Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Restaurant Flammen Esbjerg søger Buffet Manager

Til vores restaurant i Esbjerg søger vi en Buffet Manager, der brænder for nye udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage alligevel ikke er ens.
Vi lægge vægt på, at du har joberfaring inden for branchen – gerne fra køkkenarbejde.

VI FORVENTER, AT DU:
  • Har et højt kvalitetsniveau
  • Er udadvendt og samarbejdsvillig
  • Er effektiv og ansvarsbevidst
  • Kan indgå i et fast koncept
  • Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere
  • Har gode kommunikations- og lederevner
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest
VI TILBYDER:
  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • En fuldtids arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens
DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:
  • Tilberedning af vores grillbuffet
  • Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse
  • Status og drift af køkkenet
  • Guide og lede køkkenets øvrige personale
  • Daglig sparring med General Manager
Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte General Manager Annika Birkegren på telefon 22 52 72 40 eller mail esbjerg@restaurant-flammen.dk

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu ved at trykke på "send ansøgning" øverst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://restaurant-flammen.brandero.com


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330030408Phoenix-b516e36e12019-05-23T17:01:46.503Restaurant Flammen Esbjerg søger Buffet Manager
Til vores restaurant i Esbjerg søger vi en Buffet Manager, der brænder for nye udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage alligevel ikke er ens.
Vi lægge vægt på, at du har joberfaring inden for branchen – gerne fra køkkenarbejde.

VI FORVENTER, AT DU:
  • Har et højt kvalitetsniveau
  • Er udadvendt og samarbejdsvillig
  • Er effektiv og ansvarsbevidst
  • Kan indgå i et fast koncept
  • Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere
  • Har gode kommunikations- og lederevner
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest
VI TILBYDER:
  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • En fuldtids arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens
DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:
  • Tilberedning af vores grillbuffet
  • Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse
  • Status og drift af køkkenet
  • Guide og lede køkkenets øvrige personale
  • Daglig sparring med General Manager
Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte General Manager Annika Birkegren på telefon 22 52 72 40 eller mail esbjerg@restaurant-flammen.dk

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu ved at trykke på "send ansøgning" øverst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://restaurant-flammen.brandero.com

2019-06-27T00:51:44.070 Til vores restaurant i Esbjerg søger vi en Buffet Manager, der brænder for nye udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage alligevel ikke er ens. Vi lægge vægt på, at du har joberfaring inden for branchen gerne fra køkkenarbejde. VI FORVENTER, AT DU: Har et højt kvalitetsniveau Er udadvendt og samarbejdsvillig Er effektiv og ansvarsbevidst Kan indgå i et fast koncept Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere Har gode kommunikations- og lederevner Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest VI TILBYDER: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø En fuldtids arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER: Tilberedning af vores grillbuffet Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse Status og drift af køkkenet Guide og lede køkkenets øvrige personale Daglig sparring med General Manager Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte General Manager Annika Birkegren på telefon 22 52 72 40 eller mail esbjerg@restaurant-flammen.dk Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu ved at trykke på send ansøgning øverst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurant-flammen.brandero.comrestaurant-flammen.brandero.com10Phoenixb516e36e101000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-26T00:00:000000https://restaurant-flammen.brandero.com/job/restaurant-flammen-esbjerg-soeger-buffet-manager-2385140783#mail0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3533199RESTAURANT FLAMMEN ApS11Exnersgade 206700EsbjergDKDanmarkORS/b516e36e_logo.pngORS/Small/b516e36e_logo.png0
tf@restaurant-flammen.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent766472MwCareerSiteMediumd3a0a68c-4668-4d55-912d-bac7e7deaaeb00123-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b516e36ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b516e36ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b516e36e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b516e36e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgRestaurant Flammen Esbjerg søger Buffet Manager12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361855273Tina Wammen Frylandtf@restaurant-flammen.dkDanmarkDanmark330083628Køkkenleder med ansvar og muligheder for faglig udvikling - EsbjergRobot Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Og vi mangler lige nu en knivskarp køkkenleder i Esbjerg til at holde styr på tingene. The Grill er en familierestaurant med en stor grillbuffet, hvor udvalget er meget varieret. Med et udvalg af 7 forskellige slags kød, forretter og forskellige slags tilbehør, som er præget af årstiderne. Familierestaurant I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores 16 centre. Her er det køkkenlederens fornemmeste opgave at sørge for, at gæsterne får lækker mad og en god oplevelse i restauranten. Det tekniske fremfor det kreative The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som køkkenleder er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer også når det gælder madlavningen. Vores køkkenledere er kokke, der går op i det visuelle, håndværksmæssige og som er teknisk dygtige. Mere end bare mad Som køkkenleder skal du have flair for det administrative, da et job som køkkenleder hos os indeholder mere end bare mad. I et tæt samarbejde med centerchefen og F B Manager har man et selvstændigt ansvar for køkkenet og dets bemanding. Derfor går en del af arbejdstiden også med vagtplanlægning, udvikling af medarbejdere, varebestilling og egenkontrol. Har du en kok i hjertet og en leder i blodet? Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og det vil smitte af på vores gæster og være med til at sikre, de får en god madoplevelse. Vores køkkenledere besidder mange ting, bl.a. Forstår sig på familierestauranter og store buffeter Går foran med det gode eksempel og formår at engagere og motivere deres medarbejdere Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter Kan holde hovedet koldt og maden varm selv når det går stærkt Har uddannelse eller erfaring der matcher stillingen Vi søger en ny køkkenleder til The Grill i Esbjerg, der med sit store overblik kan lede et kompetent køkkenteam, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant. Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider. Opstart ønskes hurtigst muligt. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale. Vi ser frem til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.Vi er ”on fire”! I Bowl’n’Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Og vi mangler lige nu en knivskarp køkkenleder i Esbjerg til at holde styr på tingene.

The Grill er en familierestaurant med en stor grillbuffet, hvor udvalget er meget varieret. Med et udvalg af 7 forskellige slags kød, forretter og forskellige slags tilbehør, som er præget af årstiderne.

Familierestaurant

I restauranten er der mange munde, der skal mættes, før eller efter gæsterne skal i gang med en eller flere af centerets mange aktiviteter. Alene i 2018 havde vi 600.000 spisende gæster fordelt på vores 16 centre. Her er det køkkenlederens fornemmeste opgave at sørge for, at gæsterne får lækker mad og en god oplevelse i restauranten.

Det tekniske fremfor det kreative

The Grill er et populært koncept, specielt hos de mange børnefamilier. Derfor er det vigtigt, at du som køkkenleder er indforstået med og ser fordelene ved at arbejde inden for konceptets rammer – også når det gælder madlavningen. Vores køkkenledere er kokke, der går op i det visuelle, håndværksmæssige og som er teknisk dygtige.

Mere end bare mad

Som køkkenleder skal du have flair for det administrative, da et job som køkkenleder hos os indeholder mere end bare mad. I et tæt samarbejde med centerchefen og F&B Manager har man et selvstændigt ansvar for køkkenet og dets bemanding. Derfor går en del af arbejdstiden også med vagtplanlægning, udvikling af medarbejdere, varebestilling og egenkontrol.

Har du en kok i hjertet og en leder i blodet?

Vi sælger ikke gourmet, men familietid, hygge og gode minder. Det er derfor vigtigt for os, at der er en god tone i køkkenet, da det styrker sammenholdet i teamet og det vil smitte af på vores gæster og være med til at sikre, de får en god madoplevelse.

Vores køkkenledere besidder mange ting, bl.a.

  • Forstår sig på familierestauranter og store buffeter
  • Går foran med det gode eksempel og formår at engagere og motivere deres medarbejdere
  • Kan give andre en smagsoplevelse med lækker mad og god energi
  • Trives med skiftende arbejdstider og weekendvagter
  • Kan holde hovedet koldt og maden varm – selv når det går stærkt
  • Har uddannelse eller erfaring der matcher stillingen

Vi søger en ny køkkenleder til The Grill i Esbjerg, der med sit store overblik kan lede et kompetent køkkenteam, så vi fortsat kan sikre glade og tilfredse gæster i vores restaurant.

Der er tale om en fuldtidsstilling med skiftende arbejdstider.

Opstart ønskes hurtigst muligt. Vi indkalder løbende udvalgte kandidater til samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun EsbjergEsbjerg2019-09-04T00:00:002019-09-22T00:00:00
330086171KokkeRobot Kokke til Madklubben Esbjerg Har du gang i gryderne, en appetit for god mad og et øje for detaljen? Så se her! Vi er kommet rigtig godt fra start på vores nye restaurant Madklubben Esbjerg, og mangler derfor flere kokke med skarpe hoveder og hurtige hænder. Du får lov til at lege med lækre råvarer, finde sæsonens smage og udvikle retter i samarbejde med resten af teamet. Du vil blive en del af et kokketeam, der fungerer mere som en familie end som kollegaer, og hvor du vil møde et væld af kulturer, typer og aldersgrupper. Vi ved, at der er travlt under service, men for os er det en selvfølgelighed, at vi holder en god tone, har plads til dialog og hjælper hinanden. Vi forventer blot, at du kan sige ja tak til følgende: Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer? Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service? Er du mødestabil og fleksibel? Tager du ejerskab og går foran ? Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt? Har du let til smil og et smittende godt humør? Vi er fleksible i forhold til ønsker omkring vagtplan og lønnen er forhandlingsbar. Ring gerne til partner Kenn Meier, 23 80 06 46, hvis du har spørgsmål. Madklubben Esbjerg er en del af Madklubben. Vi har pt 20 restauranter fordelt i København, Aarhus og Esbjerg med hver deres identitet, målgruppe og unikke spiseoplevelse. Selvom du arbejder for én restaurant, er der stadig plads til sparring og idéudvikling på tværs af klubben. Bringer du engagement, interesse og visioner på banen, honorerer vi gerne med ansvar, karrieremuligheder og nye udfordringer. Vi er en virksomhed i konstant vækst, og vi har brug for dine input til at holde gang i motoren og få øje på nye muligheder.

Kokke til Madklubben Esbjerg

Har du gang i gryderne, en appetit for god mad og et øje for detaljen? Så se her!

Vi er kommet rigtig godt fra start på vores nye restaurant Madklubben Esbjerg, og mangler derfor flere kokke med skarpe hoveder og hurtige hænder.

Du får lov til at lege med lækre råvarer, finde sæsonens smage og udvikle retter i samarbejde med resten af teamet. Du vil blive en del af et kokketeam, der fungerer mere som en familie end som kollegaer, og hvor du vil møde et væld af kulturer, typer og aldersgrupper. Vi ved, at der er travlt under service, men for os er det en selvfølgelighed, at vi holder en god tone, har plads til dialog og hjælper hinanden.

Vi forventer blot, at du kan sige ”ja tak” til følgende:

  • Brænder du for at lave mad af gode og friske råvarer?
  • Kan du lide volumen, travlhed og gang i den under service?
  • Er du mødestabil og fleksibel?
  • Tager du ejerskab og “går foran”?
  • Arbejder du struktureret og effektivt samt sikrer kvalitet fremfor alt?
  • Har du let til smil og et smittende godt humør?

Vi er fleksible i forhold til ønsker omkring vagtplan og lønnen er forhandlingsbar. Ring gerne til partner Kenn Meier, 23 80 06 46, hvis du har spørgsmål.

Madklubben Esbjerg er en del af Madklubben. Vi har pt 20 restauranter fordelt i København, Aarhus og Esbjerg med hver deres identitet, målgruppe og unikke spiseoplevelse. Selvom du arbejder for én restaurant, er der stadig plads til sparring og idéudvikling på tværs af klubben.

Bringer du engagement, interesse og visioner på banen, honorerer vi gerne med ansvar, karrieremuligheder og nye udfordringer. Vi er en virksomhed i konstant vækst, og vi har brug for dine input til at holde gang i motoren og få øje på nye muligheder.


Madklubben Esberg ApSEsbjerg2019-09-09T00:00:002019-10-05T00:00:00
330070455Øster Højst kro søger kok.Robot Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.

Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.

ØSTER HØJST KROLøgumkloster2019-08-09T00:00:002019-10-02T00:00:00
330066579Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-08-01T00:00:002019-09-24T00:00:00
330081143Kok til helårsstillingRobot Selvom sommersæsonen er slut, har vi stadig travlt. Vi søger derfor endnu en kok til vores team. Så hvis du vil: Være med til at videreudvikle og holde et højt gastronomisk niveau. Indgå i et dynamisk team med engagerede kollegaer. Være en del af store events, såsom Danmarks Østersfestival, Ecco touren m.m. Arbejde med sæsonens og lokale råvarer. Din profil: Du har svendebrev. Er fleksibel og engageret. Er klar på at arbejde mange timer i nogle perioder og afspadsere i andre. Er klar til at gå forrest og vise vejen for vores kokkeelever. Du forstår at være en del af et team og give en hånd med, hvor der er brug for det. Hvis ovenstående passer på dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning. Samtaler vil blive holdt løbende... Løn efter kvalifikationer Se evt. mere på www.Restauranto.dk

Selvom sommersæsonen er slut, har vi stadig travlt. Vi søger derfor endnu en kok til vores team.

 

Så hvis du vil:

  • Være med til at videreudvikle og holde et højt gastronomisk niveau.
  • Indgå i et dynamisk team med engagerede kollegaer.
  • Være en del af store events, såsom Danmarks Østersfestival, Ecco touren m.m.
  • Arbejde med sæsonens og lokale råvarer.

 

Din profil:

  • Du har svendebrev.
  • Er fleksibel og engageret.
  • Er klar på at arbejde mange timer i nogle perioder og afspadsere i andre.
  • Er klar til at gå forrest og vise vejen for vores kokkeelever.
  • Du forstår at være en del af et team og give en hånd med, hvor der er brug for det.

 

Hvis ovenstående passer på dig, så tøv ikke med at sende en ansøgning.

 

Samtaler vil blive holdt løbende...

 

Løn efter kvalifikationer

 

Se evt. mere på www.Restauranto.dk

Restaurant ØRømø2019-08-30T00:00:002019-10-23T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenleder med ansvar og muligheder for faglig udvikling - Esbjerg

Bowl'n'Fun Esbjerg

Esbjerg
Vi er on fire ! I Bowl n Fun er vi på en spændende rejse mod at være et af Danmarks største indendørs aktivitetscentre, hvor vores familierestaurant, The Grill, spiller en rigtig stor rolle. Og vi mangler lige nu en knivskarp køkkenleder i Esbjerg t...
Indrykket:4. september 2019
Udløbsdato:22. september 2019

Kokke

Madklubben Esberg ApS

Esbjerg
Kokke til Madklubben Esbjerg Har du gang i gryderne, en appetit for god mad og et øje for detaljen? Så se her! Vi er kommet rigtig godt fra start på vores nye restaurant Madklubben Esbjerg, og mangler derfor flere kokke med skarpe hoveder og hurtige...
Indrykket:9. september 2019
Udløbsdato:5. oktober 2019

Øster Højst kro søger kok.

ØSTER HØJST KRO

Løgumkloster
Vi søger hurtigst muligt en uddannet kok til kroen.
Indrykket:9. august 2019
Udløbsdato:2. oktober 2019

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take a...
Indrykket:1. august 2019
Udløbsdato:24. september 2019

Kok til helårsstilling

Restaurant Ø

Rømø
Selvom sommersæsonen er slut, har vi stadig travlt. Vi søger derfor endnu en kok til vores team. Så hvis du vil: Være med til at videreudvikle og holde et højt gastronomisk niveau. Indgå i et dynamisk team med engagerede kollegaer. Være en del af st...
Indrykket:30. august 2019
Udløbsdato:23. oktober 2019