019-04-01T00:00:002019-05-27T00:00:00
330003574Kok søges til FrüdRobot Kok, FR D Aarhus - Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde Hos FR D, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejder. Vi lover, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. Læs mere om os på frud.dk Som Kok hos FR D vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Når VI sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse. Personprofil Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan leverer mad i top kvalitet. J rgen Fr hwirth på telefon 45 21600264 eller info@frud.dk Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler. Ansøgning Vi modtager kun ansøgninger på info@frud.dk vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag. J rgen Fr hwirth Ejer FR D 45 21600264 info@frud.dk

Kok, FRÜD Aarhus

- Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde

Hos FRÜD, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejder. Vi lover, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Læs mere om os på frud.dk

Som Kok hos FRÜD vil du få en spændende hverdag med masser af gæster, udfordringer og gode kolleger. Når VI sammen skal give vores gæster den særlige oplevelse.

Personprofil

Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring fra lignende stillinger. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde både med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan leverer mad i top kvalitet.

Jürgen Frühwirth på telefon +45 21600264 eller info@frud.dk

Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi holder løbende samtaler.

Ansøgning

Vi modtager kun ansøgninger på info@frud.dk vedhæft ansøgning, CV og evt. bilag.

 

Jürgen Frühwirth

Ejer/FRÜD

 

+45 21600264

info@frud.dk

FRÜD ApSAarhus C2019-04-09T00:00:002019-06-04T00:00:00
330006726KokRobot Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig! GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. Arbejdsområder: Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer. Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke Produktion af frokost på daglig basis. Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events. Kvalifikationer: Uddannet kok. Strukturert og godt overblik Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau. Velbevaren i både det danske og det franske køkken God til at arbejde selvstændigt. Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning. Samarbejdsorienteret. Din profil: Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder. Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde. Vi tilbyder: Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. Stor medindflydelse i arbejdets udførelse. Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00 15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang. Kontakt: Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkok og ejer Peter Cramon Mosegaard på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende. Vi glæder os til at høre fra dig! Om GOURMIDDAG Food ApS: GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.

Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken

 

Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? Så er Gourmiddag måske stedet for dig!  

GOURMIDDAG Food ApS søger hurtigst muligt en dygtig, kvalitetsbevidst og erfaren kok, som medansvarlig for den daglige eksekvering af vores high-end frokoster ud af huset samt cateringopgaver i mindre omfang. Der er tale om en fuldtidsstilling, primært i tidsrummet 7.00-15.00 man-fre i Hørning, nær Århus. 

 

Arbejdsområder:

  • Bidrage med inspiration til sammensætningen af menuer.
  • Være med til at planlægge og udarbejde menuplaner. 
  • Varetage indkøb af råvarer m.m. i samarbejde med de øvrige kokke
  • Produktion af frokost på daglig basis. 
  • Lejlighedsvis deltagelse i produktion og eksekvering af selskaber og events.

Kvalifikationer:

  • Uddannet kok. 
  • Strukturert og godt overblik
  • Erfaring med madlavning på et højt gastronomisk niveau.
  • Velbevaren i både det danske og det franske køkken 
  • God til at arbejde selvstændigt. 
  • Fleksibel og serviceminded i din opgaveløsning.
  • Samarbejdsorienteret.

Din profil:

  • Det er naturligt for dig at levere kvalitet i dit arbejde og udvise en stor grad af service i forhold til kunder.
  •  Du er fuld af ideer, når det kommer til lave spændende retter og menuer, både i det kolde og det varme køkken. 
  • Du lader dig inspirere af tidens madtrends og som person er du glad, optimistisk og udadvendt. 
  • Du er en holdspiller og du giver omgivelserne energi og bidrager til det gode samarbejde.           

Vi tilbyder:

  • Et nyt produktionskøkken med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og en god omgangstone. 
  • Spændende og forskelligartede arbejdsopgaver. 
  • Stor medindflydelse i arbejdets udførelse.
  • Gode råvarer og fuldt opdateret udstyr i køkkenet. 
  • En virksomhed med stor fokus på kvalitet i alle facetter af arbejdet. 
  • Et innovativt køkken med fokus på at skabe spændende og nye retter. 
  • Arbejdstiden ligger typisk mandag-fredag mellem kl. 07.00–15.00. Der skal påregnes aften- og weekendarbejde i mindre omfang.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkok og ejer Peter Cramon Mosegaard på 26782000. Ansøgning sendes til job@gourmiddag.com Ansøgningerne bliver behandlet løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om GOURMIDDAG Food ApS:

GOURMIDDAG er en cateringvirksomhed med fokus på high-end frokoster, selskaber og events. Vi leverer frokoster i Århus og omegn og mad til arrangementer, messer og andre større events i hele Danmark. Endelig leveres der mad til store og små private arrangementer. Vi er en ung virksomhed, men med sunde og realistiske ambitioner og et stærkt værdisæt. Vi behandler hinanden, kunder og samarbejds- partnere ordentligt og med gensidig respekt. Vi er forretningsorienteret med fokus på høj kvalitet og service. Vi er fagligt innovative, og holder os orienteret om nye trends i branchen.     

Gourmiddag Food ApS produktionskøkkenHørning2019-04-12T00:00:002019-06-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært fuldtids kok til sæsonansættelse

LYNGBYGAARD GOLF DRIFT

Brabrand
Lyngbygaard golf søger faglært fuldtids sæsonkok. Vi søger en fuldtids sæsonkok på 37 timer, fra snarest mulig og frem til 30 9-19. Beskrivelsen af job:Service, opbakning, alm. rengøring.Der vil være skiftende arbejdstider.Du skal være: Mødestabil. ...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:29. maj 2019

Kok til Le Pagnol

Le pagnol

Aarhus C
Kok til Le Pagnol Le Pagnol søger en kok til hurtigst muligt. Arbejdstid tirsdage - lørdage 14-22 Dansk eller engelsktalende er forudsætning. Send ansøgning CV via knappen Send ansøgning . Ansøgningsfrist: 10. juli 2019 Beskrivelse af virksomheden F...
Indrykket:16. maj 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Neem Deli i Risskov søger udlært kok

TURBINEHALLEN ApS

Risskov
Hos Neem Deli har vi forrygende travlt og søger derfor en udlært kok både til restauranten samt til vores take-away afdeling. Neem Deli er en del af Turbinehallen ApS, som ud over Neem Deli og Turbinehallen også har Restaurant Malt i Ceresbyen samt ...
Indrykket:1. april 2019
Udløbsdato:27. maj 2019

Kok søges til Früd

FRÜD ApS

Aarhus C
Kok, FR D Aarhus - Dygtig, engageret og som kan skabe madglæde Hos FR D, har vi fokus på service og god gæstekontakt, samt hvert enkelt servering, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det kan gå rigtig stærkt. Det st...
Indrykket:9. april 2019
Udløbsdato:4. juni 2019

Kok

Gourmiddag Food ApS produktionskøkken

Hørning
Vi har rigtig travlt og søger endnu en dygtig kok til vores frokostkøkken Er du uddannet kok og brænder du for at producere og levere mad på et højt gastronomisk niveau, samtidg med at du har mulighed for at holde fri de fleste aftner og weekends? S...
Indrykket:12. april 2019
Udløbsdato:7. juni 2019