Restaurant Flammen Esbjerg søger Buffet Manager

Til vores restaurant i Esbjerg søger vi en Buffet Manager, der brænder for nye udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage alligevel ikke er ens.
Vi lægge vægt på, at du har joberfaring inden for branchen – gerne fra køkkenarbejde.

VI FORVENTER, AT DU:
  • Har et højt kvalitetsniveau
  • Er udadvendt og samarbejdsvillig
  • Er effektiv og ansvarsbevidst
  • Kan indgå i et fast koncept
  • Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere
  • Har gode kommunikations- og lederevner
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest
VI TILBYDER:
  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • En fuldtids arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens
DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:
  • Tilberedning af vores grillbuffet
  • Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse
  • Status og drift af køkkenet
  • Guide og lede køkkenets øvrige personale
  • Daglig sparring med General Manager
Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte General Manager Annika Birkegren på telefon 22 52 72 40 eller mail esbjerg@restaurant-flammen.dk

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu ved at trykke på "send ansøgning" øverst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://restaurant-flammen.brandero.com


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330030408Phoenix-b516e36e12019-05-23T17:01:46.503Restaurant Flammen Esbjerg søger Buffet Manager
Til vores restaurant i Esbjerg søger vi en Buffet Manager, der brænder for nye udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage alligevel ikke er ens.
Vi lægge vægt på, at du har joberfaring inden for branchen – gerne fra køkkenarbejde.

VI FORVENTER, AT DU:
  • Har et højt kvalitetsniveau
  • Er udadvendt og samarbejdsvillig
  • Er effektiv og ansvarsbevidst
  • Kan indgå i et fast koncept
  • Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere
  • Har gode kommunikations- og lederevner
  • Kan tale, læse og skrive dansk
  • Kan fremvise en straffeattest
VI TILBYDER:
  • Dygtige og gode kollegaer
  • Et godt og sundt arbejdsmiljø
  • En fuldtids arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider
  • En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens
DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER:
  • Tilberedning af vores grillbuffet
  • Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse
  • Status og drift af køkkenet
  • Guide og lede køkkenets øvrige personale
  • Daglig sparring med General Manager
Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte General Manager Annika Birkegren på telefon 22 52 72 40 eller mail esbjerg@restaurant-flammen.dk

Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu ved at trykke på "send ansøgning" øverst på siden.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere på vores ansøgersite: https://restaurant-flammen.brandero.com

Til vores restaurant i Esbjerg søger vi en Buffet Manager, der brænder for nye udfordringer i et hus med et fast koncept, og hvor to dage alligevel ikke er ens. Vi lægge vægt på, at du har joberfaring inden for branchen gerne fra køkkenarbejde. VI FORVENTER, AT DU: Har et højt kvalitetsniveau Er udadvendt og samarbejdsvillig Er effektiv og ansvarsbevidst Kan indgå i et fast koncept Kan lede og fordele arbejde samt udvikle vores medarbejdere Har gode kommunikations- og lederevner Kan tale, læse og skrive dansk Kan fremvise en straffeattest VI TILBYDER: Dygtige og gode kollegaer Et godt og sundt arbejdsmiljø En fuldtids arbejdsuge og en god vagtplan med varierende arbejdstider En udfordrende hverdag med et fast koncept, men hvor to dage alligevel ikke er ens DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER: Tilberedning af vores grillbuffet Medansvar for varebestilling samt varemodtagelse Status og drift af køkkenet Guide og lede køkkenets øvrige personale Daglig sparring med General Manager Har du eventuelle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte General Manager Annika Birkegren på telefon 22 52 72 40 eller mail esbjerg@restaurant-flammen.dk Vi kalder til samtaler løbende, så send din ansøgning allerede nu ved at trykke på send ansøgning øverst på siden. Vi glæder os til at høre fra dig. Se mere på vores ansøgersite: https: restaurant-flammen.brandero.comrestaurant-flammen.brandero.com10Phoenixb516e36e101000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-26T00:00:000000https://restaurant-flammen.brandero.com/job/restaurant-flammen-esbjerg-soeger-buffet-manager-2385140783#mail0EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandEsbjerg3533199RESTAURANT FLAMMEN ApS11Exnersgade 206700EsbjergDKDanmarkORS/b516e36e_logo.pngORS/Small/b516e36e_logo.png0
tf@restaurant-flammen.dkDKDanmarkDanmark
8Fuldtid46Permanent766472MwCareerSiteMediumd3a0a68c-4668-4d55-912d-bac7e7deaaeb00123-05-20191https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b516e36ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=b516e36ehttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b516e36e&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=b516e36e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/12.jpgEr du imødekommende og åben? Som Kok hos RESTAURANT FLAMMEN ApS får du et spændende job indenfor Hotel og restauration.12008001Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361855273Tina Wammen Frylandtf@restaurant-flammen.dkDanmarkDanmark330040618Køkkenleder - EsbjergRobot RESTAURANT THE GRILL I ESBJERG SØGER KØKKENLEDER TIL VORES TEAM Vi søger en ny køkkenleder, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Esbjerg. Vores nuværende køkkenleder skal til sommer videre til nye udfordringer, og derfor søger vi en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have det bedste køkken. I Bowl n Fun The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenleder hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere. Vores køkkenpersonale består af 2-3 kokke inkl. køkkenleder, som i turnus dækker køkkenets åbningstider. Derudover består teamet også af af buffister og opvaskere. Om dig og jobbet: Du har erfaring fra lignende stilling i dine seneste job Du er moden og ikke bange for at gå forrest Du er produktiv og har et godt overblik. Du er vant til at have mange bolde i luften. Du er ordensmenneske. Du kan lide at have travlt med mange kuverter. Du er en team-player. Du prioriterer hygiejne, fødevarer sikkerhed, egenkontrol og kvalitet meget højt. Vi tilbyder: Et stærkt team hvor vores motto er omtanke både for gæster og kollegaer. Ordnede ansættelsesforhold. Fast vagtplan, hvor der vil forekomme intensive perioder omkring højtider samt specialarrangementer Interne ledelseskurser En voksende virksomhed med potentielle karrieremuligheder Et på n gang professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø. Fast grundløn, tillæg for weekendtimer og mulighed for bonus - forhandles efter kvalifikationer. Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater. Ansættelsesstart: Efter aftale. Vi er villige til at vente på den rigtige kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig. NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.RESTAURANT THE GRILL I ESBJERG SØGER
KØKKENLEDER TIL VORES TEAM

Vi søger en ny køkkenleder, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Esbjerg. Vores nuværende køkkenleder skal til sommer videre til nye udfordringer, og derfor søger vi en dygtig kok og leder, som er klar på at gå forrest på de travle dage og vil have sig et mål om at have det bedste køkken.

I Bowl’n’Fun & The Grill arbejder vi målrettet med forskellige fokuspunkter både økonomisk og gastronomisk. Vi ønsker derved at udvikle virksomheden løbende med nye og spændende koncepter. Som køkkenleder hos os har du det samlede ansvar for køkkenet og dets resultater. Du skal være synlig i din ledelse og være den, der går forrest og viser vejen for de øvrige medarbejdere.

Vores køkkenpersonale består af 2-3 kokke inkl. køkkenleder, som i turnus dækker køkkenets åbningstider. Derudover består teamet også af af buffister og opvaskere.

Om dig og jobbet:

  • Du har erfaring fra lignende stilling i dine seneste job
  • Du er moden og ikke bange for at gå forrest
  • Du er produktiv og har et godt overblik.
  • Du er vant til at have mange bolde i luften.
  • Du er ordensmenneske.
  • Du kan lide at have travlt med mange kuverter.
  • Du er en team-player.
  • Du prioriterer hygiejne, fødevarer sikkerhed, egenkontrol og kvalitet meget højt.

Vi tilbyder:

  • Et stærkt team hvor vores motto er omtanke både for gæster og kollegaer.
  • Ordnede ansættelsesforhold.
  • Fast vagtplan, hvor der vil forekomme intensive perioder omkring højtider samt specialarrangementer
  • Interne ledelseskurser
  • En voksende virksomhed med potentielle karrieremuligheder
  • Et på én gang professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø.
  • Fast grundløn, tillæg for weekendtimer og mulighed for bonus - forhandles efter kvalifikationer.

Der vil løbende blive afholdt samtaler med udvalgte kandidater.

Ansættelsesstart: Efter aftale. Vi er villige til at vente på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

NB! Ansøgninger modtages kun via vores hjemmeside. Ansøgninger der sendes pr. mail vil blive besvaret med en vejledning videre til vores hjemmeside.

Bowl'n'Fun EsbjergEsbjerg2019-06-11T00:00:002019-06-23T00:00:00
330026505Reserve til Eurest kantine i trekantsområdetRobot Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at: Tilberede varm kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley. Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring. Vores forventninger til dig Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig. Vigtigst af alt du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør. Du kan genkende dig selv i vores værdier: rlighed, åbenhed og respekt Passion for kvalitet Succes ved teamwork Ansvar Vi kan attitude Vi tilbyder En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst. Arbejdssted. Eurest kantiner i trekantsområdet. Arbejdstider: Er imellem kl. 6.00 til 20.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00 Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen Tiltrædelse pr. - Efter aftale Din ansøgning Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder Torben Stryhn på 30168323. Alle henvendelser behandles fortroligt. Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019. Om Eurest Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger!

Din daglige arbejdsplads
Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster.

Du kommer til at deltage i den daglige produktion i køkkenet, hvor dine arbejdsopgaver bl.a. bliver at:

  • Tilberede varm/ kold buffet, salatbar og bagning, e-smiley.
  • Deltage i kundeforplejning, opvask og rengøring.

Vores forventninger til dig
Du er madhåndværker med passion for mad. Du har erfaring med at arbejde i et køkken, og du foretrækker en hverdag med udfordringer. Vi forventer, at du er stabil, serviceminded, ansvarsfuld og har lyst til at lave både den kolde / varme buffet og salatbar. Du elsker at bage og er god til det. Du er kreativ og prøver gerne nye ideer af. Du har et godt og stærkt helbred, du er selvstændig. Vigtigst af alt – du elsker at lave mad til andre, og du har et fantastisk godt humør.

Du kan genkende dig selv i vores værdier:

  • Ærlighed, åbenhed og respekt
  • Passion for kvalitet
  • Succes ved teamwork
  • Ansvar
  • ”Vi kan” attitude

Vi tilbyder
En stilling med ordnede forhold i et uformelt og rart miljø. Kvalitet er i højsæde og tingene bliver lavet fra bunden til kunder, der sætter pris på god og sund mad. Ydermere tilbyder vi en rigtig god frokostordning, En 0 timers kontrakt, hvor du vil blive indkaldt efter behov. Arbejdstiden kan være enten i dagtimerne eller om natten. Løn efter overenskomst.

Arbejdssted.
Eurest kantiner i trekantsområdet.

Arbejdstider:

Er imellem kl. 6.00 til 20.00, eller imellem kl. 22.00 til 06.00

Antal arbejdstimer i henhold til aftale med køkkenchefen

Tiltrædelse pr. - Efter aftale

Din ansøgning
Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Ansøgninger behandles løbende.
Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Områdeleder  Torben Stryhn på 30168323. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Ansøgningsfrist pr. 01.07.2019.

Om Eurest
Eurest leverer moderne løsninger inden for catering, lige fra kaffebarer til finere restaurantservice for direktionen – og selvfølgelig alt derimellem. Vi bidrager med kulinarisk kreativitet og gæstfrihed, både til hverdag i personalerestauranten, til kundefrokoster og til store arrangementer. Læs mere på www.eurestfood.dk.

Eurest Kantine, Arla Foods ChristiansfeldVejle2019-06-03T00:00:002019-07-01T00:00:00
330039102Dygtig kok søges...Robot Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk park seawest. Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept. Arbejdsopgaver:- Lave mad til vores gæster- Egenkontrol- Lagerstyring- Varebestilling til køkken- Egenkontrol- Status- Oplæring af afløsere Vi tilbyder:- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa Vi forventer, at:- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok, gerne med ledelseserfaring- du er god til at lave mad og holde køkkenet rent og pænt- du er ansvarsbevidst og mødestabil- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend- du har overblik og samtidig øje for detaljer- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi Lyder jobbet spændende?For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mailjobs.denmark@landal.com. Emnefelt: Kok SW . Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse?


Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien. Parken omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutchebaner, aktivitetsrum, bowling, minigolf, legeland og familierestauranter. Hos Landal Seawest kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Seawest på www.landal.dk/park/seawest.


Parken har undergået en stor renovering, og står nu klar i helt nye omgivelser og med nyt madkoncept.


Arbejdsopgaver:
- Lave mad til vores gæster
- Egenkontrol
- Lagerstyring
- Varebestilling til køkken
- Egenkontrol
- Status
- Oplæring af afløsere


Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen
- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster
- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens
- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Seawest bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback
- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa


Vi forventer, at:
- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok, gerne med ledelseserfaring
- du er god til at lave mad og holde køkkenet rent og pænt
- du er ansvarsbevidst og mødestabil
- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende
- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend
- du har overblik og samtidig øje for detaljer
- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog
- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid
- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi

Lyder jobbet spændende?
For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mail
jobs.denmark@landal.com. Emnefelt: " Kok SW". Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Landal Greenparks ApSNørre Nebel2019-06-06T00:00:002019-08-01T00:00:00
330044450Hotel Skibelund Krat søger kokRobot Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away. Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team. Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse. Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har let til smil . Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan. Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på hotelskibelundkrat@gmail.com

Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok.

Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega.

Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take away.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads med et engageret team.

Vi lægger vægt på traditioner, men har også glæde ved fornyelse.


Vi arbejder ud fra et højt serviceniveau, hvilket stiller store krav til alle vores ansatte i driften. Vi har en uformel tone, og her hersker et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden.

Vi tilbyder en arbejdsplads med et meget engageret team, der alle gør sit til at vores gæster går glade og tilfredse fra vores hotel. Du vil blive del af et køkkenteam der har ”let til smil”.

Vi tilbyder ordnede arbejdsforhold og god vagtplan.

Send en skriftlig ansøgning til Michael Larsen på

hotelskibelundkrat@gmail.com

 

Hotel Skibelund KratVejen2019-06-17T00:00:002019-08-12T00:00:00
330029228Er du uddannet Kok, Ernæringsassistent eller professionsbachelor?Robot På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave. Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole miljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse, når vi serverer vores måltider. Vi er stolte af den mad vi serverer. Vi er bæredygtige i vores tankegang og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar. Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst, det er vigtigt at du i din ansøgning, beskriver hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber, på vores arbejdsplads. Dine arbejdstider vil være varierende, der vil være aftenarbejde og weekend arbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, bedes du skrive det i din ansøgning. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt, er et par af vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge. Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi har brug for den rette profil, til vores team. Stillingen er i gennemsnittet 37 timer om ugen og en fast stilling. Vi afholder samtaler løbende og ønsker at ansætte inden sommerferien. Har du ikke hørt fra os inden d. 1 7 2019, er stillingen besat til anden side.

På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave.

Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole miljøet og samtidig får en kulinarisk oplevelse, når vi serverer vores måltider.

Vi er stolte af den mad vi serverer.

Vi er bæredygtige i vores tankegang og produktion, fordi vi gerne vil sende et signal til eleverne om, at det er vigtigt at tage et ansvar.

Jobbet kræver blandt andet, at du er fleksibel som person, kreativ, ærlig, udadvendt, omstillingsparat, har overblik, er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst,

det er vigtigt  at du i din ansøgning, beskriver hvordan du vil byde ind med disse kompetencer og personlige egenskaber, på vores arbejdsplads.

Dine arbejdstider vil være varierende, der vil være aftenarbejde og weekend arbejde. Arbejdsplanen er en rulleplan, som kan ændres efter arrangementer. Har du behov for bestemte arbejdstider, bedes du skrive det i din ansøgning.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor humor og gensidig respekt, er et par af vores værdier. Vi er et flittigt team, hvor samarbejde og tillid er en selvfølge.

Stillingen ønskes besat snarest muligt, men vi har brug for den rette profil, til vores team.

Stillingen er i gennemsnittet 37 timer om ugen og en fast stilling.

Vi afholder samtaler løbende og ønsker at ansætte inden sommerferien.

Har du ikke hørt fra os inden d. 1/7 2019, er stillingen besat til anden side.

Vejle Idrætshøjskole & Vejle IdrætsefterskoleVejle2019-06-03T00:00:002019-06-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Køkkenleder - Esbjerg

Bowl'n'Fun Esbjerg

Esbjerg
RESTAURANT THE GRILL I ESBJERG SØGER KØKKENLEDER TIL VORES TEAM Vi søger en ny køkkenleder, der er klar til at lede køkkenet i The Grill i Esbjerg. Vores nuværende køkkenleder skal til sommer videre til nye udfordringer, og derfor søger vi en dygtig...
Indrykket:11. juni 2019
Udløbsdato:23. juni 2019

Reserve til Eurest kantine i trekantsområdet

Eurest Kantine, Arla Foods Christiansfeld

Vejle
Elsker du at lave sunde og indbydende anretninger? Så er det dig, vi søger! Din daglige arbejdsplads Vi søger en reserve til vores kantiner i trekantsområdet. Vores team består af 4 kollegaer, som dagligt laver mad til ca. 70 gæster. Du kommer til a...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:1. juli 2019

Dygtig kok søges...

Landal Greenparks ApS

Nørre Nebel
Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Seawest ligger smukt placeret ved Vesterhavet. Den unikke og familievenlige feriepark er placeret med naturen, strand og plantage til nabo. Landal Seawest indbyder til sjove ...
Indrykket:6. juni 2019
Udløbsdato:1. august 2019

Hotel Skibelund Krat søger kok

Hotel Skibelund Krat

Vejen
Vi søger en dygtig, stabil og kompetent kok. Vi forventer, at du er smilende, pligtopfyldende, fleksibel, og er en god kollega. Du skal beherske både det kolde og varme køkken, og du skal kunne håndtere a la carte, selskaber, konferencer samt take a...
Indrykket:17. juni 2019
Udløbsdato:12. august 2019

Er du uddannet Kok, Ernæringsassistent eller professionsbachelor?

Vejle Idrætshøjskole & Vejle Idrætsefterskole

Vejle
På vejle Idrætsefterskole, højskole og kursuscenter, er det elever og kursister der er vores kerneopgave. Vi har en bred kundegruppe, hvilket gør at vi producerer meget varieret mad, vi har fokus på at eleverne og kursisterne trives i kostskole milj...
Indrykket:3. juni 2019
Udløbsdato:20. juni 2019